evet canım forumda öyle hamile kalan çok ..gülmüştüm ama 1 kez bizde denedik nafileyok artık!!!
ben sormuştum bu ilişki sonrası ayakları havaya dikme işini.. istersen ilişkiden hemen sonra maraton koş farketmez, giden gider dedievet canım forumda öyle hamile kalan çok ..gülmüştüm ama 1 kez bizde denedik nafile
aynen öyleymiş bende yeni anladm artık ekstra bi uğraşa girmicem boşa yaaben sormuştum bu ilişki sonrası ayakları havaya dikme işini.. istersen ilişkiden hemen sonra maraton koş farketmez, giden gider dedi
anaammm ben gülmekten yaptıramam herhalaynen öyleymiş bende yeni anladm artık ekstra bi uğraşa girmicem boşa yaa
Cnm tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. ..Merakıma yenik düşen ben gidip kan testi yaptırdım veee sonuç hamileyim. :) Rabbime çok şukur :))
Tsk ederim canim insallahCnm tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. ..
aynen öyleymiş bende yeni anladm artık ekstra bi uğraşa girmicem boşa yaa
Günaydın tatlımmmKızlarr günaydın bugun çoook işim var fırsat buldukça uğrayıp öpeceğim siziiiiii
28canımÂmin canım kaç yaşındasın
ben de geçtiğimiz iki ay gün aşırı çalışmıştım eğer o kadar çalışmasak bu kadar panik olmucaktım sanki :) hayırlısı hakkımızda herşeyin zamanı var..Aynı ben ya regl oldum gecmedı stresım daha fena oldum.Rabbım sınıyo sankı etrafımdakı herkes gebe yada kucuk bebegı var yasca hepsınden de kucugum aslında en azından vaktım var dıyorum olmuyo benım 2 ay oldu deneme ama doktorun dedıgı tarıhlerde bırlikte olmustuk zaten gun asırı calısıyoruz bu ayda olmazsa yıne gıdıcem.
gebelik olabilir canım ,test yap gelen giden olmazsaArkadaşlar Merhaba ben çok sık giremiyorum topiğimize ama frsat buldukca takip ediyorum bugün benim bat günüm ama gelen giden yok ve tuhaftir ki 3 gündür çok çok özür dileyerek söylüyorum alt tarafimda bir zonklama var resmen bıçak acısı gibi sol göğsum şiş ve yesil damarlar var bunlar psikolojik degil eminim bundan çünkü bu ay hic kafama takmadim rahat takıldım yatak odamda hic konusu olmadan brlikteydim esimle ama tuhaf biseyler oluyor bunun bir aciklamasi olabilir mi normalde cok adet sancisi ceken ben su an hic birsey hissetmiyorum bana yardim edin bu zonklamanin sebebi ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?