Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Evet ne kadar bunu bilsek de yine de psikoloji garip yada nefsimiz mi bilemiyorum insan her ay umutla bekliyor olmayınca da üzülüyor
umutları tüketmek yokkkkkkkk hele hele üzülmek hiçç yokkkkk sakın heeee hem dur daha 9. denemen bakbaka 37oldu hala yılmadım umudum ise tavannnnnnn bundan sonra böylleeee gelirse bebişim ben burdayım gelmezsede bakacaz başımızın çaresineeee

Öyle de ben 31 yasindayim artık birde kürtaj olunca şimdi de klomen falan kullanınca bir üzülüyorsam bin üzülüyorum böyle olunca inşallah kasımda çift çizgileri görürüz canım

eveettt yoğun bir gün vee doktor kontrolünden sonra bende buralardayımm...

M mukocan hayırlı olsunn canımmm, uzuunnn bekleyişin nihayete erdi sonunda!!! darısı başımızaa

A aylin-t sana kırmızı çokk yakışıyoo.. gözün aydın canımm, kasımda hep beraber beklicezz..
Cennet MeleGim çok geçmiş olsun canım Allah yavrunu sana bağışladı, inşallah ilk ve son üzüntün olur bu..

sasknn tatlım doktorum hsg sonrası korunmaya gerek olmadığını söyledi, haber vereyim dedim hemen yumul herife

Öyle de ben 31 yasindayim artık birde kürtaj olunca şimdi de klomen falan kullanınca bir üzülüyorsam bin üzülüyorum böyle olunca inşallah kasımda çift çizgileri görürüz canım
aaa ne varmış yaşımızda?? bende 31 yaşındayım, daha çok genciz bebeğimm

bende 3yıldır tedavi görüyorum 1 aşılama sonuç negatif atlattığım 1ölüm tehlikesi 1 kimyasal gebelik ve tedavilerrrr aramızda 3 yaş var. bende birsürü sağlık sorunu var ama Allahım verecek banada bir bebiş biliyorum bu nedenleee ümitsizlik yokkkkkk sanada verecekkkkkkk

biliyorummmmmmmm bana çok yakışıyooo ama çok fena geliyo yaaaaaaa kansızlıktan bayılabilirimmmmmm

İyi akşamlar .. Sabah uyandığımdan beri kahverengi lekelenmem var kan sonucumda yarın cıkıcak duşuk mu yerleşme kanamasımı anlayamadılarda çok erken sevindim galiba

Amiiiin kuzuuum hayrlisiyla saglikla gelsinde baska ne isteriz rabbimden

İyi akşamlar .. Sabah uyandığımdan beri kahverengi lekelenmem var kan sonucumda yarın cıkıcak duşuk mu yerleşme kanamasımı anlayamadılarda çok erken sevindim galiba
üzme tatlı canını, iyi düşün iyi olsun canım, yerleşiyodur merak etme, düşükte kahverengi olmuyo benim bildiğim..

her zaman söylüyorum ama içini ferah tutttt sen iyi düşünki herşey iyi olsunnnnnnn. bebişine bişi olmıcakk korkmaaaa

Aylin tatlim sen kocaelindenmisin bendeeee izmit merkez

Benimde 1 aşılama var haklısın canım ümit kesmek yok o bebek bu gobuse gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…