bir bir buçuk saate çıkar canımmmGunaydin kizlar.Hadi iyi haberler duyalim senden,Altinim.sonuc ne zaman belli olucak?
canım benim o hiç belli olmaz yaaa ne diyoruz nasipkzlar listeye bakıyorum da benim şimdi önümüzde ki ay 3.ayım olacak ama 3.ay için olasılık yine düşük yaa.ilk aylarda gebe kalmak artık mucize olmuş
ayyyyyyyyyyyyyyy deme beeeeeeeeeeeeeeeeeHuuuuuuhuuuuuuuuuu yabadabaduuuuuuuuuu
Kizlar beta hcg degerim 102 bu hamileyim demek oluyor
102 değil banucugum 10.2
Ay bilmiyorumki simdi esas doktorumu aradim degerin baya dusuk heveslenme dedi ama ilac yumurtlamana engel değil bilakis kolaylastirir dedi neyse bi baklim bakalim
belli belirsiz bi çizgi var gibi canımKizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
günayyydıııııı canlarALTINIM hadi güzel haberleri bekliyoruz dualarımız seninle gelsin 3.bebiş
belli belirsiz bi çizgi var gibi canım
hadi bakalım dularımız seninleee. heyecan olması çok normallll şu aşamadaaaaa.gel hcg gel hcg bitsin bu hasretttttttttt
hadi bakalım dularımız seninleee. heyecan olması çok normallll şu aşamadaaaaa.
ALTINIM senin gibi heyecanla bekliyoruz....
canım çizgin belli oluyor testte. zaten önceden de o ihtimalde gelişti olaylar. şimdi de sonucunu bekliyorsun. bugünlük sana heyecan serbestt okumuyorum görmüyorum ben strese dair bişidün yaptığın sakınleştırme etileri geçti bizde stres tavan
amin canim ama diktorum pek heveslnme dedi acikcasi belimden dolayi canim burnumda pek sevinemedimayyyyyyyyyyyyyyy deme beeeeeeeeeeeeeeeee
çok sevindim canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
inan kendim gibi sevindimmmmm gözümüz aydınnnnnnnnn
hadi bakalim bekliyoruz bizde kuzum ben de gidicem az sonra kendi doktorumabenım 10.1 senın 10.2 hadi bakalım kuzucum :) ben şimdi verdim kanı bidaha bekliyorum
günaydın canlaaar,
anca bitirdim dün akşamkileri okumayı ,maşallah dün akşam hareketliymiş epey sayfa
ALTINIM güzel haberini bekliyorumm ama ümitliyim senden çok cünkü çizgini gördümmm
tutunduysa ve sağlıklıysa neden akıp gitsin bide adet olmazsın bu durumda.Bende gördümama adete varya daha korkuyorumda adet olurum akar gider diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?