ben artk aynı yere gitmemeye özen gösteriyorummm her seferinde farklı bir hastahane tekrar gelinceye kadar unutuyorlar beni bir süre sağlık ocağından verdim her seferinde oradaki hemşireler bu kız delirmiş zevkine kan veriyo diyorlardır eminim
Ahh kızlar benim çatlatma iğnesi klomen boşuna gitti sanırım mantar oldum ve su an acimi yanma hissini anlatamam ilişki falan olmaz yani bu sekilde ne yapsam ki travazol krem kullanmaya başladım vajinal birsey kullanmak istemiyorum zararı olur diye
Banucum benim kirmizilar da bu ay erkenden geldi malesef. Umutlar kasima kaldi. Tarih guncellemesi yapar misin benim için SAT 30 Ekim BAT 29 Kasim @banu86
Kızlar adet oldum bu akşam. Of of
Bence okadar bekleme ilk zamanlar her hafta gidiyon sonra dusuyo tabi...bende gittim alttan bakmayı teklif bile etmedi...sakin ol stres bebegine iyi gelmez...git bhsg ye bakiyorlar artış nasıl gidiyor diye..
kasımda da beraberiz canım nasip kısmet napalımBanucum benim kirmizilar da bu ay erkenden geldi malesef. Umutlar kasima kaldi. Tarih guncellemesi yapar misin benim için SAT 30 Ekim BAT 29 Kasim @banu86
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip olur inşallahKızlar adet oldum bu akşam. Of of
duygusallıktan ölcemmm dün akşamdan beri sebepsiz ağlıyorumcansu1109 naber datlum nasılsın
Sana mı bana mı şiş gözlerle dolanıyorumUykusuz bir gecenin sabahından günaydınnn :)
duygusallıktan ölcemmm dün akşamdan beri sebepsiz ağlıyorumnasıl hormondur bunlar anlamadım gitti sen napıyosun , sıkıntı devam mı ?
ben de anlamadım neden böyle oldumayy ağlama yaaa sen güçlü birine benziyosun. aynı ya ama nettennaraştırdım akıntı gebelik boyunca çoğunda oluyomuş kaşıntı içinde eczacıya sordum travaol vardı onu kullanmaya başladım bakalım. bi daha allah kısmet ederse bu kadar erken test yapmıcam insan çatlıyo ya aman dikkat et aman kesesi aman kalp atışı saatler geçmiyor anlatamam. hayırlısı Allahtan. dikkat et kendine çok stres yapma ne zamandı doktor günün
aynen bende ağlıyorumm.duygusallıktan ölcemmm dün akşamdan beri sebepsiz ağlıyorumnasıl hormondur bunlar anlamadım gitti sen napıyosun , sıkıntı devam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?