Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy okurkenn yoruldummmmmm az kaldı kaçta bitiyor mesai senin
canım az kaldı ama bugünlükkk
bir ben varım koca şirkettee başkasının üstünede atamıyorum azcık şu iş yükünü...
önümü dönüyom iş arkamı dönüyom iş.
azcık insan halinden anlasınlar
bu kadar yorulmayla insan enerji toplayıp bebiş için doğru düzgün nasıl çalışsınn beeee

Hiç bi belirti yok ne adete dair nede gebeliğe bakalım hayırlısı olsun sende drumlar nasıl?
benim de 3gün kaldı ama en geç perşembe gelmiş olur kırmızılar :) belirtiler had saffada göğüslerim patlıcak diye korkuyorum onlar patalamazsa benim sinirler patlıcak az kaldı
+
bu sabah test yaptım negatif en azından tedirginlik sıfıra indi bekliyorum .)

Inşallah canım ya Rabbim cümlemize nasip etsin 5 yıldır çok ugraştım sonunda ara verdim 4 aydır tedavi görmüyorum bu ay soğan kürü yaptım belki faydası olmuştur.
inşallah canım benim inşallah rabbim büyük belki bu ay o aydır.bilemezsin ki ...

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy okurkenn yoruldummmmmm az kaldı kaçta bitiyor mesai senin
Inşallah canım ya Rabbim cümlemize nasip etsin 5 yıldır çok ugraştım sonunda ara verdim 4 aydır tedavi görmüyorum bu ay soğan kürü yaptım belki faydası olmuştur.

ben korkuyorum soğan kürüne başlamaya daha önce içmedim de.
benide 3. ayımda ayımda tedaviye başlattılar.
bu ay tedavi falan olmuyacağım dedim . 2 ay denemeden sonra birden tedaviye geçmek ağır olduuu benim için.
ne zaman başladın soğan kürüne canım yazarmısın

Test için erken regl geçince belli olabilir. regl olacağın zamanda göğüslrin hassaslaşıyo muydu?

Test için erken regl geçince belli olabilir. regl olacağın zamanda göğüslrin hassaslaşıyo muydu?
bu ay için bi beklentim yok zaten canım o yüzden rahatım :) telefondaki uygulamada da bugün için testlerde poz.görme ihtimali yüksek diyodu hadi yapim dedim :)
evet korunmayı bırakana kadar hep ağrırdı korunmayı bıraktıktan sonra kesilmişti bu ay gene ağrıyo :) sanırım bu ay beklentim yok diye psikolojik belirti bulmayı bıraktı beynim vücut normal reaksiyonları veriyor

Ben adetin 7.günü başladım 15 gün içtim.bende öyle akıntı falan yapmadı içerkende zorlanmadım bilmiyorum faydası oldumu bende pko var.senin 3.ayda tedaviye başlamaları tuhaf ben gittim 1 sene dolmadan gelme demişlerdi.

cansu1109 sen bence bu ay dr odaklandın. dr tarihinden önce bebiş çıkagelmesinn

Canım nasıl hazırlıyosun soğan kürünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…