listede beni güncellemişsin sağol canımcanooo bende takipteyimde o arkadaşlardan bi morinci yazdı ama diğerleri listeden düşmek üzere
Esine söyle sonra milleti ara...biri tutar senden once arar onu gozun aydin der kalirsin ole...
ay ikiz olsa ne güzel olur dimiNe iki kati yedi kati yedi
canım benim yaaaa hiç kıyamam sanaaaa rabbim sonunu güzel kılsın inşallah hadi hemen git eve kahvaltıyı hazırla tabağa da ayakkabıyı koooy hemen koşşş
ayyyyy çok sevindim yaaaa bu duygu çok güzeldiiir yaa bende yaşamak istiyoruuuuummmm tebriklr canımcım
ALTINIM canım çok mutlu oldum. Allah kucagına aldıgın günleri de göstersin yaşasııınnn bir hamişimiz daha olduuuu
İkiz var mı ailende canım hakikaten ikiz olabılıray ikiz olsa ne güzel olur dimi
aminn canım inşallahhhhhhinşallah allahım sen büyüksün burdaki geleceğin melek annelerin sesini duy ve daha fazla bekletme hepsinin meleğini ver kucağına yarabbimmmm
İkiz var mı ailende canım hakikaten ikiz olabılır
yapı meselesi tabii ama azıcık zorlamaya çalış kendini canım benimcanım elimde değil olmuyor ahh bu hallerimmm ahhhhh
şaşırdım ben decanooo bende takipteyimde o arkadaşlardan bi morinci yazdı ama diğerleri listeden düşmek üzere
ben eşime aşkım canım sevgilim bunların hiç birini söyleyemiyorum hiç yüzüne söylemeidm de. ben bu tip bişiyim işteeee. odun odunn odunnnnyapı meselesi tabii ama azıcık zorlamaya çalış kendini canım benim
inşallah kuşummm allah'ın izniyle valla içim açıldı yaaaa şu hamiiileee yazıları artıyor ya şükür allah'aaaaaaaayy kızlarrr listeye bakn nasıl şenlendi o liste hamileyle do-la-caaaakkk
ben eşime aşkım canım sevgilim bunların hiç birini söyleyemiyorum hiç yüzüne söylemeidm de. ben bu tip bişiyim işteeee. odun odunn odunnnn
bişiler yapmam lazımmm
inşallahhh canım Rabbim ney nasıl istiyorsan onu sana hayırlı kılsınn çok aminyok ya ama hep ikizim olsun istemişimdir hayırlısı olsun alahım versinde ondan gelen herşeye razıyım
canım burcun ne :)ben eşime aşkım canım sevgilim bunların hiç birini söyleyemiyorum hiç yüzüne söylemeidm de. ben bu tip bişiyim işteeee. odun odunn odunnnn
bişiler yapmam lazımmm
yok onları söylemiyorum diye üzülmüyor hala adet oluşumun etkisinde.aaa gerçektenmi ama çok üzülüyordur eşin
canım burcun ne :)
ben de çok çok sevdiğimi belli etmem ama kociye karşı öyle değilim bıç bıç sevmem ama gider öperim şımarırım sıkıştırırım
dediğin gibi huy meselesi ama sana da bişeyler yapabiliriz umut var bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?