2 ayda adet oldum bugun ınanılmaz uzuldum amasenin kaçıncı ayındı canı?.ben ilk ay çok üzülmüştüm de baktım faydası yok üzülmeyi bıraktım:)
Oyla vallaayyyy maaşallah annene ondaki doğurganlık birazcık bile bulaşsa sana ne mutlu
geçmiş olsun canım alah büyük rabbim isteyeen herkese versin inşallah ben nerdeyse 6 ay progestan kullandım kendi başıma olamıyordum adet bakalım bu ayda olamam heralde olsamda üstüne hamile kalabilirmiyim bilemeiyorum pes etmek yok sabırBen kocaelideyim canım doktorumu değiştireli 3ay oldu daha ilk tedavisinde hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı bu ay yumurtam büyümedi önümüzdeki aydan umutluyum :)
aynenn öyleee pes etmek yokkkk ama ben bu doktordan çok umutluyum vesilem bu olacak biliyorummmmmm. sen nerede oturuyorsun?geçmiş olsun canım alah büyük rabbim isteyeen herkese versin inşallah ben nerdeyse 6 ay progestan kullandım kendi başıma olamıyordum adet bakalım bu ayda olamam heralde olsamda üstüne hamile kalabilirmiyim bilemeiyorum pes etmek yok sabır
aminnn canım inşallahh Allahım tüm gönlü niyeti güzellerin dualarını kabul etsiiin inşallahhhhAllahım hepinize sağlıklı hayırlı birer bebis versin aşure günü dualarimiz kabul olsun allah isteyenlere versin inşallah ...
amin ankaradayım bende umutluyum içimde böyle bir huzur var ekim 1 hasta oldum başladım tedaviye bakalım tıp ilerledi biz elimizden geleni yapalımda allahım çok büyük burda sizlerle konuşmak insanı rahatlatıyoraynenn öyleee pes etmek yokkkk ama ben bu doktordan çok eleni yapalımda allahım çok büyük burda sizumutluyum vesilem bu olacak biliyorummmmmm. sen nerede oturuyorsun?
aminnn canım inşallahh Allahım tüm gönlü niyeti güzellerin dualarını kabul etsiiin inşallahhhh
aynen canım tıp baya bir ilerledi tedbir bizden gerisi Allahtan.burası banada çok iyi geliyor. gerçekten çok iyi niyetli arkadaşlar var burada. hepimizi bir araya getirdiği içinamin ankaradayım bende umutluyum içimde böyle bir huzur var ekim 1 hasta oldum başladım tedaviye bakalım tıp ilerledi biz elimizden geleni yapalımda allahım çok büyük burda sizlerle konuşmak insanı rahatlatıyor
Sorma yaaaa...nasil çelişkiler yasiyoryz yaaa..canım benim yaa sakin ol .ah şu çektiklerimiz adet olsa dert olmasa daha dert söküldü sökülmedi tuttu tutmadı ayyy çıldırdım
Ayyy sorma yumurta çatlatmaktan ben catlafim sonunda...Kız ne istiyosun cihazdan sakin ol canım bak bana yapıyomuyum öyle şeyler elimden gelse saçını başını yolcam burdaki kızların
ooooyy bitanemmm çok teşekkür ederim ,benden önce çok bekleyen ümitlerini yitirmek üzere olanlara nasip etsin rabbim,ben biraz daha dayanabilirimaynen canım tıp baya bir ilerledi tedbir bizden gerisi Allahtan.burası banada çok iyi geliyor. gerçekten çok iyi niyetli arkadaşlar var burada. hepimizi bir araya getirdiği içinbanu86 ya çok minnettarızzzzz. bu yüzden önce onun bebişi olsunnnn sonrada bizim olsunnnnn
Cnm cok sevindim...maasallah ne bereketli ay oldu...Allah saglikla kucagina almani da nasip etsin. ..yarinHuuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
Kizlar beta hcg degerim 102 bu hamileyim demek oluyor
ölmeden ümit bitermi yaaaa ne ayıppp rabbim canımızı alana kadar ümidimiz varrrrr dimi kızlarrrrrrrooooyy bitanemmm çok teşekkür ederim ,benden önce çok bekleyen ümitlerini yitirmek üzere olanlara nasip etsin rabbim,ben biraz daha dayanabilirim
Var guzelim hafif bi cizgi...suan cok yeni hafif olmasi normal tatlim...Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
Günaydın canım hadi hayırlısıkızlarrr günaydın şimdi kan verdim hadi bakalım hayırlısı olsun deligibi sonucu beklicem
sorma canım ya denk gelemedik epeydir. bu ay beklentim yok canım hiç hem de ,günlerimin hiç birini değerlendiremedikcanım nöbetlerden görüşemiyoruz.ben geliyorum sen gidiyorsun.allah kolaylık versin senin de bata az kalmışş.belki haftaya senin de mutlu haberlerini alırız.benim 5 gün gecikti am test negatif.gelecek aylara bakıcaz artık.
ne diyosuuuuuunnnnKIzlare biliyorsunuz belim tutulmustu doktorum ilac yada igneye izin vermedi telefonda suan acildeyim gebelik suphesi var diye test yapildi sonuclari bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?