inşallah canım yaaa nedendir bilmem ama bu ay olacak yada bu sene olacak gibi bir his var içimde :) önceki doktorum klomen falan kullandırmadı bana direk aşılama yoluna gitti göbekten iğneler yaptım sonra ohss gelişti yumurtalıklarım çok fazla büyüdü sıvı toplandı falan ölümden döndüm. anne olma şansımı sonsuza kadar kaybedebilirdim daha sonra 1yıl tedavi göremedim bu yüzden. gittiğim diğer doktorlar olayın tamamen doktor hatası olmasından kaynaklandığını söyleyince gitmedim bidaha ona şimdiki doktorum herşey sırayla dedi ilaçla başlayacaz en düşük dozla olmazsa dozu artıracaz oda olmazsa aşılama dedi ben tedaviden yoruldum direk aşılama olmazmı dedim ohss gelişmiş bu nedenle riskli bi hastasın seni riske atamam dedi ondan aşılama yapmıyo :)inşallah bu kez bebisler gelir yok canım ben anlatsam daha daha uzun anlatrm m etme yani skinti yok neden bir kez aşılma yaptırdin aslında asilama bazen çok işe yariyor bazen normal yolla aynı oluyor hersey allahın taktiri aslinda
Insallah gogsumdeki halka buyumus bel agrim gogus agrim cok var mide bulantim arada midemde yanma falan oluoyerleşmeden dolayıdır belkiiiiiiiiiiiiiiii
Amin insallahHayırlı habelr alırız inşallah tatlım hayirlisi olsun hakkimizda
Yaa Ayy çok kötü olmuş neyse ki ii bi Dr bulmussun tatlım yaa allah korumus Dr çok önemli herseyi sırayla yap bu kez o zamn inşallah gonlumuze göre hersey yolunda gider caniminşallah canım yaaa nedendir bilmem ama bu ay olacak yada bu sene olacak gibi bir his var içimde :) önceki doktorum klomen falan kullandırmadı bana direk aşılama yoluna gitti göbekten iğneler yaptım sonra ohss gelişti yumurtalıklarım çok fazla büyüdü sıvı toplandı falan ölümden döndüm. anne olma şansımı sonsuza kadar kaybedebilirdim daha sonra 1yıl tedavi göremedim bu yüzden. gittiğim diğer doktorlar olayın tamamen doktor hatası olmasından kaynaklandığını söyleyince gitmedim bidaha ona şimdiki doktorum herşey sırayla dedi ilaçla başlayacaz en düşük dozla olmazsa dozu artıracaz oda olmazsa aşılama dedi ben tedaviden yoruldum direk aşılama olmazmı dedim ohss gelişmiş bu nedenle riskli bi hastasın seni riske atamam dedi ondan aşılama yapmıyo :)
Olabilir cnm neden olmasın yarın sabah tekrar yap yine silik ckrsa tahlil verKızlar 28ekimde adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Bugun dayanamadım test yaptım çok silik çıktı. Sizce kac ihtimalim var. Düşüncesi bile güzel ya.
Diyorum ki 2,3gün bekliyim snra tekrar test yapimOlabilir cnm neden olmasın yarın sabah tekrar yap yine silik ckrsa tahlil ver
Dayanblrsen tabiki beklemen mantıklı cnm sabrederm diorsan bekle pazartesi git Dr a tahlil verDiyorum ki 2,3gün bekliyim snra tekrar test yapim
İşte sorun o ya dayanamıyorum. Peki kesin çıkar mı kanda yarn yaptrsamDayanblrsen tabiki beklemen mantıklı cnm sabrederm diorsan bekle pazartesi git Dr a tahlil ver
şans eseri buldum doktoru tamamen şanstı annem amelyat olacaktı kardeşimde benim doktoruma hiç ısınamamıştı bu nedenle başka doktor aradılar baya sonra annem benm doktoruma amelyat olacaktı karar verdik artık komşumuzun gelini doğum yaptı ona bakmaya gittiğinde bu doktoru söylemişler oda gitti muayene oldu ve orada amelyat olmaya karar verdi bende annemin vesilesiyle tanıdım doktoru ama çok şükür iyi bir doktor bakalım umarım herşey güzel olurrrYaa Ayy çok kötü olmuş neyse ki ii bi Dr bulmussun tatlım yaa allah korumus Dr çok önemli herseyi sırayla yap bu kez o zamn inşallah gonlumuze göre hersey yolunda gider canim
testin fotosunu koysana canımmm bakalım ne var ne yok :)Diyorum ki 2,3gün bekliyim snra tekrar test yapim
İdrar tekrar yap sabah Sayet yine silik çıkarsa kan verrsnİşte sorun o ya dayanamıyorum. Peki kesin çıkar mı kanda yarn yaptrsam
Attım ki çöpetestin fotosunu koysana canımmm bakalım ne var ne yok :)
İnşallah canım hayırlısi olsun bnm sancı geliyor sankişans eseri buldum doktoru tamamen şanstı annem amelyat olacaktı kardeşimde benim doktoruma hiç ısınamamıştı bu nedenle başka doktor aradılar baya sonra annem benm doktoruma amelyat olacaktı karar verdik artık komşumuzun gelini doğum yaptı ona bakmaya gittiğinde bu doktoru söylemişler oda gitti muayene oldu ve orada amelyat olmaya karar verdi bende annemin vesilesiyle tanıdım doktoru ama çok şükür iyi bir doktor bakalım umarım herşey güzel olurrr
Tamm alıcam sabah eczanedenİdrar tekrar yap sabah Sayet yine silik çıkarsa kan verrsn
bi çekip yollayaydınnn belki bizde görürüz o hayaletttiiiiAttım ki çöpeböyle ikinci çizgi çok silik hayalet gibi var oldugu belli fakat rengi pek yok
İi düşünmeye çalışıryrm ama değerm çok düşük o yüzden ümidim yerle bir olur die korkyrmsancı değil ooo güzel bişiiiiii iyi düşününnnn iyi olsunnnnn
Bizde haber ver cnm hayırlı haberler verrsn insallhTamm alıcam sabah eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?