Aynı ben ya regl oldum gecmedı stresım daha fena oldum.Rabbım sınıyo sankı etrafımdakı herkes gebe yada kucuk bebegı var yasca hepsınden de kucugum aslında en azından vaktım var dıyorum olmuyo benım 2 ay oldu deneme ama doktorun dedıgı tarıhlerde bırlikte olmustuk zaten gun asırı calısıyoruz bu ayda olmazsa yıne gıdıcem.3yıllık evliyim canım ben de ilaç kullanmadım eşim korundu. baktırayım canım benim de aklımda ..ben de bu hafta bi tuhaf oldum ya ya sinirleniyorum ya ağlayasım geliyo regl olsam da kurtulsam
Âmin canım kaç yaşındasıninşallah canım benim kimseler beklemesinn isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin rabbim
İğnenin vurulduğu gün önerdi 13. Güne denk geliyordu 15 ve 17Yok canim benim dr da catlayip çatlamadigina hiç bakmıyor çatlatma iğnesi sonrasi ne zaman ilişki önerdi
Benim 11. Gun bugün 12 24 st çatlıyor yumurta dedi bende 12. Saati ve 36. Saati degerlendirecegim inşallah ama eşim fena Gripİğnenin vurulduğu gün önerdi 13. Güne denk geliyordu 15 ve 17
28yas,bat 23kasim,sehir Baki(azerbaycan)bat. yaş ve şehir
ayyy ne güzelll!! mucizeler arka arkaya geliyo valla... maşallah maşallahKizlar degerim 45 olmussssssssss
silkeleme yöntemi ne olaki??Aylın ve semus inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla doğum yapıp kucağınıza yavrularını alırsınız.Silkeleme yönteminide şiddet le tavsiye ederim iliski sonrasi inşallah gebelik
silkeleme yöntemi nedir kızzzzz?? adet olacam sanırım kırmızlar selam verip kaçıyoo ve sol tarafımda patlayacak gibi bir ağrı varrr biran önce olup bitsede devam etsem çalışmalaraaaaa malum kasım benim ayım bebiş gelecekAylın ve semus inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla doğum yapıp kucağınıza yavrularını alırsınız.Silkeleme yönteminide şiddet le tavsiye ederim iliski sonrasi inşallah gebelik
Silkeleme nedir yaAylın ve semus inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla doğum yapıp kucağınıza yavrularını alırsınız.Silkeleme yönteminide şiddet le tavsiye ederim iliski sonrasi inşallah gebelik
ne guzel,masallah.iyi haberler devam ediyo :)ayyy ne güzelll!! mucizeler arka arkaya geliyo valla... maşallah maşallah
Âmin insallah o Yöntem nedir ilk defa duydum ?Aylın ve semus inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla doğum yapıp kucağınıza yavrularını alırsınız.Silkeleme yönteminide şiddet le tavsiye ederim iliski sonrasi inşallah gebelik
bende seni merak etmiştim bugün etiketlicektim tam da:) 35.günden sonra sinyal başlıyor canım git bakalım ne diycekKizlar 35.gundeyim.hala gelen giden yok.yarin firsat bulursam dr a gidicem.simdilik iyi akşamlar.
ekledim canım28yas,bat 23kasim,sehir Baki(azerbaycan)
yok artık!!!hahaha o silkeleme bende işe yaramadı ilişki sonrası ayak bileklerinizden eşiniz tutup yukarı asılcak kzlar spermler içeri gitsin diye ama benim fazla içeri gitti heralde hedef noktayıda aştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?