Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canimmm suan okudum gozlerim dolu dolu gecmis olsun hakkinda hayrli olsun rabbim tez zamanda saglikla bebise sahip olmani naisp etsin

ben iyiyim sizi geriden takip ediyorum yarından itibaren yumurtlama günlerini açıyorum..hadi senden de güzel haber gelirse oooooo ballı kaymak olur
Merhaba banu86 bende geriden geliyorummmmm kizlarin hizina yetismiyorum valla özlüyorum hepinizi guzel hamis haberleri de aldik ohh misss topik ugurlu geldi valla

Benimde 8. Haftada öyle oldu ama ben hiç kalp atışını duymadım duymamız gereken hafta 7. Hafta yoktu kalp atışı bekledik 8. Haftayı ama olmayınca kürtaj oldum 6. Haftada benimde belirtilerim durdu resmen

Benimde 8. Haftada öyle oldu ama ben hiç kalp atışını duymadım duymamız gereken hafta 7. Hafta yoktu kalp atışı bekledik 8. Haftayı ama olmayınca kürtaj oldum 6. Haftada benimde belirtilerim durdu resmen
Ben 7. Haftada duymuştum kalp atışlarını ama nedense 1 hafta sonra durmuş işte. Sizin ne kadar zaman önceydi bu durum?

slm ii akşamlar kızlar göğüs halkasındaki büyüme nye işarettir bnm bayağı büyümüş ve fena ağrı giriodu bugun

azrass yaaa sen bugün ful calistinmi resmi tatil de birde hangi sektördesin kuzum sen ya cok sinir oldum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…