Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kusura bakmayın ben ara ara giriyorum.bânu nun dediği gibi Silkeleme yöntemi esin iliski sonrası sizi ayaklarından silkelemesi. İsterseniz kilonuz musaitse siz ayaklar havadayken kendiniz silkinin içeri direk akiyor.şans daha artiyor

Bayağı dusununce komik o ani ama inan süper bir yöntem.siperler daha cauk içe doluyor kalkınca da akmıyor fazla şans çok fazla hemde çok cok

herkese iyi geceleeeeerrr yarın ben geldiğimde herkes çoktaaaaaan gitmiş olur ama sayfalar coşmuş olur kesin bol muhabbetler kzlarrrr

Kızlarr günaydın bugun çoook işim var fırsat buldukça uğrayıp öpeceğim siziiiiii

aynen öyleymiş bende yeni anladm artık ekstra bi uğraşa girmicem boşa yaa

ama bebişim benım hep geri akıyodu hatta söylemesi ayıp eşim bakıyodu çıkmış gene diyodu. sonra o biraz bekledi sonra hemen ayakları havaya diktik bilemedim ama tabisi doktorlar daha iyi bilir

ben de geçtiğimiz iki ay gün aşırı çalışmıştım eğer o kadar çalışmasak bu kadar panik olmucaktım sanki :) hayırlısı hakkımızda herşeyin zamanı var..

gebelik olabilir canım ,test yap gelen giden olmazsa

Günaydın canlarim hala gelen giden yok sancı bile yok test yapmak için hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum tabi sabredebilirsem inşallah bebisim benimledir hareketlerime dikkat etmeye basladim ters bir sey olmasin diye dua edin lütfen hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Günaydın kızlar bugün inofolic kullanmaya başladım bakalım faydasını görecekmiyim haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…