Gerçekten mi ya.....:))) ama çok aşırı silik ya o korkuttu beni bi de hemen belirmedi. Yavaş yavaş öldürdü beni. Ama daha önce bu marka testten önceki aylarda 3tane daha yapmıştım aradan saatler geçmesine ragmen tek çizgiydimavikara bildiğin bariz çizgi var arkadaşım hayırlı olsun
:) onu denedim de gitmedi arabayı ver ben gidiyim dedim arabasını yeni aldı çok kıymetli bu ara vermedi bi kaç gün bekle dediben olsam ne yapardım diye düşündümmmm veeekesinlikle yarın yaptırırdım hatta eşimi gaza getirir bu akşam giderdim yaptırmaya
ayyyy bende ikinci çıksa eşim herhalde uçakla götürür doktora daha hızlı gidelim diye:) onu denedim de gitmedi arabayı ver ben gidiyim dedim arabasını yeni aldı çok kıymetli bu ara vermedi bi kaç gün bekle dedi
Valla benim eşim çok istemiyo çocuğu olursa olur olmazsa olmaz diyo. Çocuk düşmanı koca :)ayyyy bende ikinci çıksa eşim herhalde uçakla götürür doktora daha hızlı gidelim diye
Normalde adet düzensizliğim var. Günü gününe olmuyorum polikistik over hastasıyım ama 4aydır düzelmesi için ilaç kullanıyorum. 2aydır adetim iyi ilerliyor 23 Eylül ve 28Ekim de oldum son adet tarihlerim. Bu ay adetim gecikti ve daha önce vücudumda olmyn değişiklikler farkettim göğüs acıması, idrara sıkışarak ve sıkma çıkma, ve iştah değişikliği gibi. Normalde 28inde olmam gerekiyordu olmadım bugun oglen test yaptım sonuc bu. Valla bana kalsa giderm acile ama eşim yanaşmıyormavikara normalde gecikmen olur mu mesela benim saat konusunda bile yakındır takriben akşam olurum falan . böyle mıdır seninde testi yaptiginda ne zaman çıktı bu ? AArkadaşım hep der hamile değilken kendimi yirtardim o ikinci çizgiyi gormek için ama yoksa asla görülmez der foto da bile gorduk biz evet net değil yanıtlıyor gibi ama belli oluyor yeni duruyor gebelik ve kanda mutlaka çıkar idrar da cçıktığına göre . şimdi gitsene acile :))) yatamam ben
Ay inşallah :)))))mavikara Allah senin kocana ikiz üçüz verit insallaaaaahhh:))))
aslında bir yandan çok güzel benimkide tam tersi çocuk hastası bu durumda beni daha çok strese sokuyorrValla benim eşim çok istemiyo çocuğu olursa olur olmazsa olmaz diyo. Çocuk düşmanı koca :)
Kizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk
epey bi gecikme canım bi dr.a git istersen21.gün bugun 21 gün geçti
canım tebrik ederim gözün aydınnnn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah inşallah .dualarını eksik etme bizdenKizlar gunaydiinnn hic beklemedigum biranda hamile oldgmu ogrendim 5hafta 5gunluk
canım çok üzüldüm10 haftalıkken kontrole gitmiştim kalp atışları durmuş gelişmemiş 8. Haftada kalmış. Ne kanamam oldu ne de ağrım. Akrabamızın geliniyle aynı zamanda hamile kalmıştık mayısda doğuracaktı o da telefonla tesadüf gelinlerinin bebeğinin kalbinin durduğunu mecbur kürtaj olduğunu öğrendik. Ben de 3 haftadır dr a gitmemmiştim. 2 hafta sonra gidecektim. Hemen ertesi günü randevu aldım gittim bi de ne görelim benimki de anı şekilde ölmüş çok şok olduk tabi inanamadık 2 gün sonra yine bakıldı ama işte ölmüş orda kalmış büyük ihtimalle kromozom bozukluğu vardı sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut onu barındırmamış dr öyle söyledi. Zaten gebelik belirtilerimde kaybolmuştu. Dr söyledim biley demedi ama hemen ultrasona aldı beni çünkü progesteron hormonu vücuttan gitmiş oluyor bebek ölünce. Ben de birşey daha öğrenmiş oldum hiç başıma gelmemişti bu durum kötü bir tecrübe oldu bana hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum...
gidecem bakalım bi kısmet olursaepey bi gecikme canım bi dr.a git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?