arayııı çook açma görüşürüz aeoay ben bugun 1 de kaçar cuma görüşürüz anca hatuınlar bugun doktora gitmeyi düşünüyorum gidersem yazarım size çokkk öpüyorum işlerimi halledip çıkıcam hoşça kalın bebek haberleriyle gelin
İnşallah canıminşallah dönmez canım sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah üzme stres yapma kendine
yok canımgözün aydın canım.böyle devam eder inşallah. içini karartma,tadını çıkarmaya bak
Şu lekelenmede dursa bir an önce :)hadi gözün aydın, bak demiştik sana içini ferah tut diye
İnşallah elimden geldiğinde rahat olmaya çalışıyorumdönmez inşallah. sen içini ferah tut.
rabbim büyük canım nasip eder inşallah...yok canım
En azından 4 aylık olana kadar rahat edemiycem sanırım tabi rabbim nasip ederse o günleri
bahsettiğin iğne çatlatma iğnesi mi?Kızlar selamlar bugün doktordan geldim benim yumurtalar büyümemiş bu ay yumurtalarını geliştiremedik b klomenlebidahaki ay iğne tedavisinbaşlıcaz dedi doktorum gün aşırı birliktelik önerdi adet olunca gel dedi nasıl oluyor bu iğne bileniniz varsa bi anlatın kaç kere yapcak ve nerden????
Hayır canım yumurta oluşmadıki çatlatma iğnesi olsun iğne tedavisi dedi sadecebahsettiğin iğne çatlatma iğnesi mi?
Ben kullanmıştım iğne günde bi kez kalçadan vurulmuştu kontrole gittim yum olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi dr ama malesef benim tutmadı senin olur inşallah.Kızlar selamlar bugün doktordan geldim benim yumurtalar büyümemiş bu ay yumurtalarını geliştiremedik b klomenlebidahaki ay iğne tedavisinbaşlıcaz dedi doktorum gün aşırı birliktelik önerdi adet olunca gel dedi nasıl oluyor bu iğne bileniniz varsa bi anlatın kaç kere yapcak ve nerden????
İnşallah tabi regl olursam gidicem 40-45 günde oluyorum ilaçsız progestanla normal oluyordum bu ay içmedim hayırlısı inşallah herkese nasip etsin bebiş klomen fayda etmedi banaBen kullanmıştım iğne günde bi kez kalçadan vurulmuştu kontrole gittim yum olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi dr ama malesef benim tutmadı senin olur inşallah.
işte bende ondan şaşırdım iğne tedavisini duymamıştım.Hayır canım yumurta oluşmadıki çatlatma iğnesi olsun iğne tedavisi dedi sadece
patronum yanıma gelip gidiyor malzeme siparişi verdirtecek vs...allahımmm uyucam şimdiiiiii herkes tatil biz çalışıyoz
höfffff valla yaaa ,allahtan yarın çalışmıyorum..patronum yanıma gelip gidiyor malzeme siparişi verdirtecek vs...
kimi ararsak telefonlara cvp vermiyorlar. çıkmışlar diyorum tatil diyorum ama nafileee
gül gibi abim geldi yanıma uğradı arkasından bakakaldım benide götürseydi eidii
bende ayran içtim fenaları oynuyorummm
hala günde 2 kez mi kahve.höfffff valla yaaa ,allahtan yarın çalışmıyorum..
kahve saatim gelmişbi kahve içeyim de açılayım kafam tak diye düşçek klavyeye
evet canım hala 2hala günde 2 kez mi kahve.
bende içsem fena olmucak ama hem sevmiyorum hemde çalışanlardan akşam için vardiyeyaya kalanlar stolkları sıfırlamışşş
3den düşürdüğüne göre gerek olursa teke de düşürürsün.evet canım hala 2yapamıyorum nes değil ama turkish coffee bebeğe kadar 2 devam ,dr gerek duyarsa düşürürüm zaten teke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?