hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur sonuç canım dualarımız seninle ,haberdar et bizi deGünaydın canlarim hala gelen giden yok sancı bile yok test yapmak için hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum tabi sabredebilirsem inşallah bebisim benimledir hareketlerime dikkat etmeye basladim ters bir sey olmasin diye dua edin lütfen hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur sonuç canım dualarımız seninle ,haberdar et bizi de
günaydıııngünaydiin :)
günaydınn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herşeya rağmen çok güzel bir günnnnnnn
benim kırmızılar yine benle dalga geçiyo yaaaa akşam ne güzel gelecek gibi oldu sabah bi baktım yine birşey yokkk ama ona rağmen nedense mutluyum bugünnn
kııııızzzzzzzzz nasıl gidiyor gebelikkkk
Günaydın kızlarbugün inofolic kullanmaya başladım bakalım faydasını görecekmiyim haydi bismillah
kuzum şu bursa işini ayarlasak ya artık havalar soğumadan :)günaydııın
günaydın canlaaarrrr evdeki gebelik testlerini tüketmeye başladım bu sabahmaşallah tertemiz bir sayfa
kııııızzzzzzzzz nasıl gidiyor gebelikkkk
sabah bulantıların başladı mı
Günaydın canlarim hala gelen giden yok sancı bile yok test yapmak için hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum tabi sabredebilirsem inşallah bebisim benimledir hareketlerime dikkat etmeye basladim ters bir sey olmasin diye dua edin lütfen hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
bu sabah ne kadar sessiz burası kızlaaar
günaydın cnaımGünaydın kızlar
sonuç ne ??ay bende hiç koyu çift çizgi görmedim diye bu sabah yaptım bi testeşim dalga geçiyo ee sonuç ne diyo çok merak ettim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?