bugün ben de sıyırmak üzereyimne geçmek bilmen saçma bir güne geldim Yarabbimmm
vallahi gerçekten de ekim ayı bize güzel geldi kırdık şeytanın bacağını ..kasım bundan da fazla olcak inşallahhhhh@mukocan kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
nasıl sevindimmmmmmmm, seninki de mucize bebekkkk
bu ay çok bereketli
Canimmciiim ösledim ama yaaaa nasil olayim annem gun gun iylesiyor sonra ise gidip geliyorum kosturmaca bugunde reglim bitiyor yarin itibariyle çalışmalar baslayacak inşaallah
iyiyim bende canım tşk ederimİyiyiz tatlş sen nasilsin
ay hadi inşallahhhhvallahi gerçekten de ekim ayı bize güzel geldi kırdık şeytanın bacağını ..kasım bundan da fazla olcak inşallahhhhh
yazıp yazıp sildim bilemedim ki şimdi ben ne diyimbugün ben de sıyırmak üzereyim
yazıp yazıp sildim bilemedim ki şimdi ben ne diyim
inşallaaaaaaaaaahh allaaahhhhhhay hadi inşallahhhh
kasımda da biz kondururuz takvimleri
stresten karnıma ağrı girdiii.deme bişey deme ya sabır de az kaldı bitiyo gün
Allah tamamına erdirsin inşallah bizede nasip etsinhamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....
hahahahahahahahastresten karnıma ağrı girdiii.
iyiki sabahtan iyiydim...
aman adam beni bir günlüğünede olsa iyi görürde tanıyamaz falannn
hadi bakalım canım benim+1 de sen oll ,var mı belirti falan nedir durumlarKızlar normalde batım bugündü ama 3 5 gün gecikebiliyo.bakalım beklemedeyim dua edin inşallah.
korkup kaçar kesin bunda bi haller var ilkkez iki büklüm değil ayakta karşılıyor falan der.hahahahahahahaha
oh hadi gözün aydın canımm şimdi önümüze bakabilirizkızlarrrrrr sonunda kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi gözün aydın diyelimmm rahat bir ohhh çekkkkızlarrrrrr sonunda kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy okurkenn yoruldummmmmmkorkup kaçar kesin bunda bi haller var ilkkez iki büklüm değil ayakta karşılıyor falan der.
hoooşşş o moda geçtim yineee.
bozuk bir pc...
tamirden gelen bir pc...
kaybolan verilerr...
binlerce müşterinin adresini tekrardan girme....
geçici kullandığım pcye kaydettiklerimi tekrardan diğer tarafa aktarmaaa...
pc kullanınca tamirinide bilmeni farz sayan ama kullanmayı bildiği arabasını bozulunca tamire götürdüğünü farkedemeyen bir patron...
belinden eğilip kabloları kasaya takamayan bir ben...
ortada kendi başına bırakılmış evraklarr....
hadi bakalımmm senle devam etsin güzel haberler gelmeyeee :)Kızlar normalde batım bugündü ama 3 5 gün gecikebiliyo.bakalım beklemedeyim dua edin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?