Çok zor ama belirti aramayı bırakmamız lazım yoksa böle hormonlarımız bile bozuluyobu ay için bi beklentim yok zaten canım o yüzden rahatım :) telefondaki uygulamada da bugün için testlerde poz.görme ihtimali yüksek diyodu hadi yapim dedim :)
evet korunmayı bırakana kadar hep ağrırdıkorunmayı bıraktıktan sonra kesilmişti bu ay gene ağrıyo :) sanırım bu ay beklentim yok diye psikolojik belirti bulmayı bıraktı beynim vücut normal reaksiyonları veriyor
valla inanılmaz odaklandım hem de
kesinlikle canım.... herşey kafada bitiyorÇok zor ama belirti aramayı bırakmamız lazım yoksa böle hormonlarımız bile bozuluyo
ilk 2 ay kist vardı bende .Ben adetin 7.günü başladım 15 gün içtim.bende öyle akıntı falan yapmadı içerkende zorlanmadım bilmiyorum faydası oldumu bende pko var.senin 3.ayda tedaviye başlamaları tuhaf ben gittim 1 sene dolmadan gelme demişlerdi.
aynennn öyleeeeeeeeeeeeeeeeee çok motiveyimm bugünnnn yarında böyle olacammmm hatta bebişim olana kadar moraller tavannnnnnnkesinlikleee motivasyon her zamaan tavan olmalı
o ihtimalle hamile kalan var biliyorsun deme yazdı bugün ama yoğunken okudum ismini hatırlamıyorum mukocandı sanırımvalla inanılmaz odaklandım hem deayy canım benim yumurtlama döneminden 5-6gün önce tuttuysa olabilir yoksa öyle bi ihtimal yok bi de yumurtlamadan 5gün sonra oldu ahahah ihtimal nedir sence
2 su bardağı kaynamış suya bi orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorsun bu şekilde 5 dk kaynıyo sonra süzüyosun hafif soğuduktan sonra içiyosun sabah akşam yemeklerden önce.Canım nasıl hazırlıyosun soğan kürünü?
iyide yumurtlama tarihin her seferinde yanı olmuyormuşki değişebiliyor yaniii bu nedenle olma olasılığınnn gayet yüksek yaniiiiiiiiiiiivalla inanılmaz odaklandım hem deayy canım benim yumurtlama döneminden 5-6gün önce tuttuysa olabilir yoksa öyle bi ihtimal yok bi de yumurtlamadan 5gün sonra oldu ahahah ihtimal nedir sence
tşk ederim canım nezaman başlanmalı ve kaç gün içilmeli?2 su bardağı kaynamış suya bi orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorsun bu şekilde 5 dk kaynıyo sonra süzüyosun hafif soğuduktan sonra içiyosun sabah akşam yemeklerden önce.
çok düşük bi ihtimal ama canım..tabii ki rabbimin işi..ol dese yeter biliyorum.ama sen tut 2ay üstüste gün aşırı çalış bişey olmasın ,bu ay da yumurtlama günlerini kaçır ,bi de üste testte negatifi göro ihtimalle hamile kalan var biliyorsun deme yazdı bugün ama yoğunken okudum ismini hatırlamıyorum mukocandı sanırım
bu ay ben de yapayım hadi madem2 su bardağı kaynamış suya bi orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorsun bu şekilde 5 dk kaynıyo sonra süzüyosun hafif soğuduktan sonra içiyosun sabah akşam yemeklerden önce.
ama ov.testi yaptım bu ayyy yani birlikte olduğum günlerde yumurtam olgunlaşmamıştı bile bunu biliyorum ,geçen aylarda yapmamıştım test o yüzden acaba mı derdim :)iyide yumurtlama tarihin her seferinde yanı olmuyormuşki değişebiliyor yaniii bu nedenle olma olasılığınnn gayet yüksek yaniiiiiiiiiiii
çıkmadık candan umut kesilmez derler. çok şükür canında kanında yerindee...çok düşük bi ihtimal ama canım..tabii ki rabbimin işi..ol dese yeter biliyorum.ama sen tut 2ay üstüste gün aşırı çalış bişey olmasın ,bu ay da yumurtlama günlerini kaçır ,bi de üste testte negatifi görbeklentim ı-ıh
en son ki cevabında farkettim beynin savunma psikolojisi geliştirmiş. o kadar yani çıkmış aklından diye yazıyordummmay kendimi psikopatlar gibi hissettimresmen her tezinizi çürütüyorum kızlar yaa halime bakın noldum böyle
canım benim keşkeeeee... keşkee olsaa..istemez miyim hiççç nasıl isterim.. rabbim büyük bugün olmasa yarın inşallah nasip edicek... seviyo bizi rabbim boynu bükük bırakmaz..çıkmadık candan umut kesilmez derler. çok şükür canında kanında yerindee...
bakalımmm merakla ve duayle bekliyorum.
ama isterim belentini olmadığı bir ay geçirmişken hamile kalasınnn
tşk ederim canım nezaman başlanmalı ve kaç gün içilmeli?
Evet sabah akşam yemeklerden önce içtim internetten çok araştırdım ben kk daki konularada bak istersen.ilk 2 ay kist vardı bende .
kist sürekli tekrarladığı için bir ay doğum kontrol hapı içtim kist gidince dr şansa bırakmayalım bu kist sende sürekli oluyor deyip başlattı. çatlatma iğnesinden sonra tedaviye korkuyla bakıyorumm. çok kötü olmuştummm.
bu ay 3.denemeydi olmadı.nasip dedik.
bu ay 2 gün öncesinden başlamam lazımdı yine ilaca başlamadım .
oluruna bıraktım.
soğanı sabah akşam mı yaptın anlatırmısın
en son ki cevabında farkettim beynin savunma psikolojisi geliştirmiş. o kadar yani çıkmış aklından diye yazıyordummm
Adetin 7. günü başladım 15 gün içtimtşk ederim canım nezaman başlanmalı ve kaç gün içilmeli?
işte buuuuuuuuuu canım benimmm çak bi taneaynennn öyleeeeeeeeeeeeeeeeee çok motiveyimm bugünnnn yarında böyle olacammmm hatta bebişim olana kadar moraller tavannnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?