Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

sasknn sineeeemmmm kuzummmmm valla günlerce ağladım bittim ya Rabb tukendim diye ve gülme zamanı geldi inşallah dualar gerçektennnn koruyucu kollayici harika birşey inşallah oğlum ahiretligim karnimdaki yavrum da dunyaligim olur. Teydeeeee diyeeee size mesajlar atarr :))) sonra hep beraber halaylar çekeriz oğlum sagdaydi bu sol da :))))) bakalım yumurtadan ne çıkacak:)))) sağlıklı uzun omurlu olsun inşallah darısı tumm bacilarima olsun

günaydın cnaım
senin değerlerinde güzel yükselmiş
yine kan vericek misin??
evet canim vetecegim yarin gene degerim dusuk basladigi icin doktor istedi ben sevindikce doktor kanatlarimdan cekip oturuyor asagiya beni )

hamileyim canlar inanamadım sevinçten ne yapacağımı şaşırdımmmmm.....
canim cok sevindim gozun aydin arkadasim

evet canim vetecegim yarin gene degerim dusuk basladigi icin doktor istedi ben sevindikce doktor kanatlarimdan cekip oturuyor asagiya beni )

canim cok sevindim gozun aydin arkadasim
güzel olacak herşey arkadaşım karamsarlık yok......

Harikaaa canım. Bende çok özledim...Eee hadi bakalım çalışmalara başlada öteki ay senin de güzel haberlerini alalım
Evet ben zaten bu sefer regli gunume kendim bile bakmycam 31 33 35 geloyor devamli bu ay biraz erken geldi oladar erken gidakladim sanirim bu kasim listesine katilmiycam kararim kesin guzel haber cikarsa direk sizle paylasacagim

banu86 canım kasım listesine eklermisin beniiii sat 16.10.2015 bat 26.11.2015(yani umarım bu tarihte gelir yada gelmez çok kaarsız gördüm kendimi) denemede 37.ay kocaelidenim canımmmmm birdeeee bidaha beni listeden silersen küsecem sanaaaaa

slmmmm ben geldiiiiiiiiiiimm ay ne güzel haberler var sayfaları tam okuyamadm ama M mukocan canımmm tebrik ederim çok sevindim yaa sağlıkla kucağına al inşallahhgelsinn bebişlerrrr dedik patır patır geliyo herkes sıraya girsinsıradakiiiiiiiii

şeeeeeeeeyyyyyyy pikiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…