Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben eşime aşkım canım sevgilim bunların hiç birini söyleyemiyorum hiç yüzüne söylemeidm de. ben bu tip bişiyim işteeee. odun odunn odunnnn
bişiler yapmam lazımmm

Bence de yapmalısın.Yani karışmak istemem ama erkek anotomisi bizim gibi değil..Erkek, çocuk gibi ilgi ister sevgi ister.O yüzden bence biraz kendinden ödün verebilirsin. Vermelisin de.....Çünkü ilerde bu içinde yaşamaların ona yetmeyebilir.Su an yeni evlisiniz cicim ayında bile böyle yaparsan yıılar sonra evliliğiniz oturdugunda su an gösterdiği ilgiyi sana göstermeyebilir.Bunlar sadece ihtimal. Ama ihtimalleri düşünmek lazım.

yok onları söylemiyorum diye üzülmüyor hala adet oluşumun etkisinde.
ismiyle hitap etmemide seviyor. ismini ben gibi söyleyen yokkk
orası öyledir tabii kiii ama her insan sevildiğini duymak ister bilse de hissetse de duymak ister,kadın erkek,hayvan,bitki hiç farketmez.sevilmek güzelleştirir herşeyi

canım ben herkese karşı öyleyim çok sevdiğim biri bile zor anlar. kendi annemi babamı bile öpemiyorum ki.
çok içli dışlı olmayı sevmiyorum . eşim zaten tam aksini yaparsam şaşırır benim huyumu biliyor. bende hep içimden geldiği gibi davranırım.

doğru söylüyorsun...
şuda varki oda oldum olası sevmemiş içli dışlı insanları.
ben normal geliyorum gözüne ama benim istediğim biraz düşüncelerimi söze getrebilirsem daha iyi olur..
şuda var herşey sözle olmuyor hissettirebiliyorsan sıkıntı yok.
gce boyu sayıklarıd. uyandırdım kalkıp su verdim. baktım sıcak basmış üstüne gidip başka birşey alıp giydirdim baktım yine olmuyor yorganı aldım daha hafif bi örtü verdim. ben sadece söze dökemiyorum

canım belli ediyorsun ne güzel ama işte arada bir söze de döksen bence mükemmel olur...Çünkü hissettirmek iyidir hoştur ama duymak başkadır

yay canım

orası öyledir tabii kiii ama her insan sevildiğini duymak ister bilse de hissetse de duymak ister,kadın erkek,hayvan,bitki hiç farketmez.sevilmek güzelleştirir herşeyi
canım o bana takılır sevdiğini söyledikten sonra sende beni seviyorsun diyeee. bende hayır sevmiyorum derim aynen bu şekil gülerrrr odaaa

kızlar mektubum olmuşmuuu

Merhaba Babacım :)
Evet sen benim babamsın acaba bende senın gibi maymunamı benzeyeceğim :) yok ben annem gibi güzel olurum. Çok heyecanlıyım 8 ay sonra kucağınızda olacağım şimdilik annemin karnında büyümeye başladım. Babacımm artık iki kişi değilsiniz 3 olduk annemı artık üzme o bir bedende 2 kalp taşıyor biri senden olan. Birde senden ricam olacak babacım artık sigarayı bırakmalısın sağlıklı bir baba istiyorum çok şey paylaşacağız uzun yıllar birlikte koşacağızz benden hızlı olmalısın . Benı ve annemi çok sev babacımmm biz seni çok seviyoruzzzzzzz. Bazen annemın karnında kendimi size hissettirsemde 8 ay sonra kucağında olmak dileğyle. Bebeğin.

canım belli ediyorsun ne güzel ama işte arada bir söze de döksen bence mükemmel olur...Çünkü hissettirmek iyidir hoştur ama duymak başkadır
hııhhh bende onun için parçalanıyorum ya belli ediyorum yoksa ben gerçek anlamda umursamadığım biriyle ne diye ilgileneyim o bunu iyi biliyor.... tek derdim söze dökememek seviyorsun beni diyor evet seviyorum diyorum içimden aynı duygu söze dökülürken hıhhh sevmiyorum seni diye çıkıyorrrr

sorma canım ya denk gelemedik epeydir. bu ay beklentim yok canım hiç hem de ,günlerimin hiç birini değerlendiremedik vardır bi hayır artık napalım,rahatım o yüzden bu ay :)
ilk aylar olsa çok takardık da alıştık artık. ben de her ay olmayacak mantığıyla yaklaşıyorum sonra da acaba vücudumu olumsuz mu etkiliyorum diye düşünüyorum.

yeaaaaaaaa ağlarım ama bennnnnnnn

ilk aylar olsa çok takardık da alıştık artık. ben de her ay olmayacak mantığıyla yaklaşıyorum sonra da acaba vücudumu olumsuz mu etkiliyorum diye düşünüyorum.
benim koci öyle söylüyor sen böyle olumsuz olduğun için olmuyo etkiliyosun diyo

canım maymunu değiştir istersennn hep söylüyorsan şaka babında kalsın ama ilk söyleyeceksen ilk şoku atlattıktan sonra neden maymun yazdın demesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…