tmm canım herkes baksın duruma kasım ayı içinde bi cmtsi toplaşalımhmm idoya gitmekte 75 dksiz gün belirleyinde bakalım programlara ona göre
öhhhh hakikaten de heeemesaj sayılarınız da almış başını gitmiş maşallahh
gece yapılan testler çok sağlıklı değil diye duymuştum.ilk idrarla daha sağlıklı sonuçlar veriyormuş.yarın sabah testi tekrarla istersenSlm kızlar dün regil günündü olmadım gece test yaptım ikinci çizgi silik pembe çıktı sabah tekrar test yaptım tertemiz çıktı bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı.
ümit yok bu ay canım bendeolsun gelmeyen kırmızıdan umıt kesilmez caniimm
gönlüne göre olsun inşallah canım ,pozitif olur :)Tşk ederim canım.inşallah gelmezse tekrarlarım
Hosgeldin mukocummmmhoşgeldin mukocum
Iyi ama yorgun ve kosturmali Allahtan su tatik var bol bol dinlenirim artikiyidir şeker sen nasılsın
Tam bagimliyiz valla bende yazamasamda okuyorum msjlari surekli kocam diyo ne yapiyosun diyorum kizarla konusuyorum Allahim ne cok arkadasin var diyorbağımlılık yaptı dimiiii valla benim de öyleee
Yarin ilk idrarla dene canim bencedeSlm kızlar dün regil günündü olmadım gece test yaptım ikinci çizgi silik pembe çıktı sabah tekrar test yaptım tertemiz çıktı bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı.
ayyy kıyamam kuşuma yaaaa ay sonları gerçekten eziyet oluyo bi de evdeki sirkülasyon devam ediyor maşallah maşallah :S :S:kızlar geldim bu sefer sabah slm verdim kaçtım şimdi anvak müsaitim...kızlar cumartesiden bu yana bir rüyada gibiyim neler oldu neler yaaa...bu ay bana şaka gibi geliyor size anlatmak için sabırsızlıktan çatladım ama işten dolayı yazamadım bi türlü...cumartesi günü akşama kadar çalıştım...pazar günüde misafir vardı temizlik felan akşam kaça kadat uğraştım...dünde kdv nin son günüydü akşam dokuza kadar çalıştım...ohh ya çatlayacam.....
aminnnnnnnn inşallahhh hepimizinnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah mutluluğunu arttısın canımmmm
evet kuzum yaaa....artı çok güzel bir haberim var benim kafam tavana vurdu haberi duyunca...ayyy kıyamam kuşuma yaaaa ay sonları gerçekten eziyet oluyo bi de evdeki sirkülasyon devam ediyor maşallah maşallah :S :S:
eeee sonucu yolla bakemmmmmmay bende hiç koyu çift çizgi görmedim diye bu sabah yaptım bi testeşim dalga geçiyo ee sonuç ne diyo çok merak ettim diyo
sen gebzeye gel beraber giderizistanbuldan nasıl gelinirki bursaya kaç saat
Iyi ama yorgun ve kosturmali Allahtan su tatik var bol bol dinlenirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?