Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar Merhaba bu açılan konuya ilkkez gördüm bende 2.5 yıllık evliyim 3 asilama yaptırdım tutmadı en son asilama geçen ay yaptirdim adetoldum eylül 26 da bu ay henüz adet olmadım ama eşimle bir ay boyunca birlikte olmdk ve benim adetim gecikmzdi üzerine de birlikte olmadm hiç gecikmemsi gerekiyordu bugün Dr mu aradım tabi DR direk tlfnu herzamnki gbi hamilemısın die actibende bilmiyorum siz söyleyin dedim geçen ayin asilamasindan kalabilirmiyim dedim hayir dedi peki (çok Afedersinz oraya bosaldi mi disina dedi) evet dedim öyle kalabilirsin allahın işi dedi test yap bana haber ver mutlaka dedi bende bugün yapmdm yarın da olmazsam yapcam sizce varmidir ve bu ay hiç ama hiç dusunmedim çünkü ciddi birlikte olmadk ve ben ev taşıdım aklımın ucuna gelmedi inşallah süpriz yapar ve bebs vardır ki şu iki haftadır goguslerim çok kötü kasiniyor hergün eşime diyordum bi Dr a gidicem gogusm için die sizce belirti olur mu

bugüne kadar nasıl dayandın test yapmadannnn herşey olabilir tabikiii bu nedenle hemen test yaptırrrrr

bugüne kadar nasıl dayandın test yapmadannnn herşey olabilir tabikiii bu nedenle hemen test yaptırrrrr
Eşimle tam manasiyla birlikte olmadigimiz için aklıma gelmedi ve her testte negatifi almaktan korktuğum için yaptırmadm yarın regl olmazsam yaptırcam inşallah pozitiftir inşallah işte o zaman mucizelere inanicam

Şaşırtıcı nasıl bu kadar sabırlı olup test yapmıyorsunuz

Şaşırtıcı nasıl bu kadar sabırlı olup test yapmıyorsunuz
Aynısını eşimde bana sordu sen bir gün geçince yaparsin nasıl duryrsn Dior bilmiyorum olumsuz olur korkusu sanırım sancim var bu gece ara ara işte bu yüzden yapmiyorm hayal kirikligi yaşarım die bide ben igneden çok korkarim tahlil vermekten boşuna yaptrmym dedim ayrıca talesemiyim benim için bir damla kan çok önemli anlamda bekle biraz dedi o yüzden yani

İdrarda testi neden yapmadiniz

Eşimle tam manasiyla birlikte olmadigimiz için aklıma gelmedi ve her testte negatifi almaktan korktuğum için yaptırmadm yarın regl olmazsam yaptırcam inşallah pozitiftir inşallah işte o zaman mucizelere inanicam
idrar testi yapsaydınn?

Gunaydin kizlar.nasilsiniz.
Seymacim,tebrik ederim.Insallah sag salim bebine kavusursun.Allah c.c.kolaylik versin

Cnm cok sagol 3 sene bekleyişten sonra oldu cok sukur Alla tamamina erdirir Inşallah hersey iyi gider. Allah isteyen herkese nasip etsin. ..

Cnm cok sagol 3 sene bekleyişten sonra oldu cok sukur Alla tamamina erdirir Inşallah hersey iyi gider. Allah isteyen herkese nasip etsin. ..

Sabrın sonu selamattire örnek arkadaşım benim...:) herşey gönlünce , güzel olsun inşallahhhhhh

canım üzülme bende de panik var bende böle düşündüğüm zamanlar oldu....dedim ben çift çizgiyi hiç göremeyecem heralde kan testini beklerken bile kızım boşuna bekleme dedim...bence başka bişiler bulmaya çalış seni oyalayacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…