açıköğretimde sınavsız dikey geciş kaldırıldı bu sene son kez ogrenci alacaklar.yani 2016 dan itibaren 2 yıllıktan 4 yıllığa tamamlamak için dgs sınavına girilmesi gerekiyormus.
ya ben çalısıyorum ama mesai saatlerim gunlerim cok rahat oldugu için gene kafamı dagıtamıyordum çok iyi oldu benim için
Günün geçmiş miydi ki senin ,:)günaydınnnnnnn
dün test yaptım yine negatif
akıllanmıcam ben galiba
bat yarın :)Günün geçmiş miydi ki senin ,:)
bat yarın :)
bi umut işte yapıp duruyorum :)
ben kullanmıştım.. laboquick ti markası n11 en almıştım. her gün aynı saatte yapılıyor, gebelik testi gibi ama ilk idrar olmayacak, öncesinde 2-3 saat sıvı almayacaksın, akşam 8den sonra yapmaycaksın. Baya kurallar var yanikızlar ovilasyon testi kullanan varmı aranızda bu ay bende alim adetimden sonra başlayayım hiç anlamıyorum bu ovülasyon işinden
ben kullanmıştım.. laboquick ti markası n11 en almıştım. her gün aynı saatte yapılıyor, gebelik testi gibi ama ilk idrar olmayacak, öncesinde 2-3 saat sıvı almayacaksın, akşam 8den sonra yapmaycaksın. Baya kurallar var yanikontrol çizgisiyle aynı koyulukta çizgiyi görmen 24-36 saat sonra yumurtlayacağının göstergesi, daha açık renk çizgiler dikkate alınmıyo bu testte. Sen yapmaya başla foto atarsın burda yorumlarız
canım bu test için çok zor yorumlaması falan diyolar ama fiyat olarakta iyi kafam karıştı bıde aynı saatlerde nasıl yapacam yhaa :) işten çıkmadan sıvı tüketmeyip hergün eve gidincemi yapsam[/QUO
ben kullanmıştım.. laboquick ti markası n11 en almıştım. her gün aynı saatte yapılıyor, gebelik testi gibi ama ilk idrar olmayacak, öncesinde 2-3 saat sıvı almayacaksın, akşam 8den sonra yapmaycaksın. Baya kurallar var yanikontrol çizgisiyle aynı koyulukta çizgiyi görmen 24-36 saat sonra yumurtlayacağının göstergesi, daha açık renk çizgiler dikkate alınmıyo bu testte. Sen yapmaya başla foto atarsın burda yorumlarız
ama eve gitmemde 8 i buluyor işyerinde elimle bunla gezemem hergün
kızlar ovilasyon testi kullanan varmı aranızda bu ay bende alim adetimden sonra başlayayım hiç anlamıyorum bu ovülasyon işinden
son adet tarihim eylülün 26 sı son günlerindeyim artık bitti bitecek. aynı zamanda yumurta geliştirici bir hap kullanıyorum çatlatma iğnem bu ayın 6 sında vurulacak. ama dün akşamdan bu yana sağ kasığıma batma şeklinde saancı giriyor.ne yapsam bilemedim.
canım bu test için çok zor yorumlaması falan diyolar ama fiyat olarakta iyi kafam karıştı bıde aynı saatlerde nasıl yapacam yhaa :) işten çıkmadan sıvı tüketmeyip hergün eve gidincemi yapsam
aradım doktorumu yumurtaların gelişiyordur ilaç kullanıyorsun ya yani iyi bişi dayanılmıcak kadarsa gel yinede dedi zaten 6sında kontrolüm var ne ağrılar çektim yeterki onun ağrısı olsun :)canım o batmalar benim her ay reglime yakın oluyor hemen hemen...
ALTINIM ben öyle yapıyodum, çıkmadan 3 saat önce tuvalete gisiyodum sonra bidaha bişey içmiyodum, eve gelincede yapıyodum.. en kolay öyle çözüm bulmuştum.
aynı saat dediysede dk dk sına değil bence ayrıca içerisinde yazıldıgına göre akşam mesela 10 gibi de yapabiliyorsun sende akşam yaparsın. Benimkinde öyle yazıyordu..akşam üzeri saat 4-5 gibi yada akşam 10 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam sana yarın içerigini çeker fotosunu gönderirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?