3den düşürdüğüne göre gerek olursa teke de düşürürsün.
bende zorunlu kalmadıkça içmiyorum. misafirlikteysek bile eşim yakınlardaysa birde ev sahibi o an bakmıyorsa fincanları değiştiriveririm
bide sizin ordada öylemi bilmiyorum iş yerinde çay içene değil ama kahve içene böyle lükse giriyormuş içemezsin gibisinden falan yaklaşıyorlarr tekim diyince aklıma o geldiiD tabii tabiii yavruşum içinse gerekirse hiç içmem napalım :) ama şuan tekim içerim
ah canım hiç açtırma kutuyu bizde su bile lüks ötesini sen anla..bide sizin ordada öylemi bilmiyorum iş yerinde çay içene değil ama kahve içene böyle lükse giriyormuş içemezsin gibisinden falan yaklaşıyorlarr tekim diyince aklıma o geldii
ayyy olmadı şimdi bu sen akşama kadar otur çalış su bile lükse girsin. sakın su parasını alıyorlar demeah canım hiç açtırma kutuyu bizde su bile lüks ötesini sen anla..
kendimiz alıyoruz doğru bildin...ayyy olmadı şimdi bu sen akşama kadar otur çalış su bile lükse girsin. sakın su parasını alıyorlar deme
alan yere rastladım çünkü.İç iç kimse yokken 3 fincan iç hemdee
canım çok üzüldüm.. başın sağolsunMerhaba hanımlar
Benim ne yazık ki gebeliğim sona erdi. Ben de yine buralarda olucam. Önümüzdeki günlere bakıcaz artık ne yapalım kısmet böyleymiş...
hey maaşallah.kendimiz alıyoruz doğru bildin...ve sıkı dur ,kahve üretimimiz var .... + su bayiliğimiz de var.... ! gerisini yazmıyorum
çok üzüldüm canım.Merhaba hanımlar
Benim ne yazık ki gebeliğim sona erdi. Ben de yine buralarda olucam. Önümüzdeki günlere bakıcaz artık ne yapalım kısmet böyleymiş...
kesinlikle canım..rabbim görüyor herşeyi... artık yorum yapmayı bıraktım benhey maaşallah.
ama işe şu yönden bak Allah'ın işi işte su bayiliği olanlar senin vereceğin su parasına muhtaç oluyorlarrr
gözü tok olmalı insanınn.
aynen öyle...kesinlikle canım..rabbim görüyor herşeyi... artık yorum yapmayı bıraktım ben
ben yarın annişkomla gezmeceler yapcam inşallahhhhhtatil topiğide vurdu sanırım
yarın bana tatil falan yokkk. işe gelmiycek olabilirim ama zeytin toplamaya gideceğimmm
inşallahhh ...güzel vakit geçireceksinizzz anne olduğuna göre garantiben yarın annişkomla gezmeceler yapcam inşallahhhhh
ohhhh misss daha miss hem de... bol bol çek canımm..inşallahhh ...güzel vakit geçireceksinizzz anne olduğuna göre garanti
bende ailemle birlikte olacağımmm.
temiz hava ohhh misss çekiçekivericem içimeee.
gelmeye yakın birazda çoraplarımı çıkartıp toprağa bastım mı sakin sakinnn uyurum dönüş yolundaa....ohhhh misss daha miss hem de... bol bol çek canımm..
ayyy özendim ama yaaa valla toprağa basmak bana lazım nasıl gerginim...gelmeye yakın birazda çoraplarımı çıkartıp toprağa bastım mı sakin sakinnn uyurum dönüş yolundaa....
bu arada canım ben yarın sabah itibari ile soğan suyu kürüne başlıyorum
bugüne kadar hep ince hesap yaptım. ne yparsan yapayım nasipte olan çıkıyor karşıma.ayyy özendim ama yaaa valla toprağa basmak bana lazım nasıl gerginim...
aaa başla bakalım canım ben dr.gideyim de dr dönüşü inşallah ,dr.a da sorarım hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?