Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

neden kan testi yaptırmadın tekrar ? 20gün gecikme bayaa uzun bir süre

Kizlar gercekten hamilemiyim yani . Ama iki gun onceki kan adet gbydi ve agrilarm varfi.snradan hicbsey gelmedi akintm normale dondu

bu gençlerde pek bi sabırsız oluyo şekerimm

Kizlar az once peceteyle sildigimde bir akinti geldi kan desem degil beyaz desem degil cok koyu bir sarı sanki hardal sarisi gibi yerlesme kanamasi boyle mi oluyor saat gec doktorumu arayamiyorum

kız gebzeye gelene kadar ben bursaya giderim zaten Ümraniye taraflarındayım ben haha
tatlim ben de o taraflardayim

bu ay ben de yapayım hadi madem dr. ertesi tabiii önce doktor önce doktor haahaha
canim sogan kuru yapmis biri olarak sunu soylemek isterim tamamen duzenimi bozdu 6 ay adet görmedim doktoruna danisnadan yapma opuyorum

yeni hamişlerimiz varmış cok sevindim yslpsln , @sima88 tebrik ederim arkadaslar.sağ sağlim kucagınıza alırsınız insaallah.bizlerede dua edin.
canim cok tesekkur ederim duamdasiniz

Kizlar gercekten hamilemiyim yani . Ama iki gun onceki kan adet gbydi ve agrilarm varfi.snradan hicbsey gelmedi akintm normale dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…