çok güzel bişiiiii keşke bende hamile olsamda midem bulansa valla onun bile tadını çıkarır nazını yapardımBugun mide bulantilarim basladi kizlar ağzıma birşey koyamiyorum
adet oldum sanki bna öle geldi ama yerleşme kanaması mı kiHamislik belirtisi tatlim bunlar hamişliiiik
inş seninde olur bnmde bndede bulantılar var göğüs halkamda büyüme var psikiolojik diodum amaçok güzel bişiiiii keşke bende hamile olsamda midem bulansa valla onun bile tadını çıkarır nazını yapardım
testttttttttttttttttttttttttttt hemen tessssssssssssssssttttttttttttttttttttinş seninde olur bnmde bndede bulantılar var göğüs halkamda büyüme var psikiolojik diodum ama
geçen gn yaptım çizgi vardı bugun yok buyuk ihtamal yerleşme kanamam vardı o etkileditestttttttttttttttttttttttttttt hemen tesssssssssssssssstttttttttttttttttttt
kan yaptırdınmııııı? yaw valla şu sabrınızdan banada verinn ne olurrrr adet bitince başlıyom ben her hafta kan testi yaptırmaya ilişkiye girsekte girmesekteegeçen gn yaptım çizgi vardı bugun yok buyuk ihtamal yerleşme kanamam vardı o etkiledi
kan yaptramadım anca pazartesi yaptırırım yaptırabilirsemkan yaptırdınmııııı? yaw valla şu sabrınızdan banada verinn ne olurrrr adet bitince başlıyom ben her hafta kan testi yaptırmaya ilişkiye girsekte girmesektee
kaç gün oldu gecikeliKızlar dün yazmistim adetm gecikti die bugün kan tahlili verdim değer 1.30 yani negatif
4 gün gecikti bugün 4cu günkaç gün oldu gecikeli
nedenki acildede yapıyorlar kız git hemennn çatlarım yoksa bennnkan yaptramadım anca pazartesi yaptırırım yaptırabilirsem
olsun daha erken miş4 gün gecikti bugün 4cu gün
yok burda gidememnedenki acildede yapıyorlar kız git hemennn çatlarım yoksa bennn
nerdesinki sen?yok burda gidemem
akrabalara geldik burda kalıcm cumartesiye kdrnerdesinki sen?
anladım canım inşallah kırmızılar gelmezde bebiş gelirrrrrrrrrrrrrrakrabalara geldik burda kalıcm cumartesiye kdr
İnşallah gelmez ama belim ağrıyor bugün ve ben adet olcam hafta o kadar asilama yaptirdigim halde sivilcelenirdim ve goguslerim şişer agirrdi dokunamazdim şimdi hiç öyle bişey yokhaftaya kada gelmezse tekrar baktır derim canım
gelioki az az kırmızılar kahverngileranladım canım inşallah kırmızılar gelmezde bebiş gelirrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?