Evet ne kadar bunu bilsek de yine de psikoloji garip yada nefsimiz mi bilemiyorum insan her ay umutla bekliyor olmayınca da üzülüyorkızlarrr günün sözü diye buna derimmm bence tamda beni anlatıyoooo :)
Ben kabugunu soydum i.saraçoglu o şekilde söylüyokabuklarıyla birlikte değilmi
umutları tüketmek yokkkkkkkk hele hele üzülmek hiçç yokkkkk sakın heeee hem dur daha 9. denemen bakbaka 37oldu hala yılmadım umudum ise tavannnnnnn bundan sonra böylleeee gelirse bebişim ben burdayım gelmezsede bakacaz başımızın çaresineeeeEvet ne kadar bunu bilsek de yine de psikoloji garip yada nefsimiz mi bilemiyorum insan her ay umutla bekliyor olmayınca da üzülüyor
Kasimda biizimlasın bebegimmmmkızlarrrrrr sonunda kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynennnnnn veeee tabiki yanlız değil bebişlerimizle olacaz kasımda inşallahhhhhhhhhKasimda biizimlasın bebegimmmm
Öyle de ben 31 yasindayim artık birde kürtaj olunca şimdi de klomen falan kullanınca bir üzülüyorsam bin üzülüyorum böyle olunca inşallah kasımda çift çizgileri görürüz canımumutları tüketmek yokkkkkkkk hele hele üzülmek hiçç yokkkkk sakın heeee hem dur daha 9. denemen bakbaka 37oldu hala yılmadım umudum ise tavannnnnnn bundan sonra böylleeee gelirse bebişim ben burdayım gelmezsede bakacaz başımızın çaresineeee
aaa ne varmış yaşımızda?? bende 31 yaşındayım, daha çok genciz bebeğimmÖyle de ben 31 yasindayim artık birde kürtaj olunca şimdi de klomen falan kullanınca bir üzülüyorsam bin üzülüyorum böyle olunca inşallah kasımda çift çizgileri görürüz canım
bende 3yıldır tedavi görüyorum 1 aşılama sonuç negatif atlattığım 1ölüm tehlikesi 1 kimyasal gebelik ve tedavilerrrr aramızda 3 yaş var. bende birsürü sağlık sorunu var ama Allahım verecek banada bir bebiş biliyorum bu nedenleee ümitsizlik yokkkkkk sanada verecekkkkkkkÖyle de ben 31 yasindayim artık birde kürtaj olunca şimdi de klomen falan kullanınca bir üzülüyorsam bin üzülüyorum böyle olunca inşallah kasımda çift çizgileri görürüz canım
biliyorummmmmmmm bana çok yakışıyooo ama çok fena geliyo yaaaaaaa kansızlıktan bayılabilirimmmmmmeveettt yoğun bir gün vee doktor kontrolünden sonra bende buralardayımm...
M mukocan hayırlı olsunn canımmm, uzuunnn bekleyişin nihayete erdi sonunda!!! darısı başımızaa
A aylin-t sana kırmızı çokk yakışıyoo..gözün aydın canımm, kasımda hep beraber beklicezz..
Cennet MeleGim çok geçmiş olsun canım Allah yavrunu sana bağışladı, inşallah ilk ve son üzüntün olur bu..
sasknn tatlım doktorum hsg sonrası korunmaya gerek olmadığını söyledi, haber vereyim dedim hemen yumul herife
Amiiiin kuzuuum hayrlisiyla saglikla gelsinde baska ne isteriz rabbimdensasknn sineeeemmmm kuzummmmm valla günlerce ağladım bittim ya Rabb tukendim diye ve gülme zamanı geldi inşallah dualar gerçektennnn koruyucu kollayici harika birşey inşallah oğlum ahiretligim karnimdaki yavrum da dunyaligim olur. Teydeeeee diyeeee size mesajlar atarr :))) sonra hep beraber halaylar çekeriz oğlum sagdaydi bu sol da :))))) bakalım yumurtadan ne çıkacak:)))) sağlıklı uzun omurlu olsun inşallah darısı tumm bacilarima olsun
pekmez ye bol boll, kansız kalma amannbiliyorummmmmmmm bana çok yakışıyooo ama çok fena geliyo yaaaaaaa kansızlıktan bayılabilirimmmmmm
üzme tatlı canını, iyi düşün iyi olsun canım, yerleşiyodur merak etme, düşükte kahverengi olmuyo benim bildiğim..İyi akşamlar .. Sabah uyandığımdan beri kahverengi lekelenmem varkan sonucumda yarın cıkıcak duşuk mu yerleşme kanamasımı anlayamadılarda çok erken sevindim galiba
her zaman söylüyorum ama içini ferah tutttt sen iyi düşünki herşey iyi olsunnnnnnn. bebişine bişi olmıcakk korkmaaaaİyi akşamlar .. Sabah uyandığımdan beri kahverengi lekelenmem varkan sonucumda yarın cıkıcak duşuk mu yerleşme kanamasımı anlayamadılarda çok erken sevindim galiba
Aylin tatlim sen kocaelindenmisin bendeeee izmit merkez@banu86 canım kasım listesine eklermisin beniiii sat 16.10.2015 bat 26.11.2015(yani umarım bu tarihte gelir yada gelmez çok kaarsız gördüm kendimi) denemede 37.ay kocaelidenim canımmmmm birdeeee bidaha beni listeden silersen küsecem sanaaaaa
ıyyyyyyyyyyyyyyyyy hiç sevmemmmmmmm 2kez hastahanede kan verdiler bu yüzdennn kan alırım ama pekmez yiyememmmmpekmez ye bol boll, kansız kalma amann
evet canım kocaeli ama ben gebzede oturuyorum izmit arslanbeyde okumuştum ünv.Aylin tatlim sen kocaelindenmisin bendeeee izmit merkez
İlk bebeği mi bekliyorsun sende canım ben evleneli 2 yıl oldu dahaaaa ne varmış yaşımızda?? bende 31 yaşındayım, daha çok genciz bebeğimm
Benimde 1 aşılama var haklısın canım ümit kesmek yok o bebek bu gobuse gelecekbende 3yıldır tedavi görüyorum 1 aşılama sonuç negatif atlattığım 1ölüm tehlikesi 1 kimyasal gebelik ve tedavilerrrr aramızda 3 yaş var. bende birsürü sağlık sorunu var ama Allahım verecek banada bir bebiş biliyorum bu nedenleee ümitsizlik yokkkkkk sanada verecekkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?