Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kizlarrrr ben geldimmm . cooooookkk zorlu zamanlar geçirdim yazilarinizi hep okudum ama üzülmeyin diye yazmak istemedim çünkü öyle bitkin haldeydim . umudum bitmişti ttükenmiştim bittim ya Rabb dediğim an da Rabbim yettim dedi bu acili kuluna . canım aciyordu cuma günü doktora gittik esimle ondan önceki hafta doktor keseyi gorememisti çünkü bende içimdeki şüphe korku ama ümitle beraber dedim esime hadi gidelim ! Bilemezdik bu kadar uzulecegimizi . imtihan bitmiyor dostlarım kendi ailem eşim ve sizler biliyorsunuz sadece . insanın halinden anlamakta zordur . her yiğit bunu beceremez . yasaDiklarimin yaşanmasına da gerek yok annelik iç güdüsü ve merhamet duygusu anlamaya yeter. Dönelim cuma gününe anlatacak ne xçok şeyim var dimi aslında . girdik içeri yine yattım o koltuğa ama bu sefer umutla derken kötü haber doktordan geldi kese olması gerektiği gibi ama bebek küçük kalp atışı yok !!! Nasıl yanı ???
Belki gec döllenme olmuştur diyen benim halbuki o aksine ya kalbi durmuş hiç atmayacak yada bi problem olduğu için yanı sakat olduğu için geri kalmıştır dedi .. Odada ilk moralimi oğlumu sorarak yaptı çünkü biliyordu durumu neticeyi merak etti derken bir ölüm soğukluğu daha vurdu yüzüme . bu koltuktan hiç umutla kalkamayacak miyim dediğimi hatırlıyorum. Salı sabahı AC gel dedi .neden niçin diye soramadim bile . 4 gün zehir gecti . kaybetme korkusunu tekrar derinden yasiyordum . ailem hüzünlü . Abim 4 aylık yegenime dua ettiriyor hatimler başlıyor annem ağlıyor benimle . geceler kabusla ggünler ağlamakta geçti . dedim en son bitti herşey kurtajdan da korkuyorum olacaksa kendiliğinden düşsün istiyorum pecetelerde kan arıyorum . hani gelse aglicam ama şok olmicam belirtiler de bi var bi yok . goguslerim boşaldi midem çok bulanmiyo baş ağrısından ölüyorum . dün (pazartesi) sabah uyanmak istemedim sanıyordum ki bugün (yanı salı) olmuş . ama bugün 3-4 saatlik uykuyla sarhoş gibi uyandım hemen beynim bugün herşeyin biteceğini odaklanmıştı çünkü . doktor açık kapı bırakmadı ki hani kese küçük olsa geç ddöllenme olurdu ama sorun bebeğin küçük kalmasıydı . açım midem ağzıma geliyo doktora gittik kapısı gebe dolu girip sordum neden AC geldim diye bi sebebi vardır o yüzden dedi . tabi dün araştırdım ki kurtaj için AC istiyorlarmis! Vay benim halime !!! Öncelik tanıdı ve girdim odaya buldu keseyi . bi baktım için boş . yakınlaştı iyice aman Allahimmmmmm minicik birşey ve ben yanlış gormiyorsam pıt pit birşey atiyooooo heyecan tavan yaptı inanamadim sordum evet ama sakin ol dedi kipirdama iyice yakınlaşıp dinlicem dedi . ve o sesi duydummmmm . evet evettt dogru okudunuz minicik bedenden kalp atisini duyuyorduk sukurler olsun Alemlerin Rabbine ... ben ağlamaktan konuşamıyorum doktor ise sakinlestirmeye cçalışıyor beni .

sizin baldan tatlı yürekleriniz için temelli umutsuz olmuyorum kuşum... çalışma olmadığı için bi beklenti içinde değilim ama o kadar güzel ki gönlünüzden gçeenler diledikleriniz gerçekten çok duygulandım ben

yaaaaaaaaaaaaa
son günlerde yaşadığım duygusal dalgalanmaların sonunda bu kadarı fazla geldi ama açtım muslukları
tüylerim diken diken oldu ,sona yaklaştıkça yüreğim kuş oldu.
sonunda da malumm
canımmm rabbim nasıl büyük çok şükür ki yavrunu sana bağışlamışş ne diyeceğimi bilemiyorum..bu yaşadığın son tedirginlik olsun bundan sonra herşey yolunda gitsin inşalalh evladını sana bağışlasın sağlıkla

allah bizleri sınıyor canımmm...bu zorlu mücadeleyi kazandıgın için çok mutlu oldum...Allah nazarlardan korusun seni de bebeğini de....

cansu1109 hep beraber gülmek nasip olsun cansumm gözyaşların sevinçle karşılandığı nice güzel günler gormek hepimize nasip olsun Rabbim evlat hasretiyle yanan gonullerimize su serpsin ne güzeldir ki ssığındığimiz Rabbimiz var çok sukur bin sukur bugün sabah kurtaj diye gittiğim yerden sşok heyecan mutluluk gozyasiyla döndüm ilk defa bir hastane kapısından çıkarken kuşlar gibiydi yuregim . ama tedirginliğim bitmedi ne yazık ki 20.hafta da ayrıntılı USG de öğrenmiştim herşeyi . aylar su misali geçer inşallah her zaman dualarimdasiniz içimden ne geçiyorsa istiyorum biliyorum ki istemeyi veren verecektir ennnnn hayırlı zaman da . Rabbim hicbirinize evladın açısını hüznünü yasatmasinnn çok çok amin olsun korkarak değil de cosarak geçirilen en güzel hamilelikler sizlerin olsun canlarımmm ..

aminnn canım benim güzel yüreğinden geçen duaları kabul etsin rabbim,herkesin gönlündekini hayırlı kılsın inşallah.. çok şükür allah adını anmayı nasip ediyor bize ,ya dua değil de isyan etseydik..bunun için de ayrıca sonsuz şükür.inanıyorum güzel günler bizi bekliyor.sen de yüreğindeki tedirginlikleri silip atmaya bak... rabbim herşeyin doğrusunu biliyor şüphesiz... vardır hakkımızda hayır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…