Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hiç stres olma valla bende 2. ünv açıköğretim okudum Hem çalıştım hem akşam 6 dan sonra kursa gittim..geldim gece yarılaına kadar ders çalıştım üstelik 4 yıl boyunca istedikten sonra yapılamyacak birşey yok bence

günaydın bu arada kızlarrrrrrrrrr....Gelsin bebişler dolsun göbüşlerrrr bugünde güzel haberler almamız dileğiyle

banu86 canım şakır şakır ağrılı sızılı adet oldum pazartesi akşam lekelenme olduğuna göre salı1 günü sayarız dimi bu ay sonuna yine olurum o zaman ekim listesinin sonuna ekle beni bari bu ay ovülasyon testi alim bari düzensiz olduğu için tutturamadım sanırım

kızlar ovilasyon testi kullanan varmı aranızda bu ay bende alim adetimden sonra başlayayım hiç anlamıyorum bu ovülasyon işinden

son adet tarihim eylülün 26 sı son günlerindeyim artık bitti bitecek. aynı zamanda yumurta geliştirici bir hap kullanıyorum çatlatma iğnem bu ayın 6 sında vurulacak. ama dün akşamdan bu yana sağ kasığıma batma şeklinde saancı giriyor.ne yapsam bilemedim.

kızlar ovilasyon testi kullanan varmı aranızda bu ay bende alim adetimden sonra başlayayım hiç anlamıyorum bu ovülasyon işinden
ben kullanmıştım.. laboquick ti markası n11 en almıştım. her gün aynı saatte yapılıyor, gebelik testi gibi ama ilk idrar olmayacak, öncesinde 2-3 saat sıvı almayacaksın, akşam 8den sonra yapmaycaksın. Baya kurallar var yani kontrol çizgisiyle aynı koyulukta çizgiyi görmen 24-36 saat sonra yumurtlayacağının göstergesi, daha açık renk çizgiler dikkate alınmıyo bu testte. Sen yapmaya başla foto atarsın burda yorumlarız

canım bu test için çok zor yorumlaması falan diyolar ama fiyat olarakta iyi kafam karıştı bıde aynı saatlerde nasıl yapacam yhaa :) işten çıkmadan sıvı tüketmeyip hergün eve gidincemi yapsam

canım senin sanırım düzensiz.Bence de ovulasyon testi senin için çok iyi olur. ne zaman yumurtladıgını anlarsın..Büyük ihtimalle her ay değişiyordur yakalaman daha kolay olur senin için. Sen al fotolarını paylaş biz banu86 ile yardımcı oluruz biraz fazla al yalnız.

canım o batmalar benim her ay reglime yakın oluyor hemen hemen...

canım bu test için çok zor yorumlaması falan diyolar ama fiyat olarakta iyi kafam karıştı bıde aynı saatlerde nasıl yapacam yhaa :) işten çıkmadan sıvı tüketmeyip hergün eve gidincemi yapsam

aynı saat dediysede dk dk sına değil bence ayrıca içerisinde yazıldıgına göre akşam mesela 10 gibi de yapabiliyorsun sende akşam yaparsın. Benimkinde öyle yazıyordu..akşam üzeri saat 4-5 gibi yada akşam 10 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam sana yarın içerigini çeker fotosunu gönderirim canım

canım o batmalar benim her ay reglime yakın oluyor hemen hemen...
aradım doktorumu yumurtaların gelişiyordur ilaç kullanıyorsun ya yani iyi bişi dayanılmıcak kadarsa gel yinede dedi zaten 6sında kontrolüm var ne ağrılar çektim yeterki onun ağrısı olsun :)

ALTINIM ben öyle yapıyodum, çıkmadan 3 saat önce tuvalete gisiyodum sonra bidaha bişey içmiyodum, eve gelincede yapıyodum.. en kolay öyle çözüm bulmuştum.

evet canım düzensiz. çok iyi olur senınki hangi markaydı canım kaçlı almamı önerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…