Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben olsam ne yapardım diye düşündümmmm veeekesinlikle yarın yaptırırdım hatta eşimi gaza getirir bu akşam giderdim yaptırmaya
:) onu denedim de gitmedi arabayı ver ben gidiyim dedim arabasını yeni aldı çok kıymetli bu ara vermedi bi kaç gün bekle dedi

mavikara normalde gecikmen olur mu mesela benim saat konusunda bile yakındır takriben akşam olurum falan . böyle mıdır seninde testi yaptiginda ne zaman çıktı bu ? AArkadaşım hep der hamile değilken kendimi yirtardim o ikinci çizgiyi gormek için ama yoksa asla görülmez der foto da bile gorduk biz evet net değil yanıtlıyor gibi ama belli oluyor yeni duruyor gebelik ve kanda mutlaka çıkar idrar da cçıktığına göre . şimdi gitsene acile :))) yatamam ben

Normalde adet düzensizliğim var. Günü gününe olmuyorum polikistik over hastasıyım ama 4aydır düzelmesi için ilaç kullanıyorum. 2aydır adetim iyi ilerliyor 23 Eylül ve 28Ekim de oldum son adet tarihlerim. Bu ay adetim gecikti ve daha önce vücudumda olmyn değişiklikler farkettim göğüs acıması, idrara sıkışarak ve sıkma çıkma, ve iştah değişikliği gibi. Normalde 28inde olmam gerekiyordu olmadım bugun oglen test yaptım sonuc bu. Valla bana kalsa giderm acile ama eşim yanaşmıyor

canım çok üzüldüm dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki ... rabbim evladına sağlık versin,bundan sonra gelecek yavruna sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.ne yazık ki bazı şeylerin önüne geçemiyoruz .(

günaydınnn kızlar...
sayfalar almış başını gitmişşş
hayırlı geçireceğimiz bir cuma olsunnn, güzel olsun hoş olsun bizim olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…