Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım ben zaten dedim ya böyle aşık olarak bide çok severek evlenmedim.
hep onu ölçüp biçtim tarttım sevgili durumumuzda olmadığından evlenince tanımaya başladım.
eşim ilk günden beri istiyor.
birde işin içinde benim bu hallerimden adam korkuyor sağım solum belli olmaz diye sanki hamile kalırsam daha relaks olacaktı.
ben de bu fikre taamam demem 4 ay öncesine falan dayanıyor. 16 aylık evliyiz.
ama dr onada kesin bu defa kesn demye getirdi dün yazmıştım ya sorunun yok iğne ve ilaçda kullacaksın diye.
birden herşey tersine döndü onda. bana sevdiğim bir yiyeceği almış işten gelirken. çıkarım onu verdi.
daha sonrasında sana birşeyler alayım yiyecek dedi. bende almışsın zaten bugün onu da yarın alırsın. hayır bugün sana birşeyler almak istiyorum dedi alıp getiri kendi eliylede yediri. ben hala odunnn o halini görmezden geliyormuşum gibi bi tavır.... beni gözleri yaşlı üzülme diyelli eden bi eşşşş .... çıkmıyor ağzımdan bi teelli kelimesi....

yaa yapma ama sen de böyle içinde fırtınalar kopuyorken bu kadar katı olma, bırak kendini biraz sen de hayat çok kısa ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…