sen bilirsin kuşumm çok rahatsız edici boyutta değilse bekle madem ki..bikaç gün bekleyiı gitsem
canim ben kullandin hic oyle sikintilar yasamadimprogestan kullanan vardir aranz da kuruluk ve kasinti yapti mi hic kizlar.. oluyom 3 gundur
beni de ekler misin canım benimeklenmek isteyen arkadaşlar tablodaki bilgileri eksiksiz tam vermelerini rica edicem yoksa tablo bozuluyo görüntü olarak.bu tablo işi emek istiyomuş ama başardım sonunda değer bebişlerimiz için bu emeklere (sıpalar için)
@nlnmtl ,@Bmt2008 @seyma0614902015 @Lolipiggy @Queenfyz @azrass @friendly_84 @boncukgittiyslpsln @mukocan dormicum15 @idilduam hadi çıkın çıkın gelin aklma gelen gelmeyen enerjimize yetişebilecek herkese açıktır grubumuz
Bat 19 kasım 26 yaş 11 deneme bursacanım bilgilerini tekrar tam alabilir miyim sat bat yaş şehir kaçıncı deneme
Yaa belki yükselir canım 3.4 gün daha bekle bakalım ben regl oldum inşallah sen olmazsnSonuç 1,20
Evet kaşıntı yapıyor felaket uyuz olmuş gibikişiden kişye değişiyo demekkicanim ben kullandin hic oyle sikintilar yasamadim
Gercekten yükselir mi dersin? Ya yükselir mi bilmiyorum ama daha önceki aylarda yaptrdıgım kan testleri 0,01 çıkıyordu. Bu neden böyle cıktı anlmdm bilen varsa söylesin lütfenYaa belki yükselir canım 3.4 gün daha bekle bakalım ben regl oldum inşallah sen olmazsn
sağlık olsun canım, önümüzdeki maçlara bakıyoruzKızlar 4 gün gecikmesi sonucu regl oldum geldi kırmızılar malesef
burası mucizeler topiği tatlım, her an her şey olabilirKızlar iyi akşamlar klomen kullananlara sorum bu ay benim yumurtalar gelişmedi doktor yinede gün aşırı birliktelik önerdi kendilimden hamile kalmam muciZemi sizce
5'in altı negatif kabul ediliyo canım ama Allah'tan ümit kesilmez yinede..Gercekten yükselir mi dersin? Ya yükselir mi bilmiyorum ama daha önceki aylarda yaptrdıgım kan testleri 0,01 çıkıyordu. Bu neden böyle cıktı anlmdm bilen varsa söylesin lütfen
yok canım mucize değil yumurtalar geç oluşup kendiliğinden çatlayabilir bu nedenle ilişki önermiştir sanaKızlar iyi akşamlar klomen kullananlara sorum bu ay benim yumurtalar gelişmedi doktor yinede gün aşırı birliktelik önerdi kendilimden hamile kalmam muciZemi sizce
Ay inşallah valla mutlu ettiniz beni şeytanın bacağını kıralım inşallah allahım isteyen herkezlere versin hamişler dua edin bize zaten adet olursam inci kürüyle çörek+bal+tarçınabaşlıcamyok canım mucize değil yumurtalar geç oluşup kendiliğinden çatlayabilir bu nedenle ilişki önermiştir sana
Tamam anladımm ına okey ama neden gecen aylardan daha yuksek onu anlamadım5'in altı negatif kabul ediliyo canım ama Allah'tan ümit kesilmez yinede..
Can yükselir diye ümit ediyorum çünkü burda böyle yukselen arkdslr var regl olmazsan tekrar verrsn tahlilGercekten yükselir mi dersin? Ya yükselir mi bilmiyorum ama daha önceki aylarda yaptrdıgım kan testleri 0,01 çıkıyordu. Bu neden böyle cıktı anlmdm bilen varsa söylesin lütfen
bakalım yeni ay yeni umutlar inşallah canimmmsağlık olsun canım, önümüzdeki maçlara bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?