hoşgeldin mukocumGünaydın canlarim ozledim sizi yaaaa bi türlü yazamadim işten gucten...
gebeliği ilk 3 ayı ne kadar ozaman hosgeldin mide bulantili ve bol uykulu 3 at diyelim sizlere
un 28 inci gün bugun yarın olmalıyım o yüzden korkuyorum yabaya baya koyu çıkmış mı pekine zamandı tam günün senin
ben geliyorum, haftasonları, resmi tatillerr... her türlü uyar banakızçelerr siz gelcem deyinnnn kimseden ses çıkmıyo diye bişey demiyorum ben burdayım hazırımmm
Gunaydinnnnn can pareler nasilsiniz tatlişlar
ben geliyorum, haftasonları, resmi tatillerr... her türlü uyar bana
tamamdırrr ama kasımın 7sinden sonra uygunum ben 2 cmtsi programım var çünküben geliyorum, haftasonları, resmi tatillerr... her türlü uyar bana
idoyla 75dk :istanbuldan nasıl gelinirki bursaya kaç saat
gebeliği ilk 3 ayı ne kadar sıkıntılı yaa amaaaaaannnnn
korkma canım benim hiç birşey olmaz allahın izniyle moral bozukluğu yokkkkbug
un 28 inci gün bugun yarın olmalıyım o yüzden korkuyorum ya
idoyla 75dk :
yok canım günüm cuma ,ama perşembe gelir en geç tahminim... bugün yaptım testi yoktu bişey çünkü bende beklenti yoktu zaten de koci için yaptım ne bekliyoduysa artıkgeldimisende kırmıızılar datlum
korkma canım benim hiç birşey olmaz allahın izniyle moral bozukluğu yokkkk
inşallah canımmm aminnnHakkimizda hayirlisi insallah :)
yok canım günüm cuma ,ama perşembe gelir en geç tahminim... bugün yaptım testi yoktu bişey çünkü bende beklenti yoktu zaten de koci için yaptım ne bekliyoduysa artıkyan gel yat bebek bekle ohhh
bağımlılık yaptı dimiiii valla benim de öyleeeay çoh yoğunum bugun ama buraya kaçmadanda edemiyorum
benim bugün 25benım 26 gün çok hafıf belli olmuştu ıdrarda canım
mesaj sayılarınız da almış başını gitmiş maşallahhbağımlılık yaptı dimiiii valla benim de öyleee
benim bugün 25ama maşallah süt gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?