Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ya ne bileyim bu ağrılar keyfimi kaçırıyor normalmi bilmiyorum buğun erken çıkıcam ya bi doktora gidim diyorum.

şşşş negatiflik yok, herşey çok güzel olacak...biraz ağrı sızı olacak hamilelikte....Anne olmak kolay değil canım....bir can var içinde güzel düşün.

sağol bebişim darısı başına.....

şşşş negatiflik yok, herşey çok güzel olacak...biraz ağrı sızı olacak hamilelikte....Anne olmak kolay değil canım....bir can var içinde güzel düşün.

inşallah güzel şeyler olur canım bugun bi doktora gideyim rahatlıcam valla. düne kadar sadece sol tafarta sancı olıyodu şimdi sağ taraftada başladı inşa tedirgin oluyor tabi.

Kızlar bugün benimde sol kasigimda ağrım var çatlatma iğnesi pazartesi yaptirdim ya bugün yumurtlama testi yaptım fotoğraf yukleyemedim ikisi de kırmızı acabs şimdi mi yumurtlayorum ne dersiniz iki gündür de çalışma var ama eşim çok hasta Grip olmuş bilmiyorum ne yapsam

ya ne bileyim bu ağrılar keyfimi kaçırıyor normalmi bilmiyorum buğun erken çıkıcam ya bi doktora gidim diyorum.
inşallah hayırlısıyla güzel haberle alırsın. hastahane içinde doktor kıtlığı çektiriyorlar sana töbe többeee cık cıkk cııkkk

şu ovülasyon testlerinin kapıda ödemeli olanını bulamadım bir türlüüüü
havale ile ödeme yapabileceğin siteler var canım onu yapabilirmisin. kız yada ver adresi bendeki kalanları atim sana ben kargolaayayım bebitom ya kaç tane lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…