Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben hiç beceremem böyle şeyleri valla ,eğer yapabiliyosan ne mutluuu :) benimki de zaten anlamaz pek o anın heyecanından boş boş bakar o kadar kurmuşum ki kendimi pozitif sonuç aldığımda ne yaparım öyle bi olasılığı hiç düşünmemişim şimdi farkettim

o zaman üstüne koy ayakkabıları kutusundan çıkar ince uzun bi kağıda yaz . ayakkabının içine diklemeye koy. zaten sesn seslendiğinde uyanırken gözüne girmiş olurrr
bende bilmiyorumm kendimi nasıl bişiyim neyim bennn

hahahaha hakikaten hee ne cevherler varmış sen de

of valla ben de öyle alışmışım kırmızılara dün gittim ped stoğumu yeniledim düşün D:
hehehee
sorma dün eşim gelince söylerim diye gelmesini bekledim.
akşam da ped aldım . baktım istediğim marka yok başka bi marka aldım.
eşim geldiğinde tam oturuyordum ped den ses geldi.
gülüm noldu demesiyle bende pat diye adet oldum dedim
eşim resmen yıkılsı ne nasıl yani derken bi baktım gözleri doldu yüzü kıpkırmıız olduu.
beklemiyordu yaa hiç olacağımı. bütün gece uykusunda sayıkladı resmen .
sabaha kadar sıçradı durdu çok kötüydü gece kaç kez uyandırdım sayıklıyor ama uyanamıyorr.
ben zaten üzülmüştüm adam ağlmaklı bana sakın üzülme diye beni teselli ediyorr.. ahhh şu kendime saklamalarım yokmu
o grur o umursama tavrım oralı olmayışımmmm diyemedim ki sende üzülme....

5 inci aya giricez işte. İlk aylar çok sabırsızlanırdım. Bu ay o kadar sabırsız deilim. Belkide adet sancısındandır. Gittikce rahatsız etmeye başlıyor. En çokda tuvalet.
canım hiç belli olmaz belirtiler birbirinin aynısı oluyor diyorlar..
benim de 5.ayım bu 6.aya giricem :)
ben de öyle ilk 2ay çok bi beklentim yoktu ama 3.ay inanılmaz beklenti içine girmişim farkında olmadan inanılmaz yıkıldım 2gün leyla gibi gezdim.
sonra toparladım bu 2aydır çok rahatım.
haftaya dr.randevum var adet bitimi hemen benim de bat 30ekim cuma :)

yaa deme bee
çok etkilendim
kıyamam yaaa rabbim inşallah en kısa zamanda tattırır size de artık..
bizim de öyle eşim hep çocuk isterdi ben anca ısındım olaya tam ısındım o ayrı
ilk 2ayda fln regl olduğumda nasip aşkım napalım diyodu ,şimdi sürekli aklında onun da...zaman geçtikten sonra can sıkıcı bi hal alıyo.rabbim bekleyişlerimizin sonunu hayırlı kılsın .ve tez zamanda diyorum artık...beklemek de yoruyo insanı çünkü

kzılarrr 74,9 şimdi oldumu önceki 10,1 di iki katı bunu şimdi ay normalmi doktorlarında hepsi meşgulmüş soramadım of yaaaaaaa
canımmmm katlanmış daha nasıl katlanacakkkkk yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Artık adetse gelse bari. Bulaşıklarım duruyoo :) . kalkamıyorum yatagin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…