Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

banu86 canım en 7-8 kişi gördüm bat ı geçen bi etiketlesene bakalım ne yapmışlar bat yazıp kaçmak yok arkadaşşlar
test yapıp kan verip hamişim yazın ki bizim gibilere de umut olun
canm ben etiketliyorum ara ara cansu da sabah etiketledi bu son şans artık silicem

baktım bi tane 30 tane ov testi 6 ad gebelik 30 tl kaset tipi. ama kredi kartı istiyor kapıda ödeme olması lazım kart kullanmıyorum ben
hmm bilmiyorum canım kullanıcıya msj at bakalım oluyor mu diye ,kaset tipi olması iyi ya çubuklar çok dandik duruyo

kızlarrrr bu ne şimdi yaaa ben anlamadımmm

Eklentiler

• 241020151188.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
nasıl yaniii ov.mu bu yoksaaaa?????
yok kızzz ovulasyonnn :) ama anlayamadığım adetim çok gecikti dokora gittim yumutam çok büyümüş kanamam yumurta içine olmuş falan bişiler dedi ilaç kullanıyorum şuan adet olabilmek için ama bu test niye böyle çıktıki. daha öncede adet için aynı ilacı kullanmıştım ama ovude böyle çıkmamıştı hiç o yüzden ilaçtan olduğunu pek sanmıyorum. oooooooffffffffffffff çıldıracaummmmm

yoksa sende yslpsln gibi ilaç kullanırken hamile misin acaba..aynı şeyler onunla

ay ne güzrl allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

bi de gebelik testi yap canımm adet zamanı ov.nin böyle cıkmaması gerek hadi bakalımmmmm bi güzel haber de senden gelsinnnnnn

ya aslında adetim geçti 2gün sonra yaptırdım gebelik testi kanda kocaman bir negatif çıktı bu yüzden geblikte pek şansım yok gibi ama neden böyle oldu sıyıracam valla
allah allah çok ilginç o zaman normal gecikmelerdir bunlar.. bi kaç gün daha bekle bakalım. olmadı bi dr.gidersin

allah allah çok ilginç o zaman normal gecikmelerdir bunlar.. bi kaç gün daha bekle bakalım. olmadı bi dr.gidersin
kız ne normali 10 gün oldu adet geçeli :) ilacım bugün bitiyo adet olmam lazım yani 1hafta daha beklyecem olmazsam tekrar gidecem doktora ama zamann beni çok yıpratıyoooooooo

Gün coktan aymiiiisss ben ise gelmisim ohooooooo kizlar muhabbeti koyulastrmis ben ancak dahil oluyorum Alllaaaahimmmmm selamlar canlar

kız ne normali 10 gün oldu adet geçeli :) ilacım bugün bitiyo adet olmam lazım yani 1hafta daha beklyecem olmazsam tekrar gidecem doktora ama zamann beni çok yıpratıyoooooooo
canım biliyorum çok zor bi dönem dediğin gibi 1 hafta daha bekle bakalım.dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…