canım çizgin belli oluyor testte. zaten önceden de o ihtimalde gelişti olaylar. şimdi de sonucunu bekliyorsun. bugünlük sana heyecan serbestt okumuyorum görmüyorum ben strese dair bişi
amin canim ama diktorum pek heveslnme dedi acikcasi belimden dolayi canim burnumda pek sevinemedim
hadi bakalim bekliyoruz bizde kuzum ben de gidicem az sonra kendi doktoruma
tutunduysa ve sağlıklıysa neden akıp gitsin bide adet olmazsın bu durumda.
canım bu tür romantiklikler bana göre değil. ben zaten dr falan aratır söyletirimherhaldecanlarmyaaaaaa bitanesiniz. şimdi aradım çıkmamış hala sonuç herzaman saatte çıkan sonuç bugun cumartesiya bekletecek illa benı yaaaaaaa. sonuç pozitif olursa oturup bebeğin ağzından eşime mektup yazım diyorum o aldığım ayakkabının ustune yapıştırıp hediye paketi yapıp eşime verim diyorum ne dersiniz.
hayra yor rüyaların tersi çıkarmış de yırt at kafandan o sıfırlı testleri. benim testlerimdir onlar dün adet oldum yane bileyim rüyamda hep sıfırlala dolu bi sürü kan testi kağıdı vardı ellerimde bitanede değil hee bi sürüydü
canım bu tür romantiklikler bana göre değil. ben zaten dr falan aratır söyletirimherhalde
hayra yor rüyaların tersi çıkarmış de yırt at kafandan o sıfırlı testleri. benim testlerimdir onlar dün adet oldum ya
bak sen bilirsin ama senden sonra çıkıyorsa evden madem içinde ayakkabı olan bişi düşünüyorsun. ayakkabının içine not yaz baba oluyorsun diye. onu bir yere koy. sonra o evden çıkmadan ara deki dün bi ayakkabı aldım bi not kağıdım vardı içinde unutmuşum de gidip baksınn.kız delimisin yaaaa yada direk masanın ustunemi koysam ayakkabıyı o uyur ben gidene kadar kahvaltı masasını hazırşayıp ayakkabıyı koyayım masaya gelinemi aldın derse yoo bızım bebeğimize aldım derim ay napsam bilemedimon kere fikir değiştiririm artık
hayra yor canım hayır olsunn ben dün kırmızı kartı gördümBenimde adetime 4 gün var kasık agrım çok fazla ve aşırı idrar tabi. Eşim bile fark etmiş 5 dk bir tuvalete gittiğimi ne zaman tuvaletin yolunu tutsam hep aynı seyi söyler. Yinemi tuvalet. :) . ama benim çözemediğim 3 gündür adet sancım var. Sabahları artıyo sonra gün boyu hafif ten agrıyo.
bak sen bilirsin ama senden sonra çıkıyorsa evden madem içinde ayakkabı olan bişi düşünüyorsun. ayakkabının içine not yaz baba oluyorsun diye. onu bir yere koy. sonra o evden çıkmadan ara deki dün bi ayakkabı aldım bi not kağıdım vardı içinde unutmuşum de gidip baksınn.
ayyy Allahtan bana göre değill dedim
ay saçmalamaaaa lütfen yaa olur mu öyle şey hiçççBende gördümama adete varya daha korkuyorumda adet olurum akar gider diye
Benimde adetime 4 gün var kasık agrım çok fazla ve aşırı idrar tabi. Eşim bile fark etmiş 5 dk bir tuvalete gittiğimi ne zaman tuvaletin yolunu tutsam hep aynı seyi söyler. Yinemi tuvalet. :) . ama benim çözemediğim 3 gündür adet sancım var. Sabahları artıyo sonra gün boyu hafif ten agrıyo.
Ümitlenmek istemiyorum. Ama suan sanki adetim oluyo gibi ağrım var.
ay saçmalamaaaa lütfen yaa olur mu öyle şey hiççç
ben de değeri 102 sandımdı yalnız heee.ama olsun o da bi değer ve daha adete çok olduğu için böyle gaza geldim olmamasını bildiğim halde gidip kan veresim geldi yalnız heeamin canim ama diktorum pek heveslnme dedi acikcasi belimden dolayi canim burnumda pek sevinemedim
hadi bakalim bekliyoruz bizde kuzum ben de gidicem az sonra kendi doktoruma
olcaksa da zaten önüne geçemezsin canım ya..o yüzden düşünüp de germe kendini iyice lütfennnolan çok var ama şekerim dk geçti bi daha arasam söverlermi acaba bana
günün ne zamandı canım?Test yapmadım gün gecsin istiyorum. Negatif çıkınca üzülüyorum. İnşallah gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?