neden kan testi yaptırmadın tekrar ? 20gün gecikme bayaa uzun bir süre
benim durumum şu bugun gecikmenin 20.günü 9ekimde test yaptrıdım 0sıfır çıktı virgülsüz 19ekimde tekrar yaptırdım0.100 çıktı geçen hafta pazartesi ve salı peçeteye sildiğimde pembe ince ip gibi bi kan vardı ama düzensiz ara sıra geliodu. çarşamba yumurta akı gibi akıntım vardı.perşembe ve cuma yine düzensiz kahverngi lekelenme vardı peçeteye geliodu.cuma akşam üzeri sarı akıntıya döndü cumartesi devam etti.pazar sulu açık kırmızı kan geliodu oda peçeteye geliodu düzensiz sonra sarıya döndü dün akşama kadr sarı akıntı devam etti akşam dahada açık kırmızı bi kan geldi peçeteye .sonra sarı akıntıya döndü. pazar günü mide bulantısı yaşadım . sevdiğim bi yiyecekten bi kaşık aldım midem alt üst oldu. dün aşırı mide yanmam vardı. üç gündür göğüs ağrılarım var .bugunde yine yanma sonrası mide bulantım vardı. pazar sağ kasığımda batmalar vardı. ayrıca gaz şikayetimde var iki-3 haftadır dedim bu sabah test yapıp ne kaybedersin yaptım bu sonuç çıktıEki Görüntüle 1670025
inş ama emin olmam için tekrarlamam lzmcanım idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkarrrr bence bi bak sen.yani şahsen ben olsan giderdim
şuan bndeki durum inş öldirKizlar gercekten hamilemiyim yani . Ama iki gun onceki kan adet gbydi ve agrilarm varfi.snradan hicbsey gelmedi akintm normale dondu
bu gençlerde pek bi sabırsız oluyo şekerimmbiri bendenmi bahsettikimmiş o umutsuzz insannn @maradespinaa daha 21 yaşındasın 2 aydır deniiyorsun ve kendini çaresiz hissediyorsunnn sakın hee bidaha duymayayım ban bana 1 kez başarısız aşılama gerçekleşti 1 kez bebek tedavisinde ölüm tehlikesi atlatıldı 1 kez kimyasal geçirildi 37 kez bebek denendi olmadı ama halaa umut küpüyümmmmmmm beterin beteri varr şimdiden kendini hırpalayıp strese sokma o zaman daha zor oluyo
he valllaa yaaaaa yeni nesil böyle anacımmmbu gençlerde pek bi sabırsız oluyo şekerimm
Canim benim cok sagol...sizinle paylasmak olmasa icime atmaktan sisiyordum...konusma terapisi gibi geliiyor burasi...iyiki varsiniz...
Amin canim sagol...bende sizin icin dua ediyorum...Allah tamamına erdirsin inşallah bizede nasip etsin
Aa benimde dün evlilik yıldönümüzdu iki yıl önce aynı gün evlenmişizaynen bende 2 yıllık evliyim, hatta dün evlilik yıldönümüzdü..1 yıldır deniyoruz bizde, olursa ilk olacak..
tatlim ben de o taraflardayimkız gebzeye gelene kadar ben bursaya giderim zaten Ümraniye taraflarındayım ben haha
canim sogan kuru yapmis biri olarak sunu soylemek isterim tamamen duzenimi bozdu 6 ay adet görmedim doktoruna danisnadan yapma opuyorumbu ay ben de yapayım hadi mademdr. ertesi tabiii önce doktor önce doktor haahaha
canim cok tesekkur ederim duamdasiniz
Hayır canım daha bişey yok :) an itibari ile 28 Ekim olmuş durumda :) Rabbim duy sesimizi...firarperest78 @mimosa00 @ozge7690 KELEBEK0908 mavikara U uygunsuzinsan country theparadise kizlar varmı gelen giden kalan
Bence hamilesin :) silik bile çıkmamş tam net cıkmıs. Bence kan testi yaptır yarın sen emin olTereddtte kaldm
Canım bende de bişey yok, transferim olacak öbür ay inşallahfirarperest78 @mimosa00 @ozge7690 KELEBEK0908 mavikara U uygunsuzinsan country theparadise kizlar varmı gelen giden kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?