Erkenmis daha insallah cok beklemeden gelir bebisincanım benim daha dr.siftahım yok
haftaya çarşamba gidicem kısmetse4ay oldu işte..
tutunma ağrısı olabilirmiş canikomm
hadi bakalımm kasımın ilk bebişi senden çıkar umarımmm.daha bi güzel hisettim ki kendimi
ayyyy canım benimmmo tutunsun ayakta kalsında ben sürünmeye razıyım
Hiç bilmiyorum canım onu ben klomen kullandım günde 2 kereismi letroks
ben klomen hiç kullanmadan direk bu ilaca başladımmmHiç bilmiyorum canım onu ben klomen kullandım günde 2 kere
Benim 4. Falan kullanmam bu birinde çatlatma iğnesi olmadan hamile kalmıştım ama sonra kürtaj oldumben klomen hiç kullanmadan direk bu ilaca başladımmm
ayyyy canım benimmm
bizler hep öyleyiz heppppp
neydi kadınız güçlüyüz
inşallah canımmm sıra sıra dizilelim inşallahhhadi bakalımm kasımın ilk bebişi senden çıkar umarımmm.
inşallah canım benim kimseler beklemesinn isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin rabbimErkenmis daha insallah cok beklemeden gelir bebisin
inşallah canımmm sıra sıra dizilelim inşallahh
kızlar iyi akşamlar ben kaçarsabah grş inşallah
ya benım sağ tarafıma çom agrı vuruyo sanki ya offf
çok geçmiş olsunn. son olsun inş..Benim 4. Falan kullanmam bu birinde çatlatma iğnesi olmadan hamile kalmıştım ama sonra kürtaj oldum
Yok canim benim dr da catlayip çatlamadigina hiç bakmıyor çatlatma iğnesi sonrasi ne zaman ilişki önerdiçok geçmiş olsunn. son olsun inş..
nasip değilmiş inşallah daha sağlıklılarına en kısa zamanda hamile kalırsın.
benim ilk çatlatma iğnemi geçen ay vuruldum.
dr yumurtaların çatlayıp çatlamadığını kontrol etmedii. :S
bu ay içinde ilacıma başlamam lazımdı dün. içmedim. iğne bende çok sancı yapıyor sende öyle oluyormu?
ya benım sağ tarafıma çom agrı vuruyo sanki ya offf
tesk ederim kuzum darisi basina inşallahyslpsln canım tebrik ederimmmmmmmmm :))))
Canim ya herkesin beli agriyo Tam mevsimi suan benim de belim tutuldu bende bel fitigi var oyuzden alttan muayene olamadim bilekızlarrrrrrrrrrrrrr npıosunnnnn
benim belim çok ağrıo ya kopuyo resmen, kaza kurşunu mu oldu acaba
Amin kuzum insallahhad bakalım canım inşallah böyle güzel güzel devam eder
yuppiiiiioleyyyyyyyyyy
aynen kuzuAyyy ne güzellll
teşekkür ederim canim darısı herkede hepinize dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?