Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ahh kızlar benim çatlatma iğnesi klomen boşuna gitti sanırım mantar oldum ve su an acimi yanma hissini anlatamam ilişki falan olmaz yani bu sekilde ne yapsam ki travazol krem kullanmaya başladım vajinal birsey kullanmak istemiyorum zararı olur diye

kimene canım veriyosun parasını yaptırıyosun onların işi o sen devam et

canım bn dün eczaneye sordum kaşıntı var travazol kullanılırmı gebelikte diye eczacı kullanır dedi bende kullandım dün valla

Bence okadar bekleme ilk zamanlar her hafta gidiyon sonra dusuyo tabi...bende gittim alttan bakmayı teklif bile etmedi...sakin ol stres bebegine iyi gelmez...git bhsg ye bakiyorlar artış nasıl gidiyor diye..

ya mukocum akıntı kaşıntı var diye alttan bakar diye düşündümde araştırdığım kadarıyla akınto genelde oluyomuş gebelikte kaşıntı içinde eczacıya sordum travozol kullanıyorum biraz daha beklicem perşembe izinliyim kadın doğuma perşembe gidicem. çarşambada endokrine gidicem troid testlerimi yapsın ilaçlarımı düzenlesin. alttan muayene çok korkutuyor benı. bide bazı kendini doktor sanan ..... lar haşırt diye ittiriyolarya o aleti deliriyorum.

duygusallıktan ölcemmm dün akşamdan beri sebepsiz ağlıyorum nasıl hormondur bunlar anlamadım gitti sen napıyosun , sıkıntı devam mı ?

ayy ağlama yaaa sen güçlü birine benziyosun. aynı ya ama nettennaraştırdım akıntı gebelik boyunca çoğunda oluyomuş kaşıntı içinde eczacıya sordum travaol vardı onu kullanmaya başladım bakalım. bi daha allah kısmet ederse bu kadar erken test yapmıcam insan çatlıyo ya aman dikkat et aman kesesi aman kalp atışı saatler geçmiyor anlatamam. hayırlısı Allahtan. dikkat et kendine çok stres yapma ne zamandı doktor günün

ben de anlamadım neden böyle oldum çarşamba günü canım.
sen de kremini ihmal etmeden kullan bi fayda etmezse dr. gitceksin ama tmm mı söz mü ?

duygusallıktan ölcemmm dün akşamdan beri sebepsiz ağlıyorum nasıl hormondur bunlar anlamadım gitti sen napıyosun , sıkıntı devam mı ?
aynen bende ağlıyorumm.
eşimin hareketleri davranışları bana kasti bişi yapmadığı halde aklıma getirip getirip ağlıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…