Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

3yıllık evliyim canım ben de ilaç kullanmadım eşim korundu. baktırayım canım benim de aklımda ..ben de bu hafta bi tuhaf oldum ya ya sinirleniyorum ya ağlayasım geliyo regl olsam da kurtulsam
Aynı ben ya regl oldum gecmedı stresım daha fena oldum.Rabbım sınıyo sankı etrafımdakı herkes gebe yada kucuk bebegı var yasca hepsınden de kucugum aslında en azından vaktım var dıyorum olmuyo benım 2 ay oldu deneme ama doktorun dedıgı tarıhlerde bırlikte olmustuk zaten gun asırı calısıyoruz bu ayda olmazsa yıne gıdıcem.

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar hepinize, bugğn pek ilgilenemedim sizlerle ama yarın bomba gibi aranızda olacağım inşallah

Kizlar 35.gundeyim.hala gelen giden yok.yarin firsat bulursam dr a gidicem.simdilik iyi akşamlar.

Aylın ve semus inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla doğum yapıp kucağınıza yavrularını alırsınız.Silkeleme yönteminide şiddet le tavsiye ederim iliski sonrasi inşallah gebelik

Arkadaşlar Merhaba ben çok sık giremiyorum topiğimize ama frsat buldukca takip ediyorum bugün benim bat günüm ama gelen giden yok ve tuhaftir ki 3 gündür çok çok özür dileyerek söylüyorum alt tarafimda bir zonklama var resmen bıçak acısı gibi sol göğsum şiş ve yesil damarlar var bunlar psikolojik degil eminim bundan çünkü bu ay hic kafama takmadim rahat takıldım yatak odamda hic konusu olmadan brlikteydim esimle ama tuhaf biseyler oluyor bunun bir aciklamasi olabilir mi normalde cok adet sancisi ceken ben su an hic birsey hissetmiyorum bana yardim edin bu zonklamanin sebebi ne olabilir

Aylın ve semus inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla doğum yapıp kucağınıza yavrularını alırsınız.Silkeleme yönteminide şiddet le tavsiye ederim iliski sonrasi inşallah gebelik
silkeleme yöntemi ne olaki??

silkeleme yöntemi nedir kızzzzz?? adet olacam sanırım kırmızlar selam verip kaçıyoo ve sol tarafımda patlayacak gibi bir ağrı varrr biran önce olup bitsede devam etsem çalışmalaraaaaa malum kasım benim ayım bebiş gelecek

Silkeleme nedir ya

Âmin insallah o Yöntem nedir ilk defa duydum ?

hahaha o silkeleme bende işe yaramadı ilişki sonrası ayak bileklerinizden eşiniz tutup yukarı asılcak kzlar spermler içeri gitsin diye ama benim fazla içeri gitti heralde hedef noktayıda aştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…