Cnm tebrik ederim..Allah saglikka kucagina da almayi nasip etsin...ya cok sevindim hadi simdi hayal kuralım..
canımmmm katlanmış daha nasıl katlanacakkkkk yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a-aaa o kadara kadar mı kötüsün
kalk bi cesaret hadiii
74,9 canımmmmmmmmmALTINIM cikmadi mi hala
canım ben zaten dedim ya böyle aşık olarak bide çok severek evlenmedim.yaa deme bee
çok etkilendim
kıyamam yaaa rabbim inşallah en kısa zamanda tattırır size de artık..
bizim de öyle eşim hep çocuk isterdi ben anca ısındım olaya tam ısındım o ayrı
ilk 2ayda fln regl olduğumda nasip aşkım napalım diyodu ,şimdi sürekli aklında onun da...zaman geçtikten sonra can sıkıcı bi hal alıyo.rabbim bekleyişlerimizin sonunu hayırlı kılsın .ve tez zamanda diyorum artık...beklemek de yoruyo insanı çünkü
hadi gozun aydinkzılarrr 74,9 şimdi oldumu önceki 10,1 di iki katı bunu şimdi ay normalmi doktorlarında hepsi meşgulmüş soramadım of yaaaaaaa
bsağol datlum inşallah senınde hadiiihadi gozun aydin
ağla canım ağlaaa ağladığın şey bu olsunnnnallahımmmmmmmmmmmm
ağla canım ağlaaa ağladığın şey bu olsunnnn
bana sorarsan bence biraz kendin yaşaaa :)ay napcam şimdi elim ayağıma dolandı ilk size yazdım kime arayım kime ne diyimmmmm
Ne iki kati yedi kati yedibsağol datlum inşallah senınde hadiii
yaa yapma ama sen de böyle içinde fırtınalar kopuyorken bu kadar katı olma, bırak kendini biraz sen de hayat çok kısa ne yazık kicanım ben zaten dedim ya böyle aşık olarak bide çok severek evlenmedim.
hep onu ölçüp biçtim tarttım sevgili durumumuzda olmadığından evlenince tanımaya başladım.
eşim ilk günden beri istiyor.
birde işin içinde benim bu hallerimden adam korkuyor sağım solum belli olmaz diye sanki hamile kalırsam daha relaks olacaktı.
ben de bu fikre taamam demem 4 ay öncesine falan dayanıyor. 16 aylık evliyiz.
ama dr onada kesin bu defa kesn demye getirdi dün yazmıştım ya sorunun yok iğne ve ilaçda kullacaksın diye.
birden herşey tersine döndü onda. bana sevdiğim bir yiyeceği almış işten gelirken. çıkarım onu verdi.
daha sonrasında sana birşeyler alayım yiyecek dedi. bende almışsın zaten bugün onu da yarın alırsın. hayır bugün sana birşeyler almak istiyorum dedi alıp getiri kendi eliylede yediri. ben hala odunnno halini görmezden geliyormuşum gibi bi tavır.... beni gözleri yaşlı üzülme diyelli eden bi eşşşş .... çıkmıyor ağzımdan bi teelli kelimesi....
canım benim yaaaa hiç kıyamam sanaaaa rabbim sonunu güzel kılsın inşallah hadi hemen git eve kahvaltıyı hazırla tabağa da ayakkabıyı koooy hemen koşşşçok duygulandım kızlar yaaaa
ayyyyy çok sevindim yaaaa bu duygu çok güzeldiiir yaa bende yaşamak istiyoruuuuummmm tebriklr canımcımyaaaa ağlayacam ama bennnnn
canooo bende takipteyimde o arkadaşlardan bi morinci yazdı ama diğerleri listeden düşmek üzerekızlllaaar listeye şöyle bi baktım da batı geçen arkadaşlar var M morinciifirarperest78 Sihirlidegnek U uygunsuzinsan durumlar nedir bayanlar ses soluk yoook güzel haberlerinizi verin hadii
canım elimde değil olmuyor ahh bu hallerimmm ahhhhhyaa yapma ama sen de böyle içinde fırtınalar kopuyorken bu kadar katı olma, bırak kendini biraz sen de hayat çok kısa ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?