hehhh şöyleee bu topikte umutsuzluğuuuuuu yasaklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzBenimde 1 aşılama var haklısın canım ümit kesmek yok o bebek bu gobuse gelecek
Hadi bakalım canım güzel haberlerle dön dualarmz seninles.a kızlar hayırlı aksamlar.yarın hsg rahim filmi cekileceğim kolay gecmesi için,şifa vesile olması için dualarınızı bekliyorum.hayırlı haberlerle donerim buraya inşaallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah öyledirüzme tatlı canını, iyi düşün iyi olsun canım, yerleşiyodur merak etme, düşükte kahverengi olmuyo benim bildiğim..
Amin çok tşk ederim destekleriniz için yarına kadar rahat edemem malesef ki umarım yerleşme kanamasıdırher zaman söylüyorum ama içini ferah tutttt sen iyi düşünki herşey iyi olsunnnnnnn. bebişine bişi olmıcakk korkmaaaa
Amin çok tşk ederim destekleriniz için yarına kadar rahat edemem malesef ki umarım yerleşme kanamasıdır
Normal duşuk yaşamadığım için bilmiyorum panik yapıyorum kızımda hiç sorunsuz hamilelik yaşadım çok şukur bu 2senede 2 kez kimyasal o regl gibi kendiliğinden duştu kalbi duran bebeğimde inatla kanamam başlamadı suni sancı alıp kurtaj olmak zorunda kaldım
canım onları unut ve aklına kötü bişeyler getirme enerjin olumlu olsun ki olumlu şeyler yaşayasın.kötü düşünceleri çağırmayalım unut unut .buNormal duşuk yaşamadığım için bilmiyorum panik yapıyorum kızımda hiç sorunsuz hamilelik yaşadım çok şukur bu 2senede 2 kez kimyasal o regl gibi kendiliğinden duştu kalbi duran bebeğimde inatla kanamam başlamadı suni sancı alıp kurtaj olmak zorunda kaldım
Canm seninde bebeğin hayırlı olsun inş. Sağlıkla alırsın kıcağınaCnm tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. ..
aynen bende 2 yıllık evliyim, hatta dün evlilik yıldönümüzdü..İlk bebeği mi bekliyorsun sende canım ben evleneli 2 yıl oldu daha
hiç korkma canım, ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçiyo.. gitmeden 1 saat önce ağrı kesici iç (ama aspirin olmasın) daha rahat edersins.a kızlar hayırlı aksamlar.yarın hsg rahim filmi cekileceğim kolay gecmesi için,şifa vesile olması için dualarınızı bekliyorum.hayırlı haberlerle donerim buraya inşaallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun
:)
helal vallaaa nasıl dayanıyonuz banada diyiverin yaaaaa şuan adetliyim hala gidip kanda gebelik baktırasım varkızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.
idrarda pozitifse sonuç pozitif negatifte yanılma yapabiliyor ama pozitifte aslaaa yanılmıyorrr helede bu kadar koyuysaaaa kahverengi kan dediğinde büyük ihtimal yerleşme kanamasıdırrr. yani gözün aydın canımmm bebiş geliyooooo hemen git kan baktır değerlerini takibe başlaaaa eeee tabi bizede dua ettttttttttttttKizlar gebelik testi yanilma yaparmi pozitif ckti.ama iki gun once kahverngi kan geldi mens oldum sandim sonrasnda hicbsey gelmedi yanilirmi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?