Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım maymunu değiştir istersennn hep söylüyorsan şaka babında kalsın ama ilk söyleyeceksen ilk şoku atlattıktan sonra neden maymun yazdın demesin sonra

hep söylüyoruz canım birbirimize maymunum deriz genelde yada minnoş ama maymun daha eski ve sık

selam arkadaşlar yeni üye oldum.16 ekimde aşılama yaptırdım.Beklemedeyim.adet tarihim 27.ekim benide listeye eklerseniz memnun kalırım.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin....

Canımmmmm hoşbuldum sende hoşgeldin şekerimm....Hoş bende bir kaç gündür yogun çalışlıyorum pek giremedim ama bu karşılaşma çok güzel oldu...Nasılsın canım benim.
iyiym tatlım regl bitmesini bekliyorum senden ne haberler bu ay çalışmaya devammı yoksa ameliyat reglden sonra mı

Merhaba sen benim babam olmalısın, seni tanımak içimi ısıttı...Bu çok heyecan verici.8 ay sonra senin ve annemin sıcaklıgını hissedecek olmak yüzümü güldürecektir.Artık bende bu ailenin en küçük üyesi olacağım.Sevgili babacığım senden küçük ricalarım olacak bu hem benim için hemde senin için güzel değişimler olacaktır.en başta sana, anneme ve bana zararlı olacagını düşündüğüm sigarayı bırakman.ben dünyaya geldiğimde benimle birlikte oynayacak,benim hızıma yetişecek gücü bulman için sağlıklı olmalısın...Ben sizleri görmeden çok sevdim.Sizde birbirinizi çok sevin ki bende mutlu olabileyim.zamanın hızla akması ve size bir an önce kavuşmam dileği ile....Bebeginiz.....

selam arkadaşlar yeni üye oldum.16 ekimde aşılama yaptırdım.Beklemedeyim.adet tarihim 27.ekim benide listeye eklerseniz memnun kalırım.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin....
hoşgeldin canım.yaşını ,ilini ve kaçıncı denemen olduğunu da yazarsan banu86 ekler seni listeye
aminnn inşallah

yeaaaaaaaaaaaaaa ağlıcam ama cidden yaaaaaaaaaaaa
benden cıkmaz böyle şeyler ben ya zıplayıp boynuna sarılırım ya ağlar gögsüne kapanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…