İnşallah erken olduğu için cikmamistir acaba yükselir mi değerim off yine başladı stresssolsun daha erken miş
valla bnm 22. günüm 12. ünde çıkmadı bişi ama inş hamişmdir sende bendeİnşallah erken olduğu için cikmamistir acaba yükselir mi değerim off yine başladı stresss
22 gün mu oldu gecikeli tekrardan test yaptın mi peki canım ve kaç çıkmıştı değerin inşallah canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinvalla bnm 22. günüm 12. ünde çıkmadı bişi ama inş hamişmdir sende bende
ikinci günü yaptırdım sadece sıfırdı doktor şüphelendi haftaya gel normal deil diodu . sonra on ikinci günü gittim 0.100 çıktı geçen gün kendim evde çift çizgi yi yakaladım ama bugun çıkmadı ztn çkta beklemedim telefon geldi bakmadan çöpe attım olay bu işte22 gün mu oldu gecikeli tekrardan test yaptın mi peki canım ve kaç çıkmıştı değerin inşallah canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ben 40. Gün oldum ama 35. Gün tarlusal kullandım ondan sonra oldumSana da çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın inşallah...
Tekrardan regl ne zaman olmaya başladın peki?
Bence hamilesin canım bi dr a git tekrardan Altan bakmak problem olmazsa alttan baktır bazen testler bozuk oluyor öf yada önce bebek oluşmaya çalışıyor olusamiyor sabır ya sabırikinci günü yaptırdım sadece sıfırdı doktor şüphelendi haftaya gel normal deil diodu . sonra on ikinci günü gittim 0.100 çıktı geçen gün kendim evde çift çizgi yi yakaladım ama bugun çıkmadı ztn çkta beklemedim telefon geldi bakmadan çöpe attım olay bu işte
alttan muayene yeni olaşan bebeğe zararlı cnm mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıorumBence hamilesin canım bi dr a git tekrardan Altan bakmak problem olmazsa alttan baktır bazen testler bozuk oluyor öf yada önce bebek oluşmaya çalışıyor olusamiyor sabır ya sabır
Doğru canım o zaman bi kaç gün daha bekle kan ver tekrardan güzel habelrni bekliyorum en kisa zamndaalttan muayene yeni olaşan bebeğe zararlı cnm mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıorum
varya sağ göğsüm fena ağrıo ve halkası büyümüş bayaDoğru canım o zaman bi kaç gün daha bekle kan ver tekrardan güzel habelrni bekliyorum en kisa zamnda
Ayy hadi bakalım yarın git tahlil ver canım yada şimdi verme imkanın varsa ver canım bence bebis var geç döllenme olmuştur Dr da suphelendigine göre var bisilervarya sağ göğsüm fena ağrıo ve halkası büyümüş baya
Benimde göğüslerim iki haftadır felaket kasiniyor ama sanırım o bir belirti deilvarya sağ göğsüm fena ağrıo ve halkası büyümüş baya
hayırlısı canım benim doktorum her zaman olumsuzu düşün yoksa her seferinde hayal kırıklığı yaşarsın der. sen olumsuzu düşün ama inşallahhhhhh sonuç pozitif olurrrrr. ne zamandır bebiş istiyorsun?İnşallah gelmez ama belim ağrıyor bugün ve ben adet olcam hafta o kadar asilama yaptirdigim halde sivilcelenirdim ve goguslerim şişer agirrdi dokunamazdim şimdi hiç öyle bişey yok
yerleşmeden dolayıdır belkiiiiiiiiiiiiiiiigelioki az az kırmızılar kahverngiler
Adetm gecikmemis olsaydi aslinda bu ay aklımda yoktu ama 2.5 yıllık evliyim ilk aydan bu yana istioriz canım sizhayırlısı canım benim doktorum her zaman olumsuzu düşün yoksa her seferinde hayal kırıklığı yaşarsın der. sen olumsuzu düşün ama inşallahhhhhh sonuç pozitif olurrrrr. ne zamandır bebiş istiyorsun?
zaten her zaman aklında yokken gelir o bebişlerrrinşallah hamilesindir canım yaaa. bende 3yıllık evliyim ve 3yıldır tedavi görüyorum. aşılama yapıldı 1kez başarısız oldu doktorumu değiştirdim şimdi 4 aydır başka doktora gidiyorum ilaçla tedavi oluyorum 2.ayda hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu. sonradanda yumurtam gelişmedi falan aralığa kadar mola dedi yumurtalarım çok geç büyüdü daha önceki doktorda ohss geçirmiştim baya kötü oldu bu doktorum bu nedenle korkuyo çok dikkatli olmaya çalışıyo falan filan bakalım denemeye devam durmak yok yola devam diyoruz bizdeAdetm gecikmemis olsaydi aslinda bu ay aklımda yoktu ama 2.5 yıllık evliyim ilk aydan bu yana istioriz canım siz
inşallah bu kez bebisler gelir yok canım ben anlatsam daha daha uzun anlatrm m etme yani skinti yok neden bir kez aşılma yaptırdin aslında asilama bazen çok işe yariyor bazen normal yolla aynı oluyor hersey allahın taktiri aslindazaten her zaman aklında yokken gelir o bebişlerrrinşallah hamilesindir canım yaaa. bende 3yıllık evliyim ve 3yıldır tedavi görüyorum. aşılama yapıldı 1kez başarısız oldu doktorumu değiştirdim şimdi 4 aydır başka doktora gidiyorum ilaçla tedavi oluyorum 2.ayda hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu. sonradanda yumurtam gelişmedi falan aralığa kadar mola dedi yumurtalarım çok geç büyüdü daha önceki doktorda ohss geçirmiştim baya kötü oldu bu doktorum bu nedenle korkuyo çok dikkatli olmaya çalışıyo falan filan bakalım denemeye devam durmak yok yola devam diyoruz bizdebaya baya hayat hikayemi anlattım bu arada
Bende kasina olmadi ama aagri falan oluoBenimde göğüslerim iki haftadır felaket kasiniyor ama sanırım o bir belirti deil
Hayırlı habelr alırız inşallah tatlım hayirlisi olsun hakkimizdaBende kasina olmadi ama aagri falan oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?