Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

azrass evet canım gerçekten Allah bizi siniyor hiçbirimizi başı boş bırakmıyor hanı duygularımı nasıl anlatsam bilemiyorum . ama öyle yorgun öyle bitkindim ki acinin vermiş olduğu bir alışkanlık olmuştu üzerimde. bittimya rabb diye dua ediyordum artık 2 yıldır vücudum hep hamile hep logusa . hamdolsun her halimize yaa gerçekten daha zorlari daha aagırları var. Tüp bebek doktorunun hastasına siz tup bebek bile yapamazsınız dediği insanlar varken onlara dua edip halimize şükretmek duser payimiza . sizlerle hem sevincimizi hem hüznümuzu paylastikk her daim aylardır beraber ve bu bberaberligimiz muhabbetimiz daim olur inşallah bu haberi sizlerle paylaşmak mutluluk verici

M mukocan mukocummm canimmm derdime düşüp yazamadim sanaa cokkk mutlu oldum duam şudur ki Rabbim sonu gelen güzel günler nasip etsin sana kucağına alacağın günün mutluluğunu da paylaşmak nasip olsun inşallah
ALTINIM canimmm mubsrek olsunn Rabbim zamani hakkinizdan hayırlı kilsin temmuz anneleri olacaksınız inşallah :)))

İnşaallah cnm...Allah hepimize sağlıklı rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin....

Canimmmm yaaaa nasil bir imtihadsin Allah yar ve yardimcin olsun cok zor yaşadıkların cok cok cok senin bebegininin adi mucize bebek kesinlikleeeeee canim dualarimiz seninle sen bize takil hayatini yasa biz senin hep yanindayiz

Cennet MeleGim canımmmmmmmm nasıl duygulandım gözlerim yaşardı, tüylerim kalktı ayağa halay çekti
nasıl bir mucizedir bu, duanın gücüne hep inandım. bu da duaların gücüyle oluşan bir mutluluk.
Rabbim bir daha evlat acısıyla sınamasın seni. sağlıklıca kucağına al inşallah
nedense içimden yine bir erkek bebek geçti
sağlıklı sıhatli olsun doğsun bize de teyzeeeeeeeeeeee diye bağıorsın inşallahhh

Canimmciiim ösledim ama yaaaa nasil olayim annem gun gun iylesiyor sonra ise gidip geliyorum kosturmaca bugunde reglim bitiyor yarin itibariyle çalışmalar baslayacak inşaallah
hadi bakalım canım benimmm başarılar sizinle olsunnn bebişko gelsin konsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…