Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Çok zor ama belirti aramayı bırakmamız lazım yoksa böle hormonlarımız bile bozuluyo

cansu1109 sen bence bu ay dr odaklandın. dr tarihinden önce bebiş çıkagelmesinn
valla inanılmaz odaklandım hem de ayy canım benim yumurtlama döneminden 5-6gün önce tuttuysa olabilir yoksa öyle bi ihtimal yok bi de yumurtlamadan 5gün sonra oldu ahahah ihtimal nedir sence

ilk 2 ay kist vardı bende .
kist sürekli tekrarladığı için bir ay doğum kontrol hapı içtim kist gidince dr şansa bırakmayalım bu kist sende sürekli oluyor deyip başlattı. çatlatma iğnesinden sonra tedaviye korkuyla bakıyorumm. çok kötü olmuştummm.
bu ay 3.denemeydi olmadı.nasip dedik.
bu ay 2 gün öncesinden başlamam lazımdı yine ilaca başlamadım .
oluruna bıraktım.
soğanı sabah akşam mı yaptın anlatırmısın

valla inanılmaz odaklandım hem de ayy canım benim yumurtlama döneminden 5-6gün önce tuttuysa olabilir yoksa öyle bi ihtimal yok bi de yumurtlamadan 5gün sonra oldu ahahah ihtimal nedir sence
o ihtimalle hamile kalan var biliyorsun deme yazdı bugün ama yoğunken okudum ismini hatırlamıyorum mukocandı sanırım

iyide yumurtlama tarihin her seferinde yanı olmuyormuşki değişebiliyor yaniii bu nedenle olma olasılığınnn gayet yüksek yaniiiiiiiiiiii

2 su bardağı kaynamış suya bi orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorsun bu şekilde 5 dk kaynıyo sonra süzüyosun hafif soğuduktan sonra içiyosun sabah akşam yemeklerden önce.
tşk ederim canım nezaman başlanmalı ve kaç gün içilmeli?

o ihtimalle hamile kalan var biliyorsun deme yazdı bugün ama yoğunken okudum ismini hatırlamıyorum mukocandı sanırım
çok düşük bi ihtimal ama canım..tabii ki rabbimin işi..ol dese yeter biliyorum.ama sen tut 2ay üstüste gün aşırı çalış bişey olmasın ,bu ay da yumurtlama günlerini kaçır ,bi de üste testte negatifi gör beklentim ı-ıh

2 su bardağı kaynamış suya bi orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorsun bu şekilde 5 dk kaynıyo sonra süzüyosun hafif soğuduktan sonra içiyosun sabah akşam yemeklerden önce.
bu ay ben de yapayım hadi madem dr. ertesi tabiii önce doktor önce doktor haahaha

iyide yumurtlama tarihin her seferinde yanı olmuyormuşki değişebiliyor yaniii bu nedenle olma olasılığınnn gayet yüksek yaniiiiiiiiiiii
ama ov.testi yaptım bu ayyy yani birlikte olduğum günlerde yumurtam olgunlaşmamıştı bile bunu biliyorum ,geçen aylarda yapmamıştım test o yüzden acaba mı derdim :)

çıkmadık candan umut kesilmez derler. çok şükür canında kanında yerindee...
bakalımmm merakla ve duayle bekliyorum.
ama isterim belentini olmadığı bir ay geçirmişken hamile kalasınnn

ay kendimi psikopatlar gibi hissettim resmen her tezinizi çürütüyorum kızlar yaa halime bakın noldum böyle

çıkmadık candan umut kesilmez derler. çok şükür canında kanında yerindee...
bakalımmm merakla ve duayle bekliyorum.
ama isterim belentini olmadığı bir ay geçirmişken hamile kalasınnn
canım benim keşkeeeee... keşkee olsaa..istemez miyim hiççç nasıl isterim.. rabbim büyük bugün olmasa yarın inşallah nasip edicek... seviyo bizi rabbim boynu bükük bırakmaz..

tşk ederim canım nezaman başlanmalı ve kaç gün içilmeli?
Evet sabah akşam yemeklerden önce içtim internetten çok araştırdım ben kk daki konularada bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…