Bilmiyorum ki canım ama iltihap mantar gibi sıkıntılı durumlarda gitmek gerekir diye biliyorum. Acıyo gibiyse acıyo de dokununca çok yandı canım de ama o muayeneyi olyaaa progestan kullanıyorum ondan olabilirmiki acaba bi kaç gün beklesemmi acaba yada sirkeyle yıkasam
Adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım ağrılarım var bakalım nolucak.hadi bakalım inşallah hayırlı haberdir canım.kaçıncı gün başlamıştın soğana bu ay ben de yapayım diyorum.
Tamm canm sağolasınbakalım yeni ay yeni umutlar inşallah canimmm
İyi akşamlar ne kadar geçti günün yada geçtimi konulara yetişemiyorum bazen :)Tamam anladımm ına okey ama neden gecen aylardan daha yuksek onu anlamadım
Canım ben 28inde adet olmam gerekiyordu. Adet olmadım dün idrar testi silik çıktı m bu sabah kan testi yaptım 1,20 çıktı değerim. Daha önceki aylarda 0,01 falandı şimdi neden bu değerde umutlanmam mı gerekiyo anlamadım.??İyi akşamlar ne kadar geçti günün yada geçtimi konulara yetişemiyorum bazen :)
Canım kan testinde pek yanılma payı yok diyorlar ama benim labaratuvarda çalışan bir tanıdığım 0 ustu çıkan her değer değerlendirilmeli demişti belki geç dollenmiştir inşallahta öyledir bir kaç gün gelmesse tekrarlarsın olmadıCanım ben 28inde adet olmam gerekiyordu. Adet olmadım dün idrar testi silik çıktı m bu sabah kan testi yaptım 1,20 çıktı değerim. Daha önceki aylarda 0,01 falandı şimdi neden bu değerde umutlanmam mı gerekiyo anlamadım.??
Gercekten mi ya... İnşallah öyledir. Artık eskisi kadar üzülmüyorum çocuğum olmadıgı için rabbime bıraktım vardr bir bildiği. Sonuçta her canlının bir gelme zamanı vardr değil mi... Eee o canlı da benm vesilemle gelecekse demekki var zamanı. Dua ve sabır ile bekliyorum. Benim için dua edermisin bunu yürekten istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş galiba hamilesin. İsmim Tuğçe....Canım kan testinde pek yanılma payı yok diyorlar ama benim labaratuvarda çalışan bir tanıdığım 0 ustu çıkan her değer değerlendirilmeli demişti belki geç dollenmiştir inşallahta öyledir bir kaç gün gelmesse tekrarlarsın olmadı
Aaayyy ne tatlış seyler bunlar yaaa tadını çıkar bence kuzumBugun mide bulantilarim basladi kizlar ağzıma birşey koyamiyorum
Benden bitane daha her ay kan testi veriyorum saglik ocagindaki doktor da bikti bendenkan yaptırdınmııııı? yaw valla şu sabrınızdan banada verinn ne olurrrr adet bitince başlıyom ben her hafta kan testi yaptırmaya ilişkiye girsekte girmesektee
Tabiki ederim hiç sıkma canını rabbim herşeye kadir ben 2 kimyasal birde 2 aylıkken kalbi durduğu içn kurtaj oldugum bebeğimi kaybettikten sonra geldi meleğimiz üstelik benim bir kızım var ve hiç sorunsuz bir hamilelik geçirmiştim zaten geç dollenmeyse bir kaç güne katlar değerlerGercekten mi ya... İnşallah öyledir. Artık eskisi kadar üzülmüyorum çocuğum olmadıgı için rabbime bıraktım vardr bir bildiği. Sonuçta her canlının bir gelme zamanı vardr değil mi... Eee o canlı da benm vesilemle gelecekse demekki var zamanı. Dua ve sabır ile bekliyorum. Benim için dua edermisin bunu yürekten istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş galiba hamilesin. İsmim Tuğçe....
Teşekkür ederm inşallah öyle olur... Umutlarla yaşıyoruz işte.. İnşallah kızınıda karnındaki bebeğini de Allah size bağışlasın..Tabiki ederim hiç sıkma canını rabbim herşeye kadir ben 2 kimyasal birde 2 aylıkken kalbi durduğu içn kurtaj oldugum bebeğimi kaybettikten sonra geldi meleğimiz üstelik benim bir kızım var ve hiç sorunsuz bir hamilelik geçirmiştim zaten geç dollenmeyse bir kaç güne katlar değerler
ben artk aynı yere gitmemeye özen gösteriyorummm her seferinde farklı bir hastahane tekrar gelinceye kadar unutuyorlar beni bir süre sağlık ocağından verdim her seferinde oradaki hemşireler bu kız delirmiş zevkine kan veriyo diyorlardır eminimBenden bitane daha her ay kan testi veriyorum saglik ocagindaki doktor da bikti benden
Amin .. İsteyen herkesede tez zamanda nasip etsin rabbimTeşekkür ederm inşallah öyle olur... Umutlarla yaşıyoruz işte.. İnşallah kızınıda karnındaki bebeğini de Allah size bağışlasın..
İnşallah canım. Allahı razı olsun.Amin .. İsteyen herkesede tez zamanda nasip etsin rabbim
Benimde oylee :) kimyasal gebeliklerde yukselmiş mi diye sürekli kan veriyordum ebe sima hayatımda kimseye senin kadar beta hcg yapmadım dedi hatta bu hamileliğimde hastane sitesinden sonuç takibi yaparken eskilere göz atıyım dedim senede en az 5 kere baktırmışım kadın haklı :)ben artk aynı yere gitmemeye özen gösteriyorummm her seferinde farklı bir hastahane tekrar gelinceye kadar unutuyorlar beni bir süre sağlık ocağından verdim her seferinde oradaki hemşireler bu kız delirmiş zevkine kan veriyo diyorlardır eminim
Bence okadar bekleme ilk zamanlar her hafta gidiyon sonra dusuyo tabi...bende gittim alttan bakmayı teklif bile etmedi...sakin ol stres bebegine iyi gelmez...git bhsg ye bakiyorlar artış nasıl gidiyor diye..off ya kalp atışı 10 gün sonra duyulur diye 10 gün sonra gideyim dedim doktpra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?