canım Allah eşinle uzun ömürler versin...yeni yılda bebeğinizle olursunuz İnşaallah...Aa benimde dün evlilik yıldönümüzdu iki yıl önce aynı gün evlenmişiz
çok üzüldüm gerçekten...Allah tekrarından korusun....en yakın zamanda toparlanırsın İnşaallah....Merhaba hanımlar
Benim ne yazık ki gebeliğim sona erdi. Ben de yine buralarda olucam. Önümüzdeki günlere bakıcaz artık ne yapalım kısmet böyleymiş...
sağol cnm..Allahİnanmiyorumm@seyma0614902015 , @yslpsln ve M mukocan da hamile imis! 1 hafta giremedim neler olmus! Masallah, darisi listedekilerin basina insallah, tez zamanda saglikla!
kız nerelerdesin sen....hayırlı olsun...Allah sağlıklı bir hamilelik versi...İnşaallah kucağınada alırsın...Kizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk
çok sağol tatlım....Allah sanada nasip etsin...seninle birlikte sabırla bekliyoruz cnm...Sabrın sonu selamattire örnek arkadaşım benim...:) herşey gönlünce , güzel olsun inşallahhhhhh
Kizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk
cnm Allah eşinle bir yastıkta kocatsın....en yakın zamanda da bebeğin gelir İnşaallah...
Teşekkür ederim canım inşallah allah hepimize nasip etsincanım Allah eşinle uzun ömürler versin...yeni yılda bebeğinizle olursunuz İnşaallah...
eee herkes tatil eşleriylen geziyorlar sanırsammm
eee herkes tatil eşleriylen geziyorlar sanırsammm
10 haftalıkken kontrole gitmiştim kalp atışları durmuş gelişmemiş 8. Haftada kalmış. Ne kanamam oldu ne de ağrım. Akrabamızın geliniyle aynı zamanda hamile kalmıştık mayısda doğuracaktı o da telefonla tesadüf gelinlerinin bebeğinin kalbinin durduğunu mecbur kürtaj olduğunu öğrendik. Ben de 3 haftadır dr a gitmemmiştim. 2 hafta sonra gidecektim. Hemen ertesi günü randevu aldım gittim bi de ne görelim benimki de anı şekilde ölmüş çok şok olduk tabi inanamadık 2 gün sonra yine bakıldı ama işte ölmüş orda kalmış büyük ihtimalle kromozom bozukluğu vardı sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut onu barındırmamış dr öyle söyledi. Zaten gebelik belirtilerimde kaybolmuştu. Dr söyledim biley demedi ama hemen ultrasona aldı beni çünkü progesteron hormonu vücuttan gitmiş oluyor bebek ölünce. Ben de birşey daha öğrenmiş oldum hiç başıma gelmemişti bu durum kötü bir tecrübe oldu bana hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum...Masumiyet canım inan çok üzüldüm şok oldum neden sonlandı gebeliğin ? gel tabi tekrar aramıza sende bizdensin devam ederiz yola sağlık olsun
canm çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş.ama tesadüfen gibi görünen erken farketmende çok büyük şans herşeyde bi hayır vardır diyelim,sen çabuk gebe kalabiliyosun tekrar sahalara dönmeni bekliyoruz10 haftalıkken kontrole gitmiştim kalp atışları durmuş gelişmemiş 8. Haftada kalmış. Ne kanamam oldu ne de ağrım. Akrabamızın geliniyle aynı zamanda hamile kalmıştık mayısda doğuracaktı o da telefonla tesadüf gelinlerinin bebeğinin kalbinin durduğunu mecbur kürtaj olduğunu öğrendik. Ben de 3 haftadır dr a gitmemmiştim. 2 hafta sonra gidecektim. Hemen ertesi günü randevu aldım gittim bi de ne görelim benimki de anı şekilde ölmüş çok şok olduk tabi inanamadık 2 gün sonra yine bakıldı ama işte ölmüş orda kalmış büyük ihtimalle kromozom bozukluğu vardı sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut onu barındırmamış dr öyle söyledi. Zaten gebelik belirtilerimde kaybolmuştu. Dr söyledim biley demedi ama hemen ultrasona aldı beni çünkü progesteron hormonu vücuttan gitmiş oluyor bebek ölünce. Ben de birşey daha öğrenmiş oldum hiç başıma gelmemişti bu durum kötü bir tecrübe oldu bana hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum...
oooy benim kuşum tatili sen hakediyosun asıl emekçi kardeşimBen fulltime çalışıyorum bugüntatil benim neyimeee
Çok teşekkür ederim adaşım. Biraz vücuduma zaman tanımam gerekiyor sonrasında tekrardan deneyecez tabi ki.canm çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş.ama tesadüfen gibi görünen erken farketmende çok büyük şans herşeyde bi hayır vardır diyelim,sen çabuk gebe kalabiliyosun tekrar sahalara dönmeni bekliyoruz
oooy benim kuşum tatili sen hakediyosun asıl emekçi kardeşimay politikacı gibi konuştum.bende evde çalışıyorum çıkamıyorum sana yoldaşım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?