Araftayimçok ümit etme ama çokda kötü düşünme zor biliyorum ama arayı bulmak lazım
Bugün eşime gönderdiğim fotoğrafı yolliuimbi çekip yollayaydınnn belki bizde görürüz o hayaletttiiii
mesela beennn kimyasal gebelikte değerlerim düştü hatta sıfırı gördü ama ben hala kanamam gelmedidiye umutluydum. hamile kalamayacağımı bildiğim halde kalacağımdan emin olanda benim bunun gibi şeyler yaniAraftayim:) :/ :$ :% vb gbi bişi bu durum
ayyyy var sanki kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hadiinşallahhh bakalımm kaç gün geçti adetin?Bugün eşime gönderdiğim fotoğrafı yolliuim
28inde olmam gerekiyordu 1gün gecti yarın 2gün gecmis olcak. Ayy gercekten var mı ya goruyorsun gercekten dmi... Eşim çok moralimi bozdu yok diyo bence diyo. Ki normalde resımdekinden cok daha net yeminle,ayyyy var sanki kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hadiinşallahhh bakalımm kaç gün geçti adetin?
valla ben var gibi gördüm ikinci cizgiyiii hem gittikçe koyulaşak o çizgiiiii28inde olmam gerekiyordu 1gün gecti yarın 2gün gecmis olcak. Ayy gercekten var mı ya goruyorsun gercekten dmi... Eşim çok moralimi bozdu yok diyo bence diyo. Ki normalde resımdekinden cok daha net yeminle,
Benmde bir gun gecmisti ikinci gun sabah hic belirti olmadan adet oldum28inde olmam gerekiyordu 1gün gecti yarın 2gün gecmis olcak. Ayy gercekten var mı ya goruyorsun gercekten dmi... Eşim çok moralimi bozdu yok diyo bence diyo. Ki normalde resımdekinden cok daha net yeminle,
Allahım inşallah ya o kadar istiyorum kii.. Acaba yarın mı yapsam test yoksa 2,3 gun beklesem mivalla ben var gibi gördüm ikinci cizgiyiii hem gittikçe koyulaşak o çizgiiiii
kan testi yaptırsana canım ne uğraşıyorsun temiz sonuçAllahım inşallah ya o kadar istiyorum kii.. Acaba yarın mı yapsam test yoksa 2,3 gun beklesem mi
Valla benim göğüslerim gun geçtikçe daha cok acıyo bu belirtiyle yaptm test. Kısmet canım ya nasipte öte köy yoktur. Rabbim biliyordur zamanını hepimiz içinBenmde bir gun gecmisti ikinci gun sabah hic belirti olmadan adet oldum
Eşim bekle diyo ben yaptrsam mı acaba diyorum negatif cikarsa korkusu ay çok araftaymkan testi yaptırsana canım ne uğraşıyorsun temiz sonuç
Ayne . Ôyle Rabbim ne zamn uygun görürse o zamn olurValla benim göğüslerim gun geçtikçe daha cok acıyo bu belirtiyle yaptm test. Kısmet canım ya nasipte öte köy yoktur. Rabbim biliyordur zamanını hepimiz için
Ama böyle bekleyecegine yaptir erkn belli olur hem olup olmadigi sende raht edersinEşim bekle diyo ben yaptrsam mı acaba diyorum negatif cikarsa korkusu ay çok araftaym
Kesin çıkar yani kanda değil mi sonucta 2gün gecti ya..Ama böyle bekleyecegine yaptir erkn belli olur hem olup olmadigi sende raht edersin
Kesin demiyelim de hcg hormonu kana bulastysa hemn cikarKesin çıkar yani kanda değil mi sonucta 2gün gecti ya..
ben olsam ne yapardım diye düşündümmmm veeekesinlikle yarın yaptırırdım hatta eşimi gaza getirir bu akşam giderdim yaptırmayaEşim bekle diyo ben yaptrsam mı acaba diyorum negatif cikarsa korkusu ay çok araftaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?