Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

beni de ekler misin canım benim
yaş 23
Sat:11 ekim
Bat:12 kasım
16. ay
Ankara

Kızlar iyi akşamlar klomen kullananlara sorum bu ay benim yumurtalar gelişmedi doktor yinede gün aşırı birliktelik önerdi kendilimden hamile kalmam muciZemi sizce

Yaa belki yükselir canım 3.4 gün daha bekle bakalım ben regl oldum inşallah sen olmazsn
Gercekten yükselir mi dersin? Ya yükselir mi bilmiyorum ama daha önceki aylarda yaptrdıgım kan testleri 0,01 çıkıyordu. Bu neden böyle cıktı anlmdm bilen varsa söylesin lütfen

Gercekten yükselir mi dersin? Ya yükselir mi bilmiyorum ama daha önceki aylarda yaptrdıgım kan testleri 0,01 çıkıyordu. Bu neden böyle cıktı anlmdm bilen varsa söylesin lütfen
5'in altı negatif kabul ediliyo canım ama Allah'tan ümit kesilmez yinede..

Kızlar iyi akşamlar klomen kullananlara sorum bu ay benim yumurtalar gelişmedi doktor yinede gün aşırı birliktelik önerdi kendilimden hamile kalmam muciZemi sizce
yok canım mucize değil yumurtalar geç oluşup kendiliğinden çatlayabilir bu nedenle ilişki önermiştir sana

yok canım mucize değil yumurtalar geç oluşup kendiliğinden çatlayabilir bu nedenle ilişki önermiştir sana
Ay inşallah valla mutlu ettiniz beni şeytanın bacağını kıralım inşallah allahım isteyen herkezlere versin hamişler dua edin bize zaten adet olursam inci kürüyle çörek+bal+tarçınabaşlıcam

offf adetim geç geldi ya ondan mıdır bilinmez ama kahverengi geliyo.

Can yükselir diye ümit ediyorum çünkü burda böyle yukselen arkdslr var regl olmazsan tekrar verrsn tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…