Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydın kisslar
Yeni hamilemz seymayi tebrik ediorm ve hayırlı bi şekilde kucagna almani diliorm inşallah
Kızlar size bişey sorcm biz 6 yıllık evliyz fakat çocuk düşünmedik yani ben çok istedm ama eşimi ikna etmek zor oldu.benm yaşımda 28 yasndym bu arada 2 yıllık evli arkadsm 3.4. Denemede hamile kaldı burda da 30 lu yaslrna yakın arkadslrn hamile kaldgni goruyrm.kaçıncı ayinzda hamile kaldnz kaç yıllık evlisnz.
Şundan soruorm aslında bana rahim tembelliği die bişey söylemişlerdi de ilaç falan kullanmadk korunmak için ama insanlr o zamanda rahim tembelliği oluo dediler acaba böyle bişey yaşayan duyaniniz var mi olablr mi merak ediorm.Suan 3.denememz oluyor ama yaşım dan dolayimi Bilmiorm çok beklemek istemiorm

günaydın kızlar...bayağı bi birikmiş okudum sayfaları...dün doktora gittim çok kalabalıktı heryer bir günümü aldı nerdeyse....değerim 480 e çıkmış...Maaşallah iyi gidiyor hayırlısı ile....haftaya keseye bakacaz İnşallah...

günaydınnn.. önceliklee Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!!! Nice 92 yıllara, barış dolu, huzur dolu, göbüşler bebiş dolu!!!!

Kizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk

hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsunn!!
cnm Allah eşinle bir yastıkta kocatsın....en yakın zamanda da bebeğin gelir İnşaallah...

güzel dileklerin için çoookkk teşekkürler güzel yürekli arkadaşımm değerin çok güzel artmış maşallahh

Masumiyet canım inan çok üzüldüm şok oldum neden sonlandı gebeliğin ? gel tabi tekrar aramıza sende bizdensin devam ederiz yola sağlık olsun

selam milletttttt ben geldimmmmmm neler oluyor bakem buralardaaaaaa özet geçecek biri varmıki banaaaaaa?

kızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIM banu86 böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)

Masumiyet canım inan çok üzüldüm şok oldum neden sonlandı gebeliğin ? gel tabi tekrar aramıza sende bizdensin devam ederiz yola sağlık olsun
10 haftalıkken kontrole gitmiştim kalp atışları durmuş gelişmemiş 8. Haftada kalmış. Ne kanamam oldu ne de ağrım. Akrabamızın geliniyle aynı zamanda hamile kalmıştık mayısda doğuracaktı o da telefonla tesadüf gelinlerinin bebeğinin kalbinin durduğunu mecbur kürtaj olduğunu öğrendik. Ben de 3 haftadır dr a gitmemmiştim. 2 hafta sonra gidecektim. Hemen ertesi günü randevu aldım gittim bi de ne görelim benimki de anı şekilde ölmüş çok şok olduk tabi inanamadık 2 gün sonra yine bakıldı ama işte ölmüş orda kalmış büyük ihtimalle kromozom bozukluğu vardı sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut onu barındırmamış dr öyle söyledi. Zaten gebelik belirtilerimde kaybolmuştu. Dr söyledim biley demedi ama hemen ultrasona aldı beni çünkü progesteron hormonu vücuttan gitmiş oluyor bebek ölünce. Ben de birşey daha öğrenmiş oldum hiç başıma gelmemişti bu durum kötü bir tecrübe oldu bana hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum...

canm çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş.ama tesadüfen gibi görünen erken farketmende çok büyük şans herşeyde bi hayır vardır diyelim,sen çabuk gebe kalabiliyosun tekrar sahalara dönmeni bekliyoruz

Çok teşekkür ederim adaşım. Biraz vücuduma zaman tanımam gerekiyor sonrasında tekrardan deneyecez tabi ki.
Hepimiz için hayırlısı olsun

oooy benim kuşum tatili sen hakediyosun asıl emekçi kardeşimay politikacı gibi konuştum.bende evde çalışıyorum çıkamıyorum sana yoldaşım yani

ay sorma birde ben eve gidip çalışıcam effffff....nasılsın kuzucum....benim bat a az kaldı geri sayım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…