- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
kafamda deli sorularovulasyon testim 3 gün önce pozitif oldu sonra 2 gündür silikti bugün bir daha yapıyım dedim gene pozitif çıktı acaba ikinciye mi yumurtluyorum ya da benm yumurtamı dirençli çatlayıp patlayamıyoo
kızlar ovilasyon testi kullanan varmı aranızda bu ay bende alim adetimden sonra başlayayım hiç anlamıyorum bu ovülasyon işinden
Canim cogumuz kullandik sanirim. Ama ben bu ay kullanmadim. Cunku beni strese sokuyor, iliskilerim gorevmis gibi oluyor. Tabi bir de beklentiyi yukseltiyor, hayal kirikligi daha buyuk oluyor. Ama adetlerin duzensizse kullanmalisin. En azindan evde kolay takibini yaparsin
Sağol canım. sen hangi marka kullandın iş paydosum 6 eve gitmem 7:30-8 o yüzden sıkıntı yaşarım gibi geliyor ama düzensizlik yüzünden mecburum tabi
Canim ben laboquick marka kullandim. Gittigidiyor dan almistim baya uygun fiyata. 26 tane vardi benimkinin icinde. Sen de en az 20 li bisey al. Testlerin gelsin burda birlikte bakariz
ya arkadaşlar benim ağzımın tadı değişti yaa
bisküvi yiyorum değişsin diye, yine aynı midem bulandı ya
Benim kirmizilar hala gelmedi. Gecikmenin 1. gunu. Insallah mevsimsel bisey degildir
ya arkadaşlar benim ağzımın tadı değişti yaa
bisküvi yiyorum değişsin diye, yine aynı midem bulandı ya
aradım doktorumu yumurtaların gelişiyordur ilaç kullanıyorsun ya yani iyi bişi dayanılmıcak kadarsa gel yinede dedi zaten 6sında kontrolüm var ne ağrılar çektim yeterki onun ağrısı olsun :)
evet canım düzensiz. çok iyi olur senınki hangi markaydı canım kaçlı almamı önerirsin
Benimki laboquik canım ben 50 tane aldım yanında 15 mi ne yalan olmasın gebelik testiyle geldi...Ben fazla aldım lazım olur diye...9 günden itibaren başlıyorum teste. Ama senin düzensiz oldugu için fazla alman daha iyi adet bitiminiden sonra başlarsın çift çizgiyi yakalayana kadar
canım senin sanırım düzensiz.Bence de ovulasyon testi senin için çok iyi olur. ne zaman yumurtladıgını anlarsın..Büyük ihtimalle her ay değişiyordur yakalaman daha kolay olur senin için. Sen al fotolarını paylaş biz @banu86 ile yardımcı oluruzbiraz fazla al yalnız.
ben yapmıcam artık yaAy bulansin bulansin :) insaAllah güzel şeylere haberci olur. Hayırlısı. Ben zor tutuyorum kendimi tekrar test yapmamak için :)
inşallah kızlarbebiştir o inşallahhhhhhhh
canım günde bır mı yapıyoruz 26 lımı alayım 50 li olanlardanmı
inşallah kızlar
şu cuma gününün hurmetine, ezanlarda okunurken dua ettim
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
aminnnnnnninşallah kızlar
şu cuma gününün hurmetine, ezanlarda okunurken dua ettim
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
altınımmmm sıkma canınıı biz aynı dönemde burdan pozitif haberi vericez canım daha cok yolun başındayız:)inşallah canım benım lekelenme umudumda yalan oldu adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?