öyle canım kesinlikle hesapta olan değil nasipte olanı yaşıyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama bekletmeden nasip etsin rabbim ...yorucu bi süreç çünkü. tamam zamanını bekliyor tabii ki .ama aklımıza düştü bi kere hayırlısıyla göbüşlerimize de düşsün sıpalar artık dimi :)bugüne kadar hep ince hesap yaptım. ne yparsan yapayım nasipte olan çıkıyor karşıma.
bu ay dr da tınlamadım ilaçda içmedim battı balık yan giderr.
bakalım tedbirli olmakta fayda var her zaman ama hamile kalırsam içerken kalanları Rabbim nasıl koruduysa benide öyle korusunnn çokk aminnn
aynen öyle canım iş istiyorum diyince başlıyormuş. olmadığını görünce birden paniklemişte olsak. nasip kısmet sonuçta...öyle canım kesinlikle hesapta olan değil nasipte olanı yaşıyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama bekletmeden nasip etsin rabbim ...yorucu bi süreç çünkü. tamam zamanını bekliyor tabii ki .ama aklımıza düştü bi kere hayırlısıyla göbüşlerimize de düşsün sıpalar artık dimi :)
kesinlikle canım...aynen öyle canım iş istiyorum diyince başlıyormuş. olmadığını görünce birden paniklemişte olsak. nasip kısmet sonuçta...
ama 4 ay öncesine kadar ne sen bu kadar düşünüyordun nede 3 ay öncesine kadar ben...
iyi akşamlar canım nöbeti devretmek bana kaldı yineee .kesinlikle canım...
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz diyorum vee kaçıyorum.
iyi akşamlar canlar cuma günü görüşürüz inşallahhh öpüyorum hepiniziii
ya benim bebişim bu forumda gebelik yolunda ilk yol arkadaşııımmmsabah okudum hamile olduğunu inan o kadar yürekten sevindim ki inanamıyorum yaaa şeymaaaa çok mutluyum sağlıkla kucağına al keşke listeye eklenseydin..ama olsun o bebiş bizim topiğimiziiin yerim onuuuuTereddtte kaldm
sağlıcakla kavuşsun bebeğine inş. Olsun biz öyle bir yerdeyiz ki bol bol teyze oluyoruz olamayanlarda var. Bende şimdi bi haber aldım kuZenimin eşi 6 aylık hamileydi kontrol için gittiği dr suyun çok az diyip direk doğuma almış küveZe koymuşlar dualarınızda yer verin olur muya bugün en yakın arkadaşımında hamile olduğunu öğrendik .ve sanki kendim hamileymişim gibi hissettim yahu.onu da ben gaza getirmiştim hamilelik için o artık hamile ben yine teyze
ooyy kıyamam ona küçücük..allahm yardımcsı olsun ömür versin ona sağlıklı.zor durumda olan herkes kurtulsun inşallahOl
sağlıcakla kavuşsun bebeğine inş. Olsun biz öyle bir yerdeyiz ki bol bol teyze oluyoruz olamayanlarda var. Bende şimdi bi haber aldım kuZenimin eşi 6 aylık hamileydi kontrol için gittiği dr suyun çok az diyip direk doğuma almış küveZe koymuşlar dualarınızda yer verin olur mu
ooyy kıyamam ona küçücük..allahm yardımcsı olsun ömür versin ona sağlıklı.zor durumda olan herkes kurtulsun inşallah
Amin inşallah nerde bekleyen varsa şifa bekleyen varsa rabbim şafi adıyla yetişsin.ooyy kıyamam ona küçücük..allahm yardımcsı olsun ömür versin ona sağlıklı.zor durumda olan herkes kurtulsun inşallah
21.gün bugun 21 gün geçtibence var gibi duruyooooo ne kadar var adete
Aaaaa memeleketimiz ayni ben farkinda degilim yaaa peh oooo super mişevet canım kocaeli ama ben gebzede oturuyorum izmit arslanbeyde okumuştum ünv.
Allah yar ve yardimcin olsuns.a kızlar hayırlı aksamlar.yarın hsg rahim filmi cekileceğim kolay gecmesi için,şifa vesile olması için dualarınızı bekliyorum.hayırlı haberlerle donerim buraya inşaallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun
benim durumum şu bugun gecikmenin 21.günü 9ekimde test yaptrıdım 0sıfır çıktı virgülsüz 19ekimde tekrar yaptırdım0.100 çıktı geçen hafta pazartesi ve salı peçeteye sildiğimde pembe ince ip gibi bi kan vardı ama düzensiz ara sıra geliodu. çarşamba yumurta akı gibi akıntım vardı.perşembe ve cuma yine düzensiz kahverngi lekelenme vardı peçeteye geliodu.cuma akşam üzeri sarı akıntıya döndü cumartesi devam etti.pazar sulu açık kırmızı kan geliodu oda peçeteye geliodu düzensiz sonra sarıya döndü dün akşama kadr sarı akıntı devam etti akşam dahada açık kırmızı bi kan geldi peçeteye .sonra sarı akıntıya döndü. pazar günü mide bulantısı yaşadım . sevdiğim bi yiyecekten bi kaşık aldım midem alt üst oldu. dün aşırı mide yanmam vardı. üç gündür göğüs ağrılarım var .bugunde yine yanma sonrası mide bulantım vardı. pazar sağ kasığımda batmalar vardı. ayrıca gaz şikayetimde var iki-3 haftadır dedim bu sabah test yapıp ne kaybedersin yaptım bu sonuç çıktıbence var gibi duruyooooo ne kadar var adete
Insaallah kuzum kasimda bebiş aski baskadir diyorummmaynennnnnn veeee tabiki yanlız değil bebişlerimizle olacaz kasımda inşallahhhhhhhhh
Kizlar gebelik testi yanilma yaparmi pozitif ckti.ama iki gun once kahverngi kan geldi mens oldum sandim sonrasnda hicbsey gelmedi yanilirmi test
Hayrli olsunyok geçen hafta 0.100 çıkmıştı peşembe tekrarlar cuma giderim artık
yok kuzum geçen hafta vermiştim ama değildim bu hafta idrarda gördüm dün yarın yine bi idrar yapıcamHayrli olsun_Turk-loqumu_ bence 2.cizgi olusmus bile yanilmiyosam sen kan vermistin zaten ben seni hamiş biliyorum yaaa
canım ben iğne tedavisi gördüm göbekten kendim yaptım şeker iğnesi gibi iğne kulladım aşılama yapılacağı zaman. yumurta geliştirmekte etkili bi yöntem fakat çok dikkatli takip edilmesi gerekiyor benim önceki doktorum yapmıştı bu tedaviyi ve düzgün takibini yapmadığından ohss gelişmiştiKızlar iyi akşamlar yarın doktora gideceklere acil şifalar inşallah sonuçlar iyi çıkar hamişlerede tez zamanda bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah benim gibi bebek sahibi olmak isteyenlerede rabbim hayırlısını versin bizlere o duyguları tatdırsın inşallah iğne tedavisi olan yada olacak varmı aranızda bende bugün doktora gittim klomenin faydası olmamış bidahaki ay gel iğneye başlıcaz dedi biraz araştırdımda merak ettim sonuç alan varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?