Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

102 değil banucugum 10.2
Ay bilmiyorumki simdi esas doktorumu aradim degerin baya dusuk heveslenme dedi ama ilac yumurtlamana engel değil bilakis kolaylastirir dedi neyse bi baklim bakalim

benım 10.1 senın 10.2 hadi bakalım kuzucum :) ben şimdi verdim kanı bidaha bekliyorum

Kizlar yarini bekleyemedim idrarda test yaptim dun hic belli olmamisti bugun biraz bellimi banami oyle geliyo cogalmismidirki beta. Bi kahve gibi bi akinti geldi bugun sanki onceki ayda oyle olup adet olmustum ya off delirecemm bi resme bakim hele
belli belirsiz bi çizgi var gibi canım

günayyydıııııı canlar ALTINIM hadi güzel haberleri bekliyoruz dualarımız seninle gelsin 3.bebiş

inşallahhhhh banucummmmmmm ölcem heyecandannn dün her sonuca hazırım diyodum ama şuan çatlıyorum. gece y,ne kötü rüyalar gördüm bir sürü tahlil sonucu hep 0 larda

günaydın canlaaar,
anca bitirdim dün akşamkileri okumayı ,maşallah dün akşam hareketliymiş epey sayfa
ALTINIM güzel haberini bekliyorumm ama ümitliyim senden çok cünkü çizgini gördümmm

dün yaptığın sakınleştırme etileri geçti bizde stres tavan
canım çizgin belli oluyor testte. zaten önceden de o ihtimalde gelişti olaylar. şimdi de sonucunu bekliyorsun. bugünlük sana heyecan serbestt okumuyorum görmüyorum ben strese dair bişi

ayyyyyyyyyyyyyyy deme beeeeeeeeeeeeeeeee
çok sevindim canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
inan kendim gibi sevindimmmmm gözümüz aydınnnnnnnnn
amin canim ama diktorum pek heveslnme dedi acikcasi belimden dolayi canim burnumda pek sevinemedim

benım 10.1 senın 10.2 hadi bakalım kuzucum :) ben şimdi verdim kanı bidaha bekliyorum
hadi bakalim bekliyoruz bizde kuzum ben de gidicem az sonra kendi doktoruma

günaydın canlaaar,
anca bitirdim dün akşamkileri okumayı ,maşallah dün akşam hareketliymiş epey sayfa
ALTINIM güzel haberini bekliyorumm ama ümitliyim senden çok cünkü çizgini gördümmm

Bende gördüm ama adete varya daha korkuyorumda adet olurum akar gider diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…