Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

helal vallaaa nasıl dayanıyonuz banada diyiverin yaaaaa şuan adetliyim hala gidip kanda gebelik baktırasım var
kız sen çok yaşa emi:) aslında biraz da korkaklığımdan.sonucun negatif olmasından korkuyorum.gerçi korkunun ecele faydası yok ama geçen aylar da 34. günde geldiği olmuştu.

selamlar bu bugun yaptığım test sizce varmı çizgiEki Görüntüle 1670000
ayyyyy sanki ikinci çizgiselam veriyo gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yarın tekrarla yada hemen git bi kan baktırrrrrrrrrr oleyyyy beee topik şenlendi vallaaaaaa bebişler birer birer göbüşlere geliyooooo hemen git kanda baktır hatta acile gittttt

kız sen çok yaşa emi:) aslında biraz da korkaklığımdan.sonucun negatif olmasından korkuyorum.gerçi korkunun ecele faydası yok ama geçen aylar da 34. günde geldiği olmuştu.
ben negatif olduğunu bile bile gidiyomm bendede pozitif olursa sevinçten kafayı yerim korkusu varrr yaaa geçen aylara bakmayınnnnn gidin yaptırın testi ben çatlıyom valla burda heeeeeeeeeeeeee

yok geçen hafta 0.100 çıkmıştı peşembe tekrarlar cuma giderim artık

ben negatif olduğunu bile bile gidiyomm bendede pozitif olursa sevinçten kafayı yerim korkusu varrr yaaa geçen aylara bakmayınnnnn gidin yaptırın testi ben çatlıyom valla burda heeeeeeeeeeeeee
düzensizlik var ya zaten perşembe gideyim kan vereyim. bebek yoksa da sebebini sorayım diyorum. yok yere kan vermemeyim.ben zaten iğneden çok korkarım

tatlım profesyonel birinden destek alsan nasıl olur? illa ilaç verecekler diye bişey yokki..
gebelik olayına gelince 2 ay çok kısa bir süre bu kadar yıpratma kendini.. 2-3 senedir bekleyen arkadaşlarımız var burda, birbirimize umut oluyoruz, çare oluyoruz burda..

benim durumum şu bugun gecikmenin 20.günü 9ekimde test yaptrıdım 0sıfır çıktı virgülsüz 19ekimde tekrar yaptırdım0.100 çıktı geçen hafta pazartesi ve salı peçeteye sildiğimde pembe ince ip gibi bi kan vardı ama düzensiz ara sıra geliodu. çarşamba yumurta akı gibi akıntım vardı.perşembe ve cuma yine düzensiz kahverngi lekelenme vardı peçeteye geliodu.cuma akşam üzeri sarı akıntıya döndü cumartesi devam etti.pazar sulu açık kırmızı kan geliodu oda peçeteye geliodu düzensiz sonra sarıya döndü dün akşama kadr sarı akıntı devam etti akşam dahada açık kırmızı bi kan geldi peçeteye .sonra sarı akıntıya döndü. pazar günü mide bulantısı yaşadım . sevdiğim bi yiyecekten bi kaşık aldım midem alt üst oldu. dün aşırı mide yanmam vardı. üç gündür göğüs ağrılarım var .bugunde yine yanma sonrası mide bulantım vardı. pazar sağ kasığımda batmalar vardı. ayrıca gaz şikayetimde var iki-3 haftadır dedim bu sabah test yapıp ne kaybedersin yaptım bu sonuç çıktı

biri bendenmi bahsetti kimmiş o umutsuzz insannn @maradespinaa daha 21 yaşındasın 2 aydır deniiyorsun ve kendini çaresiz hissediyorsunnn sakın hee bidaha duymayayım ban bana 1 kez başarısız aşılama gerçekleşti 1 kez bebek tedavisinde ölüm tehlikesi atlatıldı 1 kez kimyasal geçirildi 37 kez bebek denendi olmadı ama halaa umut küpüyümmmmmmm beterin beteri varr şimdiden kendini hırpalayıp strese sokma o zaman daha zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…