Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

D tabii tabiii yavruşum içinse gerekirse hiç içmem napalım :) ama şuan tekim içerim

D tabii tabiii yavruşum içinse gerekirse hiç içmem napalım :) ama şuan tekim içerim
bide sizin ordada öylemi bilmiyorum iş yerinde çay içene değil ama kahve içene böyle lükse giriyormuş içemezsin gibisinden falan yaklaşıyorlarr tekim diyince aklıma o geldii

bide sizin ordada öylemi bilmiyorum iş yerinde çay içene değil ama kahve içene böyle lükse giriyormuş içemezsin gibisinden falan yaklaşıyorlarr tekim diyince aklıma o geldii
ah canım hiç açtırma kutuyu bizde su bile lüks ötesini sen anla..

ah canım hiç açtırma kutuyu bizde su bile lüks ötesini sen anla..
ayyy olmadı şimdi bu sen akşama kadar otur çalış su bile lükse girsin. sakın su parasını alıyorlar deme
alan yere rastladım çünkü.İç iç kimse yokken 3 fincan iç hemdee

Merhaba hanımlar
Benim ne yazık ki gebeliğim sona erdi. Ben de yine buralarda olucam. Önümüzdeki günlere bakıcaz artık ne yapalım kısmet böyleymiş...

ayyy olmadı şimdi bu sen akşama kadar otur çalış su bile lükse girsin. sakın su parasını alıyorlar deme
alan yere rastladım çünkü.İç iç kimse yokken 3 fincan iç hemdee
kendimiz alıyoruz doğru bildin... ve sıkı dur ,kahve üretimimiz var .... + su bayiliğimiz de var.... ! gerisini yazmıyorum

Merhaba hanımlar
Benim ne yazık ki gebeliğim sona erdi. Ben de yine buralarda olucam. Önümüzdeki günlere bakıcaz artık ne yapalım kısmet böyleymiş...
canım çok üzüldüm.. başın sağolsun kendini hazır hissedince yazarsın ,biz yanındayız.vardır her şer de bir hayır... en kısa zamanda sağlıkla nasip eder rabbim inşallah

kendimiz alıyoruz doğru bildin... ve sıkı dur ,kahve üretimimiz var .... + su bayiliğimiz de var.... ! gerisini yazmıyorum
hey maaşallah.
ama işe şu yönden bak Allah'ın işi işte su bayiliği olanlar senin vereceğin su parasına muhtaç oluyorlarrr
gözü tok olmalı insanınn.

Merhaba hanımlar
çok üzüldüm canım.
İnşallah hayırlısıyla hep birlikte dua edelim hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim.

hey maaşallah.
ama işe şu yönden bak Allah'ın işi işte su bayiliği olanlar senin vereceğin su parasına muhtaç oluyorlarrr
gözü tok olmalı insanınn.
kesinlikle canım..rabbim görüyor herşeyi... artık yorum yapmayı bıraktım ben

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neler oluyor bakalımmmm buralardaaaaaa

tatil topiğide vurdu sanırım
yarın bana tatil falan yokkk. işe gelmiycek olabilirim ama zeytin toplamaya gideceğimmm

Son düzenleme:
ohhhh misss daha miss hem de... bol bol çek canımm..
gelmeye yakın birazda çoraplarımı çıkartıp toprağa bastım mı sakin sakinnn uyurum dönüş yolundaa....
bu arada canım ben yarın sabah itibari ile soğan suyu kürüne başlıyorum

gelmeye yakın birazda çoraplarımı çıkartıp toprağa bastım mı sakin sakinnn uyurum dönüş yolundaa....
bu arada canım ben yarın sabah itibari ile soğan suyu kürüne başlıyorum
ayyy özendim ama yaaa valla toprağa basmak bana lazım nasıl gerginim...
aaa başla bakalım canım ben dr.gideyim de dr dönüşü inşallah ,dr.a da sorarım hem

ayyy özendim ama yaaa valla toprağa basmak bana lazım nasıl gerginim...
aaa başla bakalım canım ben dr.gideyim de dr dönüşü inşallah ,dr.a da sorarım hem
bugüne kadar hep ince hesap yaptım. ne yparsan yapayım nasipte olan çıkıyor karşıma.
bu ay dr da tınlamadım ilaçda içmedim battı balık yan giderr.
bakalım tedbirli olmakta fayda var her zaman ama hamile kalırsam içerken kalanları Rabbim nasıl koruduysa benide öyle korusunnn çokk aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…