Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ben kocaelideyim canım doktorumu değiştireli 3ay oldu daha ilk tedavisinde hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı bu ay yumurtam büyümedi önümüzdeki aydan umutluyum :)
geçmiş olsun canım alah büyük rabbim isteyeen herkese versin inşallah ben nerdeyse 6 ay progestan kullandım kendi başıma olamıyordum adet bakalım bu ayda olamam heralde olsamda üstüne hamile kalabilirmiyim bilemeiyorum pes etmek yok sabır

aynenn öyleee pes etmek yokkkk ama ben bu doktordan çok umutluyum vesilem bu olacak biliyorummmmmm. sen nerede oturuyorsun?

Allahım hepinize sağlıklı hayırlı birer bebis versin aşure günü dualarimiz kabul olsun allah isteyenlere versin inşallah ...
aminnn canım inşallahh Allahım tüm gönlü niyeti güzellerin dualarını kabul etsiiin inşallahhhh

aynenn öyleee pes etmek yokkkk ama ben bu doktordan çok eleni yapalımda allahım çok büyük burda sizumutluyum vesilem bu olacak biliyorummmmmm. sen nerede oturuyorsun?
amin ankaradayım bende umutluyum içimde böyle bir huzur var ekim 1 hasta oldum başladım tedaviye bakalım tıp ilerledi biz elimizden geleni yapalımda allahım çok büyük burda sizlerle konuşmak insanı rahatlatıyor

aynen canım tıp baya bir ilerledi tedbir bizden gerisi Allahtan.burası banada çok iyi geliyor. gerçekten çok iyi niyetli arkadaşlar var burada. hepimizi bir araya getirdiği için banu86 ya çok minnettarızzzzz. bu yüzden önce onun bebişi olsunnnn sonrada bizim olsunnnnn

ooooyy bitanemmm çok teşekkür ederim ,benden önce çok bekleyen ümitlerini yitirmek üzere olanlara nasip etsin rabbim,ben biraz daha dayanabilirim

ooooyy bitanemmm çok teşekkür ederim ,benden önce çok bekleyen ümitlerini yitirmek üzere olanlara nasip etsin rabbim,ben biraz daha dayanabilirim
ölmeden ümit bitermi yaaaa ne ayıppp rabbim canımızı alana kadar ümidimiz varrrrr dimi kızlarrrrrrr

Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
Var guzelim hafif bi cizgi...suan cok yeni hafif olmasi normal tatlim...

kızlarrr günaydın şimdi kan verdim hadi bakalım hayırlısı olsun deligibi sonucu beklicem

sorma canım ya denk gelemedik epeydir. bu ay beklentim yok canım hiç hem de ,günlerimin hiç birini değerlendiremedik vardır bi hayır artık napalım,rahatım o yüzden bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…