altınımmmm sıkma canınıı biz aynı dönemde burdan pozitif haberi vericez canım daha cok yolun başındayız:)
selam benide alın aranızaeklenmek isteyen arkadaşlar tablodaki bilgileri eksiksiz tam vermelerini rica edicem yoksa tablo bozuluyo görüntü olarak.bu tablo işi emek istiyomuş ama başardım sonunda değer bebişlerimiz için bu emeklere (sıpalar için)
@nlnmtl ,Bmt2008 @seyma0614902015 @Lolipiggy @Queenfyz @azrass @friendly_84 @boncukgitti @yslpsln @mukocan @dormicum15 @idilduam hadi çıkın çıkın gelin aklma gelen gelmeyen enerjimize yetişebilecek herkese açıktır grubumuz
benim 5 inde dr kontrolum var.ondan sonra duruma göre bilmiorum naparım. dün kocişe ben bu 2 3 ay dusunmüyorum bebişim kıs bebişi olsun onun için ocak subat gibi sıkı calısalım dedim :) hemm böylelikle biraz olsun psikolojik kafam dan atmış oldum :) ben öyle dedim yha bu ay kendiliğinden gelir
selam benide alın aranıza
yaş20
sat 10 eylül bat 8 ekim balıkesir 5 ay
inşallah kızlar
şu cuma gününün hurmetine, ezanlarda okunurken dua ettim
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
Bebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans
BAT GÜNÜ GELEN ARKADAŞIMIIZIN LİSTEYE GERİBİLDİRİM YAPMASI RİCA OLUNUR.AKSİ HALDE LİSTEDEN SİLİNMESİ ESASTIR.(çok tehdit vari gördüm kendimi
İSİM YAŞ SAT BAT KAÇINCI DENEME ŞEHİR @banu86 29 Diş Tedavisi arası Denizli @firarperest78 26 8eylül 8ekim 1.ay istanbul @Queenfyz(feyza) 29 1Eylül 1Ekim 5.ay Kayseri Bmt2008 (büş) 28 19Eylül 20Ekim 4.Ay Kocaeli @azrass 33 13Eylül 8Ekim 4.ay Antalya @oslem_dr 31 20Eylül 17Ekim 12.ay Bursa cansu1109 28 5Eylül 3Ekim 4.ay Bursa A aylin-t 28 14Eylül 14Ekim 32.ay Kocaeli @Cennet MeleGim (ebru) 24 5Eylül 6Ekim 4.Ay istanbul @Emineeetuba 26 16 eylül 16Ekim 5.ay İzmir G Gezginanneadayi89 (büşra) 26 4eylül 2ekim 12.ay Hatay @yslpsln 27 22nisan belirsiz 3.ay İstanbul @dormicum15 26 19Eylül 19Ekim 10.ay Bursa @Sihirlidegnek 25 18Eylül 20Ekim 5.ay Almanya @kelebek7977 36 1Eylül Transfer Ekimde 1.ay İstanbul @idilduam 26 18eylül 12ekim 2.ay İstanbul @sasknn (sinem) 25 3eylül 3ekim 14.ay Balıkesir @gul_cann 24 25eylül 27ekim 5.yıl afyon @ZehreNur 29 22eylül 20ekim 22.ay istanbul @morincii 27 14eylül 19ekim 20.ay istanbul @maradespinaa 21 26eylül 22ekim 2.ay ABD ALTINIM 30 5eylül 4ekim 1.ay istanbul @darkgirl1906 27 21eylül 16ekim 13.ay istanbul @mimosa00 23 17eylül 17ekim 12.ay manisa
2. ay denememizde unutmuşum onu :)benide ekleyebilirsiniz :) yaş 25 sat 19 eylül-- bat 16 ekim muğlaa :)
inş. kuzum inş.Hoş geldim canım bata az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)
bu listeye tam olarak ne yazılıyor bat dediğiniz ne bende katılayım yaw )benide ekleyebilirsiniz :) yaş 25 sat 19 eylül-- bat 16 ekim muğlaa :)
banada 8 ekim çok uzak gelio bu arada bn bugun normal gebelik testi yaptım beyaz çizgi gibi bişi çıktı arkadaşıma attım hamilesin dedi ama ben bi türlü inanmadım bakalım haftaya tekrar yapıcam testikızlar dün ikinci denememizi bu ay ki ilk denememizi yaptık tamda yumurtlama dönemimdeyim bat a kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizde de aynı şey oluyo mu çok uzak bi tarih gibi geliyo şuan 16 ekim :)) Allah kimseyi çok bekletmesin isteyen herkese hemencik versin bebiş aminn :))
kızlar dün ikinci denememizi bu ay ki ilk denememizi yaptık tamda yumurtlama dönemimdeyim bat a kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizde de aynı şey oluyo mu çok uzak bi tarih gibi geliyo şuan 16 ekim :)) Allah kimseyi çok bekletmesin isteyen herkese hemencik versin bebiş aminn :))
sat son adet tarihi bat ileriki adet tarihinbu listeye tam olarak ne yazılıyor bat dediğiniz ne bende katılayım yaw )
banada 8 ekim çok uzak gelio bu arada bn bugun normal gebelik testi yaptım beyaz çizgi gibi bişi çıktı arkadaşıma attım hamilesin dedi ama ben bi türlü inanmadım bakalım haftaya tekrar yapıcam testi
ben yapmıcam artık ya
bir hafta sonra olmassam kanda baktırırım napıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?