Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Slm kızlar dün regil günündü olmadım gece test yaptım ikinci çizgi silik pembe çıktı sabah tekrar test yaptım tertemiz çıktı bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı.

Slm kızlar dün regil günündü olmadım gece test yaptım ikinci çizgi silik pembe çıktı sabah tekrar test yaptım tertemiz çıktı bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı.
gece yapılan testler çok sağlıklı değil diye duymuştum.ilk idrarla daha sağlıklı sonuçlar veriyormuş.yarın sabah testi tekrarla istersen

kızlar geldim bu sefer sabah slm verdim kaçtım şimdi anvak müsaitim...kızlar cumartesiden bu yana bir rüyada gibiyim neler oldu neler yaaa...bu ay bana şaka gibi geliyor size anlatmak için sabırsızlıktan çatladım ama işten dolayı yazamadım bi türlü...cumartesi günü akşama kadar çalıştım...pazar günüde misafir vardı temizlik felan akşam kaça kadat uğraştım...dünde kdv nin son günüydü akşam dokuza kadar çalıştım...ohh ya çatlayacam.....

ayyy kıyamam kuşuma yaaaa ay sonları gerçekten eziyet oluyo bi de evdeki sirkülasyon devam ediyor maşallah maşallah :S :S:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…