sağol cnm...sende durumlar ne tatlım....evet canim vetecegim yarin gene degerim dusuk basladigi icin doktor istedi ben sevindikce doktor kanatlarimdan cekip oturuyor asagiya beni)
canim cok sevindim gozun aydin arkadasim
ya ne bileyim bu ağrılar keyfimi kaçırıyor normalmi bilmiyorum buğun erken çıkıcam ya bi doktora gidim diyorum.
iyi cnm ya rabbim kucagına almayı nesip etsin darısı bizlere olur inşşsorun derken canım ? ben haşimato hastasıyım ama troid değerlerim düzene girmişti bunun dışında bi sorunumuz yoktu allaha şükür.
şşşş negatiflik yok, herşey çok güzel olacak...biraz ağrı sızı olacak hamilelikte....Anne olmak kolay değil canım....bir can var içindegüzel düşün.
iyi cnm ya rabbim kucagına almayı nesip etsin darısı bizlere olur inşş
canım benim arkadaşlarımın da olmuştu ,kafana takılacak birşey olduğunu sanmıyorum.ya ne bileyim bu ağrılar keyfimi kaçırıyor normalmi bilmiyorum buğun erken çıkıcam ya bi doktora gidim diyorum.
inşallah hayırlısıyla güzel haberle alırsın. hastahane içinde doktor kıtlığı çektiriyorlar sana töbe többeee cık cıkk cııkkkya ne bileyim bu ağrılar keyfimi kaçırıyor normalmi bilmiyorum buğun erken çıkıcam ya bi doktora gidim diyorum.
aaa tesadüfe bakk!!Aa benimde dün evlilik yıldönümüzdu iki yıl önce aynı gün evlenmişiz
şu ovülasyon testlerinin kapıda ödemeli olanını bulamadım bir türlüüüüamin canım isteyen herkese nasip etsin allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın. ben ovülasyon testi aldım onal çalıştım bu ay
Evet canım inşallah aynı zamanda hamile kalırız hatta kasımda inşallahaaa tesadüfe bakk!!istermisin bide aynı anda hamiş kalalımm
Gitti gidiyorda var canımşu ovülasyon testlerinin kapıda ödemeli olanını bulamadım bir türlüüüü
kapıda ödeme olarak mı var.Gitti gidiyorda var canım
Sanki var diye hatırlıyorum ben ordan aldım kredi kartıyla bir sıkıntı çıkmadıkapıda ödeme olarak mı var.
ben inceledim zannedersem kredi kartı ile yapılıyordu oradaki alışverişler.
Sanki var diye hatırlıyorum ben ordan aldım kredi kartıyla bir sıkıntı çıkmadı
canım benim arkadaşlarımın da olmuştu ,kafana takılacak birşey olduğunu sanmıyorum.
yüreğini ferah tut lütfen
inşallah hayırlısıyla güzel haberle alırsın. hastahane içinde doktor kıtlığı çektiriyorlar sana töbe többeee cık cıkk cııkkk
Canim benim kafanı böyle şeylerle karıştırma kahverengi lekeler yerleşme diye biliyorum ben canım ağrı da yerleşme zamanında oluyorbaşladı bende yine panikler :)
havale ile ödeme yapabileceğin siteler var canım onu yapabilirmisin. kız yada ver adresi bendeki kalanları atim sana ben kargolaayayım bebitom ya kaç tane lazımşu ovülasyon testlerinin kapıda ödemeli olanını bulamadım bir türlüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?