Tam gün hatırlamıyorum ama aradan 3 gün geçince bile çıkmıştı ilk yaptığımda hiç birşey çıkmadıYani ilk nezaman yaptın çıkmadı? Ve daha snra nezaman yaptn?
o zaman biraz daha bekle canım bakalım inşallah güzel haberdir.Valla adetim normalde düzenli değil pko hastasıyım. Ama 4aydır glucophage kullanıyorum. Çok iyi geldi. 2aydr düzenli adetim
günaydııııııııııııııııııııınnnnnngünaydınnn kızlarrr
İnşallah canım en büyük temennim. 1hafta beklicem hala adet olmazsam ozamn test yapıcamo zaman biraz daha bekle canım bakalım inşallah güzel haberdir.
günaydınnn kızlarrr
günaydınnnGünaydın kızlar
günaydın kızlaaarrr günaydın canlaaarr nasıl keyifleeerrrrrrr
cnm hayırlı olsun bebegin hamileliğin erken öğrenmişsin galibaGünaydın beybi
günaydın kızlarrrrr...Bu ay ne kadar uğurlu geldi topiğimize, topigimizin isminin de çekiciliği ile geldi göbüşlere kondular....allah yolunu gözleyenlere de tez vakitte nasip etsin. Yeni hamişlerimizi teker teker kutluyorummmmm
hayırdırrr keyfin yok gibi geldi ?günaydın datlum iyi diyelim iyi olsun
cnm hayırlı olsun bebegin hamileliğin erken öğrenmişsin galiba
ne güzel cnm ya rabbim bizede nasip etsin inşşşevet canım ben baya erken öğrendim 6 -8 arası falan vardı adete :)
günaydın canım bende kutluyorum hepimizi darısı tez zamanda hepinizin başına inşallahhhhhh
hayırdırrr keyfin yok gibi geldi ?
ne güzel cnm ya rabbim bizede nasip etsin inşşş
bu ay neler yaptınız bide sorununuz vr mıydı cnm
anladm cnm :) sorunuz var mıydı pekiamin canım isteyen herkese nasip etsin allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın. ben ovülasyon testi aldım onal çalıştım bu ay
anladm cnm :) sorunuz var mıydı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?