Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

öyle canım kesinlikle hesapta olan değil nasipte olanı yaşıyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama bekletmeden nasip etsin rabbim ...yorucu bi süreç çünkü. tamam zamanını bekliyor tabii ki .ama aklımıza düştü bi kere hayırlısıyla göbüşlerimize de düşsün sıpalar artık dimi :)

aynen öyle canım iş istiyorum diyince başlıyormuş. olmadığını görünce birden paniklemişte olsak. nasip kısmet sonuçta...
ama 4 ay öncesine kadar ne sen bu kadar düşünüyordun nede 3 ay öncesine kadar ben...

kesinlikle canım...
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz diyorum vee kaçıyorum.
iyi akşamlar canlar cuma günü görüşürüz inşallahhh öpüyorum hepiniziii

ya benim bebişim bu forumda gebelik yolunda ilk yol arkadaşııımmmsabah okudum hamile olduğunu inan o kadar yürekten sevindim ki inanamıyorum yaaa şeymaaaa çok mutluyum sağlıkla kucağına al keşke listeye eklenseydin..ama olsun o bebiş bizim topiğimiziiin yerim onuuuu

ya bugün en yakın arkadaşımında hamile olduğunu öğrendik .ve sanki kendim hamileymişim gibi hissettim yahu.onu da ben gaza getirmiştim hamilelik için o artık hamile ben yine teyze

Ol
ya bugün en yakın arkadaşımında hamile olduğunu öğrendik .ve sanki kendim hamileymişim gibi hissettim yahu.onu da ben gaza getirmiştim hamilelik için o artık hamile ben yine teyze
sağlıcakla kavuşsun bebeğine inş. Olsun biz öyle bir yerdeyiz ki bol bol teyze oluyoruz olamayanlarda var. Bende şimdi bi haber aldım kuZenimin eşi 6 aylık hamileydi kontrol için gittiği dr suyun çok az diyip direk doğuma almış küveZe koymuşlar dualarınızda yer verin olur mu

ooyy kıyamam ona küçücük..allahm yardımcsı olsun ömür versin ona sağlıklı.zor durumda olan herkes kurtulsun inşallah

ooyy kıyamam ona küçücük..allahm yardımcsı olsun ömür versin ona sağlıklı.zor durumda olan herkes kurtulsun inşallah
Amin inşallah nerde bekleyen varsa şifa bekleyen varsa rabbim şafi adıyla yetişsin.

Allah yar ve yardimcin olsun

bence var gibi duruyooooo ne kadar var adete
benim durumum şu bugun gecikmenin 21.günü 9ekimde test yaptrıdım 0sıfır çıktı virgülsüz 19ekimde tekrar yaptırdım0.100 çıktı geçen hafta pazartesi ve salı peçeteye sildiğimde pembe ince ip gibi bi kan vardı ama düzensiz ara sıra geliodu. çarşamba yumurta akı gibi akıntım vardı.perşembe ve cuma yine düzensiz kahverngi lekelenme vardı peçeteye geliodu.cuma akşam üzeri sarı akıntıya döndü cumartesi devam etti.pazar sulu açık kırmızı kan geliodu oda peçeteye geliodu düzensiz sonra sarıya döndü dün akşama kadr sarı akıntı devam etti akşam dahada açık kırmızı bi kan geldi peçeteye .sonra sarı akıntıya döndü. pazar günü mide bulantısı yaşadım . sevdiğim bi yiyecekten bi kaşık aldım midem alt üst oldu. dün aşırı mide yanmam vardı. üç gündür göğüs ağrılarım var .bugunde yine yanma sonrası mide bulantım vardı. pazar sağ kasığımda batmalar vardı. ayrıca gaz şikayetimde var iki-3 haftadır dedim bu sabah test yapıp ne kaybedersin yaptım bu sonuç çıktı

Kızlar iyi akşamlar yarın doktora gideceklere acil şifalar inşallah sonuçlar iyi çıkar hamişlerede tez zamanda bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah benim gibi bebek sahibi olmak isteyenlerede rabbim hayırlısını versin bizlere o duyguları tatdırsın inşallah iğne tedavisi olan yada olacak varmı aranızda bende bugün doktora gittim klomenin faydası olmamış bidahaki ay gel iğneye başlıcaz dedi biraz araştırdımda merak ettim sonuç alan varmı diye

canım ben iğne tedavisi gördüm göbekten kendim yaptım şeker iğnesi gibi iğne kulladım aşılama yapılacağı zaman. yumurta geliştirmekte etkili bi yöntem fakat çok dikkatli takip edilmesi gerekiyor benim önceki doktorum yapmıştı bu tedaviyi ve düzgün takibini yapmadığından ohss gelişmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…