Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Esine söyle sonra milleti ara...biri tutar senden once arar onu gozun aydin der kalirsin ole...

yok birde çıkıcam koşa koşa eve gidicem evde uyuyo o şimdi hemen minik akkabıyı hediye paketi yapar mektup yazar eline veririmmm

canım benim yaaaa hiç kıyamam sanaaaa rabbim sonunu güzel kılsın inşallah hadi hemen git eve kahvaltıyı hazırla tabağa da ayakkabıyı koooy hemen koşşş

1 de çıkıcam 12:30 ada doktordan randevu aldım

yapı meselesi tabii ama azıcık zorlamaya çalış kendini canım benim
ben eşime aşkım canım sevgilim bunların hiç birini söyleyemiyorum hiç yüzüne söylemeidm de. ben bu tip bişiyim işteeee. odun odunn odunnnn
bişiler yapmam lazımmm

ben eşime aşkım canım sevgilim bunların hiç birini söyleyemiyorum hiç yüzüne söylemeidm de. ben bu tip bişiyim işteeee. odun odunn odunnnn
bişiler yapmam lazımmm

aaa gerçektenmi ama çok üzülüyordur eşin

bişiler yapmam lazımmm
canım burcun ne :)
ben de çok çok sevdiğimi belli etmem ama kociye karşı öyle değilim bıç bıç sevmem ama gider öperim şımarırım sıkıştırırım
dediğin gibi huy meselesi ama sana da bişeyler yapabiliriz umut var bence :)

ay hele ben varya zaten ufacık tefecik turşucuk bişeyim gider adam koltukta uzanıyorken söylemesi ayıp üstüne uzarırım oda benı çocuk gibi havalara kaldırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…