ben hiç beceremem böyle şeyleri valla ,eğer yapabiliyosan ne mutluuu :) benimki de zaten anlamaz pek o anın heyecanından boş boş bakarcanlarmyaaaaaa bitanesiniz. şimdi aradım çıkmamış hala sonuç herzaman saatte çıkan sonuç bugun cumartesiya bekletecek illa benı yaaaaaaa. sonuç pozitif olursa oturup bebeğin ağzından eşime mektup yazım diyorum o aldığım ayakkabının ustune yapıştırıp hediye paketi yapıp eşime verim diyorum ne dersiniz.
ah o bilinç altları yok muuuune bileyim rüyamda hep sıfırlala dolu bi sürü kan testi kağıdı vardı ellerimde bitanede değil hee bi sürüydü
o zaman üstüne koy ayakkabıları kutusundan çıkar ince uzun bi kağıda yaz . ayakkabının içine diklemeye koy. zaten sesn seslendiğinde uyanırken gözüne girmiş olurrrben bugun erken gitcem ya datlum o evde uyuyo kahvaltıya kaldırcamya dayanamam oracıkta patlatı veririm bide benı saf öyle ayakkabı kutusunu falan açıp içine bakmaz u yüzden kutunun üstüne yapıştırayım diyoum. seni zaten çözemedim nasıl bir varlıksın sen yavrum ya
aminnn kuzum inşalllahhhh dua eden yüreğine göre versin rabbimmhahaha ilahi kuzum sen merak etme en kısa zamanda senınde olacak cansumunda sabırla bekleyen herkezin inşallahhh allahım duyar sesimizi
hahahaha hakikaten hee ne cevherler varmış sen debak sen bilirsin ama senden sonra çıkıyorsa evden madem içinde ayakkabı olan bişi düşünüyorsun. ayakkabının içine not yaz baba oluyorsun diye. onu bir yere koy. sonra o evden çıkmadan ara deki dün bi ayakkabı aldım bi not kağıdım vardı içinde unutmuşum de gidip baksınn.
ayyy Allahtan bana göre değill dedim
canım cevher varda kullancak kişi yokkk. erkek çocuğumuyum ben yawwwhahahaha hakikaten hee ne cevherler varmış sen de
az kalmış canım hakkında hayırlı olsun inşallah ,ne kadardır deniyosun28 inde görücem çarşamba günü.
of valla ben de öyle alışmışım kırmızılara dün gittim ped stoğumu yeniledim düşün D:canım cevher varda kullancak kişi yokkk. erkek çocuğumuyum ben yawww
fikir var bende de uygulama yokkk .
5 inci aya giricez işte. İlk aylar çok sabırsızlanırdım. Bu ay o kadar sabırsız deilim. Belkide adet sancısındandır. Gittikce rahatsız etmeye başlıyor. En çokda tuvalet.az kalmış canım hakkında hayırlı olsun inşallah ,ne kadardır deniyosun
heheheeof valla ben de öyle alışmışım kırmızılara dün gittim ped stoğumu yeniledim düşün D:
canım hiç belli olmaz belirtiler birbirinin aynısı oluyor diyorlar..5 inci aya giricez işte. İlk aylar çok sabırsızlanırdım. Bu ay o kadar sabırsız deilim. Belkide adet sancısındandır. Gittikce rahatsız etmeye başlıyor. En çokda tuvalet.
yaa deme beehehehee
sorma dün eşim gelince söylerim diye gelmesini bekledim.
akşam da ped aldım . baktım istediğim marka yok başka bi marka aldım.
eşim geldiğinde tam oturuyordum ped den ses geldi.
gülüm noldu demesiyle bende pat diye adet oldum dedim
eşim resmen yıkılsı ne nasıl yani derken bi baktım gözleri doldu yüzü kıpkırmıız olduu.
beklemiyordu yaa hiç olacağımı. bütün gece uykusunda sayıkladı resmen .
sabaha kadar sıçradı durdu çok kötüydü gece kaç kez uyandırdım sayıklıyor ama uyanamıyorr.
ben zaten üzülmüştüm adam ağlmaklı bana sakın üzülme diye beni teselli ediyorr.. ahhh şu kendime saklamalarım yokmu
o grur o umursama tavrım oralı olmayışımmmm diyemedim ki sende üzülme....
canımmmm katlanmış daha nasıl katlanacakkkkk yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukzılarrr 74,9 şimdi oldumu önceki 10,1 di iki katı bunu şimdi ay normalmi doktorlarında hepsi meşgulmüş soramadım of yaaaaaaa
Cnm tebrik ederim..Allah saglikka kucagina da almayi nasip etsin...ya cok sevindim hadi simdi hayal kuralım..kzılarrr 74,9 şimdi oldumu önceki 10,1 di iki katı bunu şimdi ay normalmi doktorlarında hepsi meşgulmüş soramadım of yaaaaaaa
Artık adetse gelse bari. Bulaşıklarım duruyoo :) . kalkamıyorum yatagin içindencanım hiç belli olmaz belirtiler birbirinin aynısı oluyor diyorlar..
benim de 5.ayım bu 6.aya giricem :)
ben de öyle ilk 2ay çok bi beklentim yoktu ama 3.ay inanılmaz beklenti içine girmişim farkında olmadan inanılmaz yıkıldım 2gün leyla gibi gezdim.
sonra toparladım bu 2aydır çok rahatım.
haftaya dr.randevum var adet bitimi hemen benim de bat 30ekim cuma :)
a-aaa o kadara kadar mı kötüsünArtık adetse gelse bari. Bulaşıklarım duruyoo :) . kalkamıyorum yatagin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?