- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
inşallah canım valla
benim 4aydır oynak sağolsun ama çok abartmadı 2öne 2 geriye falan böyle ...bu ay 5.ayım zaten.bitsin dr gitcem ben de :)
gerçekten de yokluğun belli oldu canım :))ben yoğum ya ondandır
ay bende hiç koyu çift çizgi görmedim diye bu sabah yaptım bi testeşim dalga geçiyo ee sonuç ne diyo çok merak ettim diyo
sonuç ne ??
benimde beta hcg yüksek cıkınca evdeki son testi yapmıştım sırf çift çizgiyi görmek için
kasık ağrıları bir haftaya kadar geçeryok bebişim sadece kasık ağrım var şimdilik henüz bulantı falan yok :)
inşallah canım benim inşallah.benim de 8gün kaldı dr.a bakalıminsallah en kisa zamanda bizde güzel haberler aliriz canim :) bizde önümüzdeki ay doktora gitcez bakalim ne dicek
gerçekten de yokluğun belli oldu canım :))
inşallah canım benim inşallah.benim de 8gün kaldı dr.a bakalım
kasık ağrıları bir haftaya kadar geçer
saklasaydın bari, ileride şapşiğe gösterirdin bu çizgileri görebilmek için neler yaptım diyeay sonuç pozitiff başka zaman olsa saatlerce ışık tutar bakarız çifti gördüm attım çöpe ay biz insanoğlu çok nankörüz
inşallah canım benim inşallah.benim de 8gün kaldı dr.a bakalım
saklasaydın bari, ileride şapşiğe gösterirdin bu çizgileri görebilmek için neler yaptım diyeay sonuç pozitiff başka zaman olsa saatlerce ışık tutar bakarız çifti gördüm attım çöpe ay biz insanoğlu çok nankörüz
saklasaydın bari, ileride şapşiğe gösterirdin bu çizgileri görebilmek için neler yaptım diye
Hayrli olsun canim benim cft czgi gelsin bebisler dolsun göbuşlerrray sonuç pozitiff başka zaman olsa saatlerce ışık tutar bakarız çifti gördüm attım çöpe ay biz insanoğlu çok nankörüz
gebeliği ilk 3 ayı ne kadar sıkıntılı yaa amaaaaaannnnninşallah ya korkutuyor çünkü bide ben zaten uyku delisiydim şimdi saat akşam 10 da koltukta uyuya kalıyorum ya
baya baya koyu çıkmış mı pekiay sonuç pozitiff başka zaman olsa saatlerce ışık tutar bakarız çifti gördüm attım çöpe ay biz insanoğlu çok nankörüz
gördün mü pekiii tam çıktı mı çift çizgi
bencede, resim çekmek de mantıklıo zamana kadar kokmazmı kız ovü için sakladıklarım bile ne hale gelmiş evde 10 tane falan daha var akşam bida yapimde resmini çekim onu saklarım dimi :)
kızçelerr siz gelcem deyinnnn kimseden ses çıkmıyo diye bişey demiyorum ben burdayım hazırımmmkuzum şu bursa işini ayarlasak ya artık havalar soğumadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?