Ve teyzeleriii bebisimiz bize ben buradayım diye selam söylüyor hepinizi kocamaaaannn opuyorrr:)))
benim daha 3-5 g77,56 2 gün felan geçmişti...cnm..
@mukocan mukocummm canimmm derdime düşüp yazamadim sanaa cokkk mutlu oldum duam şudur ki Rabbim sonu gelen güzel günler nasip etsin sana kucağına alacağın günün mutluluğunu da paylaşmak nasip olsun inşallah
ALTINIM canimmm mubsrek olsunn Rabbim zamani hakkinizdan hayırlı kilsin temmuz anneleri olacaksınız inşallah :)))
wuhuuuuuuuuuuu +1Tereddtte kaldm
bayıldım ,ne kadar güzel.tam bizlikkızlarrr günün sözü diye buna derimmm bence tamda beni anlatıyoooo :)
kötü düşünme canım inşallah yavrun seninledir...hayırlı haberler al inşallah.dualarımız seninle,yaz bize deİyi akşamlar .. Sabah uyandığımdan beri kahverengi lekelenmem varkan sonucumda yarın cıkıcak duşuk mu yerleşme kanamasımı anlayamadılarda çok erken sevindim galiba
canım benim bol bol dua et ,rabbime sığın inan iç huzuru bulunca rahatsızlığının verdiği etkiler de azaalcak göreceksin...bize yaz biz burdayız dinleriz seni seve seveAnksıtıyem vardı kaygı bozuklugu atak yapmıs hıy ıyı degılım kıme gıdeyım ne yapayım bılmıyorum anlamıstım zaten son gunlerdekı ruh halimden ne yemek yapasım var ne temızlık yurt dısındayım dertlesıcek arkadasım yok.Aglasam aglıycak bı annem yok yanımda.O kadar caresız hıssedıyorum kı oda yetmezmıs gıbı korunurken hamıle kaldım dıyen arkadas ıstemıyodum bı kere korunmadım olmus napıcam ben dıyen arkadas ıkı aydır beklıyorum pozıtıfı gorucem dıye bu ay esımle bırlıkte olucak kadar bıle enerjım yok.Kıskanclık mı kıbır mı bılmıyorum.Allaha ısyan etmek ıstemıyorum.Bu panık bozukluk coculugumdan berı pesımı bırakmadı ılac kullanamıyorum yan etkılerı cok agır vucudum kaldırmıyo kullanmıyorum olaylara tepko verme sevıyem artıyo bu ay negatıfı gorunce sankı ıkı degıl 20yıldır cocugum olmuyonus gıbı hıssedıyorum.Sankı hıc olmuycakmıs gıbı sankı ben hıc bı bebegı kanrımda hıssedemıycekmısık gıbı nasıl kurtulucam bu hastalıktan nasıl ıyı bırı olucam ben daha 21 yasındayım.Her sey cok agır gelıyo
bence var gibi duruyooooo ne kadar var adeteselamlar bu bugun yaptığım test sizce varmı çizgiEki Görüntüle 1670000
Yerleşme kanamasıdır o. Test çok net çıkmış benim çizgi belli bile degildiTereddtte kaldm
Bende de bişey yok hala adet olmadım. Ve göğüs uçlarım hala acıyor. Tek bu değişikliğim varCanım bende de bişey yok, transferim olacak öbür ay inşallah
bat ne zamandı ?Bende de bişey yok hala adet olmadım. Ve göğüs uçlarım hala acıyor. Tek bu değişikliğim var
Bugun olmam gerek bakalımbat ne zamandı ?
hadi hayırlısı inşallah güzel haberi alırsın :)Bugun olmam gerek bakalım
Valla 1hafta önce öylesine yaptım negatif çıktıhadi hayırlısı inşallah güzel haberi alırsın :)
test yaptın mı hiç
Ben 3 günde yakalamistim bebeği. Yani yaptım çıkmadı 3 gün sonra yaptım çıktı. Tekrar yapmakta fayda varValla 1hafta önce öylesine yaptım negatif çıktı
Yani ilk nezaman yaptın çıkmadı? Ve daha snra nezaman yaptn?Ben 3 günde yakalamistim bebeği. Yani yaptım çıkmadı 3 gün sonra yaptım çıktı. Tekrar yapmakta fayda var
1hafta önce çıkmaması normal.adetin düzenli mi peki ?Valla 1hafta önce öylesine yaptım negatif çıktı
Valla adetim normalde düzenli değil pko hastasıyım. Ama 4aydır glucophage kullanıyorum. Çok iyi geldi. 2aydr düzenli adetim1hafta önce çıkmaması normal.adetin düzenli mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?