Tebrikler bal gibi hamilesiniz ☺Kizlar gebelik testi yanilma yaparmi pozitif ckti.ama iki gun once kahverngi kan geldi mens oldum sandim sonrasnda hicbsey gelmedi yanilirmi test
kız sen çok yaşa emi:) aslında biraz da korkaklığımdan.sonucun negatif olmasından korkuyorum.gerçi korkunun ecele faydası yok ama geçen aylar da 34. günde geldiği olmuştu.helal vallaaa nasıl dayanıyonuz banada diyiverin yaaaaa şuan adetliyim hala gidip kanda gebelik baktırasım var
ayyyyy sanki ikinci çizgiselam veriyo gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yarın tekrarla yada hemen git bi kan baktırrrrrrrrrr oleyyyy beee topik şenlendi vallaaaaaa bebişler birer birer göbüşlere geliyooooo hemen git kanda baktır hatta acile gitttttselamlar bu bugun yaptığım test sizce varmı çizgiEki Görüntüle 1670000
ilk 5 dk içindeyse hamilesin canım.selamlar bu bugun yaptığım test sizce varmı çizgiEki Görüntüle 1670000
Siz de hamilesiniz hayırlı olsun. Bendeki çizgi daha az belirgindi. Bu da çok yakın zamanda olduğunu gösterir ☺selamlar bu bugun yaptığım test sizce varmı çizgiEki Görüntüle 1670000
ilk 2.ci dakikada çıktı sonra kaldıilk 5 dk içindeyse hamilesin canım.
ben negatif olduğunu bile bile gidiyomm bendede pozitif olursa sevinçten kafayı yerim korkusu varrrkız sen çok yaşa emi:) aslında biraz da korkaklığımdan.sonucun negatif olmasından korkuyorum.gerçi korkunun ecele faydası yok ama geçen aylar da 34. günde geldiği olmuştu.
yok geçen hafta 0.100 çıkmıştı peşembe tekrarlar cuma giderim artıkayyyyy sanki ikinci çizgiselam veriyo gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yarın tekrarla yada hemen git bi kan baktırrrrrrrrrr oleyyyy beee topik şenlendi vallaaaaaa bebişler birer birer göbüşlere geliyooooo hemen git kanda baktır hatta acile gittttt
hayırlı olsun şimdiden.inşallah bebeğin seninledir:)ilk 2.ci dakikada çıktı sonra kaldı
inşllh saolunSiz de hamilesiniz hayırlı olsun. Bendeki çizgi daha az belirgindi. Bu da çok yakın zamanda olduğunu gösterir ☺
canım idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkarrrr bence bi bak sen.yani şahsen ben olsan giderdimyok geçen hafta 0.100 çıkmıştı peşembe tekrarlar cuma giderim artık
nasıl yaaa ben varım burdaaaatanıdık nick göremeyince bir anda başka topictemiyim acaba diye şaşırdım
seyma0614902015 ve _Turk-loqumu_ tebriklerrr ikinizde hamilesiniz
düzensizlik var ya zaten perşembe gideyim kan vereyim. bebek yoksa da sebebini sorayım diyorum. yok yere kan vermemeyim.ben zaten iğneden çok korkarımben negatif olduğunu bile bile gidiyomm bendede pozitif olursa sevinçten kafayı yerim korkusu varrryaaa geçen aylara bakmayınnnnn gidin yaptırın testi ben çatlıyom valla burda heeeeeeeeeeeeee
yavrumm seni bilmezmiyim hiçççnasıl yaaa ben varım burdaaaa
tamam o zaman olduuyavrumm seni bilmezmiyim hiçççbikaç mesaj arka arkaya denk gelmiş ondan şeyettimm
tatlım profesyonel birinden destek alsan nasıl olur? illa ilaç verecekler diye bişey yokki..Anksıtıyem vardı kaygı bozuklugu atak yapmıs hıy ıyı degılım kıme gıdeyım ne yapayım bılmıyorum anlamıstım zaten son gunlerdekı ruh halimden ne yemek yapasım var ne temızlık yurt dısındayım dertlesıcek arkadasım yok.Aglasam aglıycak bı annem yok yanımda.O kadar caresız hıssedıyorum kı oda yetmezmıs gıbı korunurken hamıle kaldım dıyen arkadas ıstemıyodum bı kere korunmadım olmus napıcam ben dıyen arkadas ıkı aydır beklıyorum pozıtıfı gorucem dıye bu ay esımle bırlıkte olucak kadar bıle enerjım yok.Kıskanclık mı kıbır mı bılmıyorum.Allaha ısyan etmek ıstemıyorum.Bu panık bozukluk coculugumdan berı pesımı bırakmadı ılac kullanamıyorum yan etkılerı cok agır vucudum kaldırmıyo kullanmıyorum olaylara tepko verme sevıyem artıyo bu ay negatıfı gorunce sankı ıkı degıl 20yıldır cocugum olmuyonus gıbı hıssedıyorum.Sankı hıc olmuycakmıs gıbı sankı ben hıc bı bebegı kanrımda hıssedemıycekmısık gıbı nasıl kurtulucam bu hastalıktan nasıl ıyı bırı olucam ben daha 21 yasındayım.Her sey cok agır gelıyo
biri bendenmi bahsettitatlım profesyonel birinden destek alsan nasıl olur? illa ilaç verecekler diye bişey yokki..
gebelik olayına gelince 2 ay çok kısa bir süre bu kadar yıpratma kendini.. 2-3 senedir bekleyen arkadaşlarımız var burda, birbirimize umut oluyoruz, çare oluyoruz burda..
inş saolasıntanıdık nick göremeyince bir anda başka topictemiyim acaba diye şaşırdım
seyma0614902015 ve _Turk-loqumu_ tebriklerrr ikinizde hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?