Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

22 gün mu oldu gecikeli tekrardan test yaptın mi peki canım ve kaç çıkmıştı değerin inşallah canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
ikinci günü yaptırdım sadece sıfırdı doktor şüphelendi haftaya gel normal deil diodu . sonra on ikinci günü gittim 0.100 çıktı geçen gün kendim evde çift çizgi yi yakaladım ama bugun çıkmadı ztn çkta beklemedim telefon geldi bakmadan çöpe attım olay bu işte

Bence hamilesin canım bi dr a git tekrardan Altan bakmak problem olmazsa alttan baktır bazen testler bozuk oluyor öf yada önce bebek oluşmaya çalışıyor olusamiyor sabır ya sabır

Bence hamilesin canım bi dr a git tekrardan Altan bakmak problem olmazsa alttan baktır bazen testler bozuk oluyor öf yada önce bebek oluşmaya çalışıyor olusamiyor sabır ya sabır
alttan muayene yeni olaşan bebeğe zararlı cnm mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıorum

İnşallah gelmez ama belim ağrıyor bugün ve ben adet olcam hafta o kadar asilama yaptirdigim halde sivilcelenirdim ve goguslerim şişer agirrdi dokunamazdim şimdi hiç öyle bişey yok
hayırlısı canım benim doktorum her zaman olumsuzu düşün yoksa her seferinde hayal kırıklığı yaşarsın der. sen olumsuzu düşün ama inşallahhhhhh sonuç pozitif olurrrrr. ne zamandır bebiş istiyorsun?

Adetm gecikmemis olsaydi aslinda bu ay aklımda yoktu ama 2.5 yıllık evliyim ilk aydan bu yana istioriz canım siz

Adetm gecikmemis olsaydi aslinda bu ay aklımda yoktu ama 2.5 yıllık evliyim ilk aydan bu yana istioriz canım siz
zaten her zaman aklında yokken gelir o bebişlerrrinşallah hamilesindir canım yaaa. bende 3yıllık evliyim ve 3yıldır tedavi görüyorum. aşılama yapıldı 1kez başarısız oldu doktorumu değiştirdim şimdi 4 aydır başka doktora gidiyorum ilaçla tedavi oluyorum 2.ayda hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu. sonradanda yumurtam gelişmedi falan aralığa kadar mola dedi yumurtalarım çok geç büyüdü daha önceki doktorda ohss geçirmiştim baya kötü oldu bu doktorum bu nedenle korkuyo çok dikkatli olmaya çalışıyo falan filan bakalım denemeye devam durmak yok yola devam diyoruz bizde baya baya hayat hikayemi anlattım bu arada

inşallah bu kez bebisler gelir yok canım ben anlatsam daha daha uzun anlatrm m etme yani skinti yok neden bir kez aşılma yaptırdin aslında asilama bazen çok işe yariyor bazen normal yolla aynı oluyor hersey allahın taktiri aslinda

Kızlar alttan baktirmayin mümkün olduğunca doktorlar hep farklı konuşuyor kimisi zararlı kimisi zararlı değil diye. Ama yüksek ses dalgalarını alttan direkt yoğun bir şekilde bebeğe ulaştırmış oluyoruz bu yüzden baktirmamak en doğrusu kanaatimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…