bugüne kadar nasıl dayandın test yapmadannnn herşey olabilir tabikiii bu nedenle hemen test yaptırrrrrKızlar Merhaba bu açılan konuya ilkkez gördüm bende 2.5 yıllık evliyim 3 asilama yaptırdım tutmadı en son asilama geçen ay yaptirdim adetoldum eylül 26 da bu ay henüz adet olmadım ama eşimle bir ay boyunca birlikte olmdk ve benim adetim gecikmzdi üzerine de birlikte olmadm hiç gecikmemsi gerekiyordu bugün Dr mu aradım tabi DR direk tlfnu herzamnki gbi hamilemısın die actibende bilmiyorum siz söyleyin dedim geçen ayin asilamasindan kalabilirmiyim dedim hayir dedi peki (çok Afedersinz oraya bosaldi mi disina dedi) evet dedim öyle kalabilirsin allahın işi dedi test yap bana haber ver mutlaka dedi bende bugün yapmdm yarın da olmazsam yapcam sizce varmidir ve bu ay hiç ama hiç dusunmedim çünkü ciddi birlikte olmadk ve ben ev taşıdım aklımın ucuna gelmedi inşallah süpriz yapar ve bebs vardır ki şu iki haftadır goguslerim çok kötü kasiniyor hergün eşime diyordum bi Dr a gidicem gogusm için die sizce belirti olur mu
Eşimle tam manasiyla birlikte olmadigimiz için aklıma gelmedi ve her testte negatifi almaktan korktuğum için yaptırmadm yarın regl olmazsam yaptırcam inşallah pozitiftir inşallah işte o zaman mucizelere inanicambugüne kadar nasıl dayandın test yapmadannnn herşey olabilir tabikiii bu nedenle hemen test yaptırrrrr
Şaşırtıcı nasıl bu kadar sabırlı olup test yapmıyorsunuzKızlar Merhaba bu açılan konuya ilkkez gördüm bende 2.5 yıllık evliyim 3 asilama yaptırdım tutmadı en son asilama geçen ay yaptirdim adetoldum eylül 26 da bu ay henüz adet olmadım ama eşimle bir ay boyunca birlikte olmdk ve benim adetim gecikmzdi üzerine de birlikte olmadm hiç gecikmemsi gerekiyordu bugün Dr mu aradım tabi DR direk tlfnu herzamnki gbi hamilemısın die actibende bilmiyorum siz söyleyin dedim geçen ayin asilamasindan kalabilirmiyim dedim hayir dedi peki (çok Afedersinz oraya bosaldi mi disina dedi) evet dedim öyle kalabilirsin allahın işi dedi test yap bana haber ver mutlaka dedi bende bugün yapmdm yarın da olmazsam yapcam sizce varmidir ve bu ay hiç ama hiç dusunmedim çünkü ciddi birlikte olmadk ve ben ev taşıdım aklımın ucuna gelmedi inşallah süpriz yapar ve bebs vardır ki şu iki haftadır goguslerim çok kötü kasiniyor hergün eşime diyordum bi Dr a gidicem gogusm için die sizce belirti olur mu
Aynısını eşimde bana sordu sen bir gün geçince yaparsin nasıl duryrsn Dior bilmiyorum olumsuz olur korkusu sanırım sancim var bu gece ara ara işte bu yüzden yapmiyorm hayal kirikligi yaşarım die bide ben igneden çok korkarim tahlil vermekten boşuna yaptrmym dedim ayrıca talesemiyim benim için bir damla kan çok önemli anlamda bekle biraz dedi o yüzden yaniŞaşırtıcı nasıl bu kadar sabırlı olup test yapmıyorsunuz
İdrarda testi neden yapmadinizAynısını eşimde bana sordu sen bir gün geçince yaparsin nasıl duryrsn Dior bilmiyorum olumsuz olur korkusu sanırım sancim var bu gece ara ara işte bu yüzden yapmiyorm hayal kirikligi yaşarım die bide ben igneden çok korkarim tahlil vermekten boşuna yaptrmym dedim ayrıca talesemiyim benim için bir damla kan çok önemli anlamda bekle biraz dedi o yüzden yani
idrar testi yapsaydınn?Eşimle tam manasiyla birlikte olmadigimiz için aklıma gelmedi ve her testte negatifi almaktan korktuğum için yaptırmadm yarın regl olmazsam yaptırcam inşallah pozitiftir inşallah işte o zaman mucizelere inanicam
Çıkmaz dusuncesiyle yapmadmİdrarda testi neden yapmadiniz
Çıkmaz dusuncesiyle yapmadimidrar testi yapsaydınn?
Kizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk
Cnm cok sagol 3 sene bekleyişten sonra oldu cok sukur Alla tamamina erdirir Inşallah hersey iyi gider. Allah isteyen herkese nasip etsin. ..eveettt yoğun bir gün vee doktor kontrolünden sonra bende buralardayımm...
C
M mukocan hayırlı olsunn canımmm, uzuunnn bekleyişin nihayete erdi sonunda!!! darısı başımızaa
A aylin-t sana kırmızı çokk yakışıyoo..gözün aydın canımm, kasımda hep beraber beklicezz..
@Cennet MeleGim çok geçmiş olsun canım Allah yavrunu sana bağışladı, inşallah ilk ve son üzüntün olur bu..
@sasknn tatlım doktorum hsg sonrası korunmaya gerek olmadığını söyledi, haber vereyim dedimhemen yumul herife
Cnm cok sagol 3 sene bekleyişten sonra oldu cok sukur Alla tamamina erdirir Inşallah hersey iyi gider. Allah isteyen herkese nasip etsin. ..
Gözünaydın canımKizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk
canım üzülme bende de panik var bende böle düşündüğüm zamanlar oldu....dedim ben çift çizgiyi hiç göremeyecem heralde kan testini beklerken bile kızım boşuna bekleme dedim...bence başka bişiler bulmaya çalış seni oyalayacak....Anksıtıyem vardı kaygı bozuklugu atak yapmıs hıy ıyı degılım kıme gıdeyım ne yapayım bılmıyorum anlamıstım zaten son gunlerdekı ruh halimden ne yemek yapasım var ne temızlık yurt dısındayım dertlesıcek arkadasım yok.Aglasam aglıycak bı annem yok yanımda.O kadar caresız hıssedıyorum kı oda yetmezmıs gıbı korunurken hamıle kaldım dıyen arkadas ıstemıyodum bı kere korunmadım olmus napıcam ben dıyen arkadas ıkı aydır beklıyorum pozıtıfı gorucem dıye bu ay esımle bırlıkte olucak kadar bıle enerjım yok.Kıskanclık mı kıbır mı bılmıyorum.Allaha ısyan etmek ıstemıyorum.Bu panık bozukluk coculugumdan berı pesımı bırakmadı ılac kullanamıyorum yan etkılerı cok agır vucudum kaldırmıyo kullanmıyorum olaylara tepko verme sevıyem artıyo bu ay negatıfı gorunce sankı ıkı degıl 20yıldır cocugum olmuyonus gıbı hıssedıyorum.Sankı hıc olmuycakmıs gıbı sankı ben hıc bı bebegı kanrımda hıssedemıycekmısık gıbı nasıl kurtulucam bu hastalıktan nasıl ıyı bırı olucam ben daha 21 yasındayım.Her sey cok agır gelıyo
cnm Allah eşinle bir yastıkta kocatsın....en yakın zamanda da bebeğin gelir İnşaallah...aynen bende 2 yıllık evliyim, hatta dün evlilik yıldönümüzdü..1 yıldır deniyoruz bizde, olursa ilk olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?