Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

inşallah canım yaaa nedendir bilmem ama bu ay olacak yada bu sene olacak gibi bir his var içimde :) önceki doktorum klomen falan kullandırmadı bana direk aşılama yoluna gitti göbekten iğneler yaptım sonra ohss gelişti yumurtalıklarım çok fazla büyüdü sıvı toplandı falan ölümden döndüm. anne olma şansımı sonsuza kadar kaybedebilirdim daha sonra 1yıl tedavi göremedim bu yüzden. gittiğim diğer doktorlar olayın tamamen doktor hatası olmasından kaynaklandığını söyleyince gitmedim bidaha ona şimdiki doktorum herşey sırayla dedi ilaçla başlayacaz en düşük dozla olmazsa dozu artıracaz oda olmazsa aşılama dedi ben tedaviden yoruldum direk aşılama olmazmı dedim ohss gelişmiş bu nedenle riskli bi hastasın seni riske atamam dedi ondan aşılama yapmıyo :)

Yaa Ayy çok kötü olmuş neyse ki ii bi Dr bulmussun tatlım yaa allah korumus Dr çok önemli herseyi sırayla yap bu kez o zamn inşallah gonlumuze göre hersey yolunda gider canim

Kızlar 28ekimde adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Bugun dayanamadım test yaptım çok silik çıktı. Sizce kac ihtimalim var. Düşüncesi bile güzel ya.

Yaa Ayy çok kötü olmuş neyse ki ii bi Dr bulmussun tatlım yaa allah korumus Dr çok önemli herseyi sırayla yap bu kez o zamn inşallah gonlumuze göre hersey yolunda gider canim
şans eseri buldum doktoru tamamen şanstı annem amelyat olacaktı kardeşimde benim doktoruma hiç ısınamamıştı bu nedenle başka doktor aradılar baya sonra annem benm doktoruma amelyat olacaktı karar verdik artık komşumuzun gelini doğum yaptı ona bakmaya gittiğinde bu doktoru söylemişler oda gitti muayene oldu ve orada amelyat olmaya karar verdi bende annemin vesilesiyle tanıdım doktoru ama çok şükür iyi bir doktor bakalım umarım herşey güzel olurrr

İnşallah canım hayırlısi olsun bnm sancı geliyor sanki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…