YaaaaKizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk
Canimmm suan okudum gozlerim dolu dolu gecmis olsun hakkinda hayrli olsun rabbim tez zamanda saglikla bebise sahip olmani naisp etsin10 haftalıkken kontrole gitmiştim kalp atışları durmuş gelişmemiş 8. Haftada kalmış. Ne kanamam oldu ne de ağrım. Akrabamızın geliniyle aynı zamanda hamile kalmıştık mayısda doğuracaktı o da telefonla tesadüf gelinlerinin bebeğinin kalbinin durduğunu mecbur kürtaj olduğunu öğrendik. Ben de 3 haftadır dr a gitmemmiştim. 2 hafta sonra gidecektim. Hemen ertesi günü randevu aldım gittim bi de ne görelim benimki de anı şekilde ölmüş çok şok olduk tabi inanamadık 2 gün sonra yine bakıldı ama işte ölmüş orda kalmış büyük ihtimalle kromozom bozukluğu vardı sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut onu barındırmamış dr öyle söyledi. Zaten gebelik belirtilerimde kaybolmuştu. Dr söyledim biley demedi ama hemen ultrasona aldı beni çünkü progesteron hormonu vücuttan gitmiş oluyor bebek ölünce. Ben de birşey daha öğrenmiş oldum hiç başıma gelmemişti bu durum kötü bir tecrübe oldu bana hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum...
ben iyiyim sizi geriden takip ediyorum yarından itibaren yumurtlama günlerini açıyorum..hadi senden de güzel haber gelirse oooooo ballı kaymak oluray sorma birde ben eve gidip çalışıcameffffff....nasılsın kuzucum....benim bat a az kaldı geri sayım başladı
Merhababen iyiyim sizi geriden takip ediyorum yarından itibaren yumurtlama günlerini açıyorum..hadi senden de güzel haber gelirse oooooo ballı kaymak olur
Benimde 8. Haftada öyle oldu ama ben hiç kalp atışını duymadım duymamız gereken hafta 7. Hafta yoktu kalp atışı bekledik 8. Haftayı ama olmayınca kürtaj oldum 6. Haftada benimde belirtilerim durdu resmen10 haftalıkken kontrole gitmiştim kalp atışları durmuş gelişmemiş 8. Haftada kalmış. Ne kanamam oldu ne de ağrım. Akrabamızın geliniyle aynı zamanda hamile kalmıştık mayısda doğuracaktı o da telefonla tesadüf gelinlerinin bebeğinin kalbinin durduğunu mecbur kürtaj olduğunu öğrendik. Ben de 3 haftadır dr a gitmemmiştim. 2 hafta sonra gidecektim. Hemen ertesi günü randevu aldım gittim bi de ne görelim benimki de anı şekilde ölmüş çok şok olduk tabi inanamadık 2 gün sonra yine bakıldı ama işte ölmüş orda kalmış büyük ihtimalle kromozom bozukluğu vardı sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut onu barındırmamış dr öyle söyledi. Zaten gebelik belirtilerimde kaybolmuştu. Dr söyledim biley demedi ama hemen ultrasona aldı beni çünkü progesteron hormonu vücuttan gitmiş oluyor bebek ölünce. Ben de birşey daha öğrenmiş oldum hiç başıma gelmemişti bu durum kötü bir tecrübe oldu bana hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum...
Bende nobetciyim bugün çalışanlardanim yaniBen fulltime çalışıyorum bugüntatil benim neyimeee
şeymada hamileyseee sıra sende büşşşşşMerhababanu86 bende geriden geliyorummmmm kizlarin hizina yetismiyorum valla özlüyorum hepinizi guzel hamis haberleri de aldik ohh misss topik ugurlu geldi valla
Ben 7. Haftada duymuştum kalp atışlarını ama nedense 1 hafta sonra durmuş işte. Sizin ne kadar zaman önceydi bu durum?Benimde 8. Haftada öyle oldu ama ben hiç kalp atışını duymadım duymamız gereken hafta 7. Hafta yoktu kalp atışı bekledik 8. Haftayı ama olmayınca kürtaj oldum 6. Haftada benimde belirtilerim durdu resmen
Sıra ikimizde satdaş ve battaşım bu ay bizim olacak gör bakşeymada hamileyseee sıra sende büşşşşş
Hamislik belirtisi tatlim bunlar hamişliiiikslm ii akşamlar kızlar göğüs halkasındaki büyüme nye işarettir bnm bayağı büyümüş ve fena ağrı giriodu bugun
Amin canim amin biran önce toparlanisrsiniz inşaaallah rabbim yar ve yardimciniz olsunSağolasın canım Allah razı olsun
10 ağustos da kürtaj oldum ben canımBen 7. Haftada duymuştum kalp atışlarını ama nedense 1 hafta sonra durmuş işte. Sizin ne kadar zaman önceydi bu durum?
Sana da çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın inşallah...10 ağustos da kürtaj oldum ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?