çoooookkk sevindim canımmmmmmmmmmmm Allah kucağına almayıda nasip eder inşallahhhhhamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....
ne zaman aldın haberi hadi hayırlısı olsun inş..hamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....
söylesene kızımmmmmm yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaevet kuzum yaaa....artı çok güzel bir haberim var benim kafam tavana vurdu haberi duyunca...
yaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mukocum yaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikleeerrrrrrhamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....
çok sağol Allah razı olsun...Allah ımmm isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı çocuklar versin....çoooookkk sevindim canımmmmmmmmmmmm Allah kucağına almayıda nasip eder inşallahhhhsende dua et bizlerede şansımızz artsınnnnn
püfffffkızlarrr çok yoğunummm
okumaya bile yetişemiyorumpüfffff
aminnn mukocumm dualarında bize de yer verçok sağol Allah razı olsun...Allah ımmm isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı çocuklar versin....
çok sağol ya anlatacam kırmızıları gördüm geçti..geldi bende anlamadım bi türlü.....yaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mukocum yaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikleeerrrrrr
anlatsana nasıl öğrendinnnn
hamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....[ /QUOTE]
çok sağol cnm...cumartesi aldım...@ALTINIM ile aynı aldım aslında ama size yazamadım bi türlü....ne zaman aldın haberi hadi hayırlısı olsun inş..
Ayyy yazamadim heycandaaaan mukocummmmmm hayrliiii ugurlu olsun bitanecikkm can parecikkkk ayyy hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsi rabbim demek sen regli zannedip üstüne görme mi oldun acabaaahamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....
çok sağol cnm Allah hepimize nasip etsin hamile topiği olalım....Ayyy yazamadim heycandaaaan mukocummmmmm hayrliiii ugurlu olsun bitanecikkm can parecikkkk ayyy hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsi rabbim demek sen regli zannedip üstüne görme mi oldun acabaaa
canım benim yaaaa rabbimin mucizeleri işte ,ben ayın 21 inde felan bekliyordum...ama üç gün önceden felan göğüslerim ağrımaya başladı normalde adette de ağrır ama bu daha acıyordu....gece yatamıyordum bi türlü zaten bide nezle oldum oda var ....sonra kahverengi lekelenme başladı tamam dedim adet olacam....sonra 22 sinde mi ne leke ile biraz kan geldi dedim aha geldi kırmızılar hatta buraya da yazdım kırmızılar geldi diye....çok üzüldüm ağalayacaktım moralim bozuldu eve gittim eşim çok üzüldü üzülmeme cumartesiye doktor randevusu ayarladık....sonra kesildi ama göğüslerim acayip ağrıyo dokunamıyorum bide belim ağrıyo başka bişi yok....cuma akşam hassas gebelik testi aldım çok hafif çıktı ama ışıkta belli oluyordu bide yarım saat sonra çıktı bende dedim olmaz bu....cumartesi sabah kalktım eşim sigara içiyor benim o sigara bana bi dokundu midem bulandu kusacaktım...işe gitmeden acile gittim kan testi verdim altınımda bekliyordu bende bekliyordum o an ama çıkmaz diye yazmadım ümitlenmemek için sonra sonucu aldım 77,50.....işyerinden aradılar koşa koşa gittim işe o günden beri yazamadım hep çalışıyorum ancak fırsat buldum ...şimdi doya doya yazabilirim....ne kadar uzun oldu ya...heyecandan.....
cnm sağol Allah sana da nasip etsin...bizde senin için çok sevinelim kuzum....tüm arkadaşlara nasip etsin...canım benim yaaaa rabbimin mucizeleri işte ,
hep umudumuzu kaybettiğimizde kendini hissediyor ne mutlu..
senin için gerçekten çok çok çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla al kucağına da biz de sevelim teyzeleri olarak
Yaaaaa suppersin kun fe ye kün rabbim dedikten sonra olur ister kirmizi gelsin ister negatifi görün kizlar bu tescillenmiş bişey rabbim hayrlı eylesin nazarlardan korusun saglikla kucagina almayi nasip etsinben ayın 21 inde felan bekliyordum...ama üç gün önceden felan göğüslerim ağrımaya başladı normalde adette de ağrır ama bu daha acıyordu....gece yatamıyordum bi türlü zaten bide nezle oldum oda var ....sonra kahverengi lekelenme başladı tamam dedim adet olacam....sonra 22 sinde mi ne leke ile biraz kan geldi dedim aha geldi kırmızılar hatta buraya da yazdım kırmızılar geldi diye....çok üzüldüm ağalayacaktım moralim bozuldu eve gittim eşim çok üzüldü üzülmeme cumartesiye doktor randevusu ayarladık....sonra kesildi ama göğüslerim acayip ağrıyo dokunamıyorum bide belim ağrıyo başka bişi yok....cuma akşam hassas gebelik testi aldım çok hafif çıktı ama ışıkta belli oluyordu bide yarım saat sonra çıktı bende dedim olmaz bu....cumartesi sabah kalktım eşim sigara içiyor benim o sigara bana bi dokundu midem bulandu kusacaktım...işe gitmeden acile gittim kan testi verdim altınımda bekliyordu bende bekliyordum o an ama çıkmaz diye yazmadım ümitlenmemek için sonra sonucu aldım 77,50.....işyerinden aradılar koşa koşa gittim işe o günden beri yazamadım hep çalışıyorum ancak fırsat buldum ...şimdi doya doya yazabilirim....ne kadar uzun oldu ya...heyecandan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?