Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canim benim kafanı böyle şeylerle karıştırma kahverengi lekeler yerleşme diye biliyorum ben canım ağrı da yerleşme zamanında oluyor

leke yok şimdidilik canımsarı akıntı var sancılar canımı sıkıyo agrılar

Günaydın .. Kan sonucumu oğrenebildim gebelik devam ediyor ikiye katlanmış değerim kahverengi lekelenmem içinde yerleşme kanaması diyor doktorumuz tabi kırmızıya donmediği muddetce

Pembelik veya kırmızılık yok canım acık kahve renginde bide iplik gibi bişiler var

Günaydın kisslar
Uzun zamandr girmiodm foruma maşallah hamilelermz var Allah arttırsn diyim
Listeye baktım iki hamilenn sima88 ve yslpsln nn arasnda kalmsm insallah bu ay bana da bulastrrsnz kizlar
Allah sağlıkla kucagnza almayı nasip etsin

Günaydın .. Kan sonucumu oğrenebildim gebelik devam ediyor ikiye katlanmış değerim kahverengi lekelenmem içinde yerleşme kanaması diyor doktorumuz tabi kırmızıya donmediği muddetce

inşallah dönmez canım sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah üzme stres yapma kendine

evet canım mümkün olduğunca dikkat ediyorum :) doktor düşük ilacı verdi zateb bıde folic trio bide troid ilacı ilaç torbasıyla geziyorum
evet canım mümkün olduğunca dikkat ediyorum :) doktor düşük ilacı verdi zateb bıde folic trio bide troid ilacı ilaç torbasıyla geziyorum
Yinede hatırlatıyım dedim herkes bilmiyor gebelikte ilaç kullanmayalım diye bırakıyorlar

gözün aydın canım.böyle devam eder inşallah. içini karartma,tadını çıkarmaya bak

hadi gözün aydın, bak demiştik sana içini ferah tut diye

havale ile ödeme yapabileceğin siteler var canım onu yapabilirmisin. kız yada ver adresi bendeki kalanları atim sana ben kargolaayayım bebitom ya kaç tane lazım
havalede yapamıyorumm maalesef . olurmu canımm bu ilki başlangıç arasını açmıyım dersen ikinci bebişine lazım olur saklaaa

dönmez inşallah. sen içini ferah tut.

kızlar ben bugun hsg cekilemedim dr adetin 7.gunu gel demişti ama dr um yoktu hastanede..baska dra gidecektim ama o da baska tarihe gun verecekti istemedim.kendi drum bugun cekecekti cunku.hayırlısı buymus demekki.bu ay çekilemedim diğer aya gerek kalmadan inş hamile oldugumu öğrenirim.

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…