Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

s.a kızlar hayırlı aksamlar.yarın hsg rahim filmi cekileceğim kolay gecmesi için,şifa vesile olması için dualarınızı bekliyorum.hayırlı haberlerle donerim buraya inşaallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hadi bakalım canım güzel haberlerle dön dualarmz seninle

her zaman söylüyorum ama içini ferah tutttt sen iyi düşünki herşey iyi olsunnnnnnn. bebişine bişi olmıcakk korkmaaaa
Amin çok tşk ederim destekleriniz için yarına kadar rahat edemem malesef ki umarım yerleşme kanamasıdır

yeni hamişlerimiz varmış cok sevindim yslpsln , sima88 tebrik ederim arkadaslar.sağ sağlim kucagınıza alırsınız insaallah.bizlerede dua edin.

oslem_dr ye katılıyorumm yerleşme kanamasıdır o düşükte adet kanaması gibi oluyo
Normal duşuk yaşamadığım için bilmiyorum panik yapıyorum kızımda hiç sorunsuz hamilelik yaşadım çok şukur bu 2senede 2 kez kimyasal o regl gibi kendiliğinden duştu kalbi duran bebeğimde inatla kanamam başlamadı suni sancı alıp kurtaj olmak zorunda kaldım

canım onları unut ve aklına kötü bişeyler getirme enerjin olumlu olsun ki olumlu şeyler yaşayasın.kötü düşünceleri çağırmayalım unut unut .bu bebiş o göbüşe tutunacakk

Anksıtıyem vardı kaygı bozuklugu atak yapmıs hıy ıyı degılım kıme gıdeyım ne yapayım bılmıyorum anlamıstım zaten son gunlerdekı ruh halimden ne yemek yapasım var ne temızlık yurt dısındayım dertlesıcek arkadasım yok.Aglasam aglıycak bı annem yok yanımda.O kadar caresız hıssedıyorum kı oda yetmezmıs gıbı korunurken hamıle kaldım dıyen arkadas ıstemıyodum bı kere korunmadım olmus napıcam ben dıyen arkadas ıkı aydır beklıyorum pozıtıfı gorucem dıye bu ay esımle bırlıkte olucak kadar bıle enerjım yok.Kıskanclık mı kıbır mı bılmıyorum.Allaha ısyan etmek ıstemıyorum.Bu panık bozukluk coculugumdan berı pesımı bırakmadı ılac kullanamıyorum yan etkılerı cok agır vucudum kaldırmıyo kullanmıyorum olaylara tepko verme sevıyem artıyo bu ay negatıfı gorunce sankı ıkı degıl 20yıldır cocugum olmuyonus gıbı hıssedıyorum.Sankı hıc olmuycakmıs gıbı sankı ben hıc bı bebegı kanrımda hıssedemıycekmısık gıbı nasıl kurtulucam bu hastalıktan nasıl ıyı bırı olucam ben daha 21 yasındayım.Her sey cok agır gelıyo

sima88 2 yerlesme kanaması ve 1 dusuk yapmış biri olarak kahverenginin yerleşme kanaması olduğunu söyleyebilirim. Nasıl ne şekilde geldi söyler misin mesela çikolataya benzeyen renkte ve sümüksü bir diğeri de akiskan kivamdaydi . düşükse kırmızı pembelerle geliyor

hiç korkma canım, ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçiyo.. gitmeden 1 saat önce ağrı kesici iç (ama aspirin olmasın) daha rahat edersin

kızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.

Kizlar gebelik testi yanilma yaparmi pozitif ckti.ama iki gun once kahverngi kan geldi mens oldum sandim sonrasnda hicbsey gelmedi yanilirmi test

Eklentiler

• 20151027_215637.webp
    7 KB · Görüntüleme: 59
helal vallaaa nasıl dayanıyonuz banada diyiverin yaaaaa şuan adetliyim hala gidip kanda gebelik baktırasım var

Kizlar gebelik testi yanilma yaparmi pozitif ckti.ama iki gun once kahverngi kan geldi mens oldum sandim sonrasnda hicbsey gelmedi yanilirmi test
idrarda pozitifse sonuç pozitif negatifte yanılma yapabiliyor ama pozitifte aslaaa yanılmıyorrr helede bu kadar koyuysaaaa kahverengi kan dediğinde büyük ihtimal yerleşme kanamasıdırrr. yani gözün aydın canımmm bebiş geliyooooo hemen git kan baktır değerlerini takibe başlaaaa eeee tabi bizede dua etttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…