biz isteyelim yeterki Rabbim dua etme isteğini bile veriyorsa ümit kesilmezzzcanım benim keşkeeeee... keşkee olsaa..istemez miyim hiççç nasıl isterim.. rabbim büyük bugün olmasa yarın inşallah nasip edicek... seviyo bizi rabbim boynu bükük bırakmaz..
canım benim ona bakarsan benimde düne kadar ovuler hepkoyu çıktı hemde üstüste kaç günama ov.testi yaptım bu ayyy yani birlikte olduğum günlerde yumurtam olgunlaşmamıştı bile bunu biliyorum ,geçen aylarda yapmamıştım test o yüzden acaba mı derdim :)
kabuklarıyla birlikte değilmi2 su bardağı kaynamış suya bi orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorsun bu şekilde 5 dk kaynıyo sonra süzüyosun hafif soğuduktan sonra içiyosun sabah akşam yemeklerden önce.
eeeeeeeeee baktım depresyon işe yaramıyo bende çıktım depresyondan. ayyyyyyyyyy ne zaman biteck acaba yaaaaaaaaaaaaaaaa çok heycanlııııişte buuuuuuuuuu canım benimmm çak bi tane
bastııırrrrcanım benim ona bakarsan benimde düne kadar ovuler hepkoyu çıktı hemde üstüste kaç gün
sizinle başa çıkamıcam ben anladımcanım benim ona bakarsan benimde düne kadar ovuler hepkoyu çıktı hemde üstüste kaç gün
ohhh en güzeli oley oley oleyyyyyyeeeeeeeeee baktım depresyon işe yaramıyo bende çıktım depresyondan. ayyyyyyyyyy ne zaman biteck acaba yaaaaaaaaaaaaaaaa çok heycanlıııı
canım rabbime sığınıyoruz zaten başka kimimiz var ondan başka baktığında... en hayırlısını nasip etsin inşallahhhbiz isteyelim yeterki Rabbim dua etme isteğini bile veriyorsa ümit kesilmezzz
bence bi test yap kırmızı gelene kadar çatlarımya kızz bennnnsizinle başa çıkamıcam ben anladımkırmızı kartı yiyince sorcam hepinize
bugün yaptım kız en ufak bi pembelik bile yoktu kağıt gibiydibence bi test yap kırmızı gelene kadar çatlarımya kızz bennnn
hemde ne yıldızzzzzz her geceye ayrı fantaziiiiiohhh en güzeli oley oley oleyyyyyybitsin regl gelsin yıldızlı geceler
aynen öyleee ama bikaç bişi daha gördüm onlarıda alcam
belli olmazzzzzzzzzz her sabah yap sen :)bugün yaptım kız en ufak bi pembelik bile yoktu kağıt gibiydi
al al içinde kalmasın. al giyin giyinnn tam gaz çalışmalara devam etaynen öyleee ama bikaç bişi daha gördüm onlarıda alcamkız 2haftadır spor kaldı ağrıdan gidemiyorum hiçbiryereeee bitsin devam inşallaaahhh
dururmuyum ben hiç yaaaaa bu ay bebiş gelecekkk boş kalmak yokkkal al içinde kalmasın. al giyin giyinnn tam gaz çalışmalara devam et
1sabah daha ya yapılır ya yapılmaz perşembe gelen gelir cumayı beklemezbelli olmazzzzzzzzzz her sabah yap sen :)
acaba kanmı baktırsan1sabah daha ya yapılır ya yapılmaz perşembe gelen gelir cumayı beklemez
hadi hatrınız için yarın da yapayım
yok artıkkkkkkkkkkacaba kanmı baktırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?