içimize doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyok artıkkkkkkkkkk
kızlaaaarrrr huuuuuuuu kendinize gelinnn çalışma yok + gecikme yok + pozitiflik yok + belirti yoknoluyoruzzz
içinizi severim ben sizin canlarım benim yaaaa.inşallah o günleri de gösterir rabbimmmm bana da hepimize ....birlikte seviniriz.içimize doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
inşallahh canımmmmmiçinizi severim ben sizin canlarım benim yaaaa.inşallah o günleri de gösterir rabbimmmm bana da hepimize ....birlikte seviniriz.
aynen öyle de sevalcim derken?laves35 aynen sevalcim sadece zaman ve sabır gerek sonra zamanı gelince onlar hoooooppp düşüyorlar anaciklarin rahmine :))
evet canim vetecegim yarin gene degerim dusuk basladigi icin doktor istedi ben sevindikce doktor kanatlarimdan cekip oturuyor asagiya benigünaydın cnaım
senin değerlerinde güzel yükselmiş
yine kan vericek misin??
canim cok sevindim gozun aydin arkadasimhamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....
güzel olacak herşey arkadaşım karamsarlık yok......evet canim vetecegim yarin gene degerim dusuk basladigi icin doktor istedi ben sevindikce doktor kanatlarimdan cekip oturuyor asagiya beni)
canim cok sevindim gozun aydin arkadasim
Aminnnn canim benim insaallah bakalimhadi bakalım canım benimmm başarılar sizinle olsunnn bebişko gelsin konsunnnn
Evet ben zaten bu sefer regli gunume kendim bile bakmycam 31 33 35 geloyor devamli bu ay biraz erken geldi oladar erken gidakladim sanirim bu kasim listesine katilmiycam kararim kesin guzel haber cikarsa direk sizle paylasacagimHarikaaa canım. Bende çok özledim...Eee hadi bakalım çalışmalara başlada öteki ay senin de güzel haberlerini alalım
birde yaş 28 :)banu86 canım kasım listesine eklermisin beniiii sat 16.10.2015 bat 26.11.2015(yani umarım bu tarihte gelir yada gelmez çok kaarsız gördüm kendimi ) denemede 37.ay kocaelidenim canımmmmm birdeeee bidaha beni listeden silersen küsecem sanaaaaa
şeeeeeeeeyyyyyyy pikiiiiibanu86 canım kasım listesine eklermisin beniiii sat 16.10.2015 bat 26.11.2015(yani umarım bu tarihte gelir yada gelmez çok kaarsız gördüm kendimi ) denemede 37.ay kocaelidenim canımmmmm birdeeee bidaha beni listeden silersen küsecem sanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?