Canim benim kafanı böyle şeylerle karıştırma kahverengi lekeler yerleşme diye biliyorum ben canım ağrı da yerleşme zamanında oluyor
Canim akinti da koku var mı belki enfeksiyon falandirleke yok şimdidilik canımsarı akıntı var sancılar canımı sıkıyo agrılar
Canim akinti da koku var mı belki enfeksiyon falandir
İlacını ihmal etme cnm gebelikte önemlisorun derken canım ? ben haşimato hastasıyım ama troid değerlerim düzene girmişti bunun dışında bi sorunumuz yoktu allaha şükür.
İlacını ihmal etme cnm gebelikte önemli
Pembelik veya kırmızılık yok canım acık kahve renginde bide iplik gibi bişiler varsima88 2 yerlesme kanaması ve 1 dusuk yapmış biri olarak kahverenginin yerleşme kanaması olduğunu söyleyebilirim. Nasıl ne şekilde geldi söyler misin mesela çikolataya benzeyen renkte ve sümüksü bir diğeri de akiskan kivamdaydi . düşükse kırmızı pembelerle geliyor
Günaydın .. Kan sonucumu oğrenebildim gebelik devam ediyor ikiye katlanmış değerim kahverengi lekelenmem içinde yerleşme kanaması diyor doktorumuz tabi kırmızıya donmediği muddetce
evet canım mümkün olduğunca dikkat ediyorum :) doktor düşük ilacı verdi zateb bıde folic trio bide troid ilacı ilaç torbasıyla geziyorum
evet canım mümkün olduğunca dikkat ediyorum :) doktor düşük ilacı verdi zateb bıde folic trio bide troid ilacı ilaç torbasıyla geziyorum
gözün aydın canım.böyle devam eder inşallah. içini karartma,tadını çıkarmaya bakGünaydın .. Kan sonucumu oğrenebildim gebelik devam ediyor ikiye katlanmış değerim kahverengi lekelenmem içinde yerleşme kanaması diyor doktorumuz tabi kırmızıya donmediği muddetce
hadi gözün aydın, bak demiştik sana içini ferah tut diyeGünaydın .. Kan sonucumu oğrenebildim gebelik devam ediyor ikiye katlanmış değerim kahverengi lekelenmem içinde yerleşme kanaması diyor doktorumuz tabi kırmızıya donmediği muddetce
Yinede hatırlatıyım dedim herkes bilmiyor gebelikte ilaç kullanmayalım diye bırakıyorlar
Progestan da kullanıyorsan için rahat olsun canımevet canım mümkün olduğunca dikkat ediyorum :) doktor düşük ilacı verdi zateb bıde folic trio bide troid ilacı ilaç torbasıyla geziyorum
havalede yapamıyorumm maalesefhavale ile ödeme yapabileceğin siteler var canım onu yapabilirmisin. kız yada ver adresi bendeki kalanları atim sana ben kargolaayayım bebitom ya kaç tane lazım
dönmez inşallah. sen içini ferah tut.Günaydın .. Kan sonucumu oğrenebildim gebelik devam ediyor ikiye katlanmış değerim kahverengi lekelenmem içinde yerleşme kanaması diyor doktorumuz tabi kırmızıya donmediği muddetce
Progestan da kullanıyorsan için rahat olsun canım
inşallah canımkızlar ben bugun hsg cekilemedim dr adetin 7.gunu gel demişti ama dr um yoktu hastanede..baska dra gidecektim ama o da baska tarihe gun verecekti istemedim.kendi drum bugun cekecekti cunku.hayırlısı buymus demekki.bu ay çekilemedim diğer aya gerek kalmadan inş hamile oldugumu öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?