Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay ben bugun 1 de kaçar cuma görüşürüz anca hatuınlar bugun doktora gitmeyi düşünüyorum gidersem yazarım size çokkk öpüyorum işlerimi halledip çıkıcam hoşça kalın bebek haberleriyle gelin

Kızlar selamlar bugün doktordan geldim benim yumurtalar büyümemiş bu ay yumurtalarını geliştiremedik b klomenlebidahaki ay iğne tedavisinbaşlıcaz dedi doktorum gün aşırı birliktelik önerdi adet olunca gel dedi nasıl oluyor bu iğne bileniniz varsa bi anlatın kaç kere yapcak ve nerden????

bahsettiğin iğne çatlatma iğnesi mi?

Ben kullanmıştım iğne günde bi kez kalçadan vurulmuştu kontrole gittim yum olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi dr ama malesef benim tutmadı senin olur inşallah.

Ben kullanmıştım iğne günde bi kez kalçadan vurulmuştu kontrole gittim yum olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi dr ama malesef benim tutmadı senin olur inşallah.
İnşallah tabi regl olursam gidicem 40-45 günde oluyorum ilaçsız progestanla normal oluyordum bu ay içmedim hayırlısı inşallah herkese nasip etsin bebiş klomen fayda etmedi bana

allahımmm uyucam şimdiiiiii herkes tatil biz çalışıyoz
patronum yanıma gelip gidiyor malzeme siparişi verdirtecek vs...
kimi ararsak telefonlara cvp vermiyorlar. çıkmışlar diyorum tatil diyorum ama nafileee
gül gibi abim geldi yanıma uğradı arkasından bakakaldım benide götürseydi eidii
bende ayran içtim fenaları oynuyorummm

höfffff valla yaaa ,allahtan yarın çalışmıyorum..
kahve saatim gelmiş bi kahve içeyim de açılayım kafam tak diye düşçek klavyeye

höfffff valla yaaa ,allahtan yarın çalışmıyorum..
kahve saatim gelmiş bi kahve içeyim de açılayım kafam tak diye düşçek klavyeye
hala günde 2 kez mi kahve.
bende içsem fena olmucak ama hem sevmiyorum hemde çalışanlardan akşam için vardiyeyaya kalanlar stolkları sıfırlamışşş

hala günde 2 kez mi kahve.
bende içsem fena olmucak ama hem sevmiyorum hemde çalışanlardan akşam için vardiyeyaya kalanlar stolkları sıfırlamışşş
evet canım hala 2 yapamıyorum nes değil ama turkish coffee bebeğe kadar 2 devam ,dr gerek duyarsa düşürürüm zaten teke..

evet canım hala 2 yapamıyorum nes değil ama turkish coffee bebeğe kadar 2 devam ,dr gerek duyarsa düşürürüm zaten teke..
3den düşürdüğüne göre gerek olursa teke de düşürürsün.
bende zorunlu kalmadıkça içmiyorum. misafirlikteysek bile eşim yakınlardaysa birde ev sahibi o an bakmıyorsa fincanları değiştiriveririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…