Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar bu ay kimyaaal gebelik geçirdim büyük ihtimal ... artık kasıma bakıcaz
sat:29ekim bat:26kasım

hayırlısı olsun canım inşallah kasım uğurlu gelir sana.
inşallah cnm ekim uğursuz geldi kasım uğurlu gelir inşllh çok istemekte yetmio saldım çayıra mevlam kayıra.. sen nasılsın nasıl gidio hamilelik inş. kucağına sağlıkla alırsın canım.

aa ne oluyo kızlar size unuttunuzmu KADINIZ GÜÇLÜYÜZZ
canım ben güçlüyümmm
uzun süredir güçlü olduğum için ağlıyorum.
o kadar laf söylüyorum eşim ben ne yaptım sana diyip duruyorr taaaa nişanlıyken bile olanları çıkarıp meydana o olanlarada ağlıyorum. bi yandan laf söylüyorum yatıcaz artık o da bi yandan üstümü değiştiriyor garibim belim ağrıyor diye elğilip kalkmıyayım diye.
bide adama demez miyim sen bebek tutup tutmucağı zamanlar ben üzülmüyeyeim stres olmuyayım diye eve geliyon adet oldum mu mesai kalıyon eve bile uğramıyon diyee etmediği yemin kalmadı ne alakası var öyle denk geliyor diye. gelde bana anlat...

oyyy senin de balatalar yanmış güzelim hayırlı olsun yarına toparlarsnın

oyyy senin de balatalar yanmış güzelim hayırlı olsun yarına toparlarsnın
kesin yarın zeytin topluyorken kendime gelirim
ben fena oldum yaaa ben eşime taktım yok kıyafetini neden orada çıkarıp bıraktın . yok bu su içtiğin bardak neden burnumuzun dibinde mutfağa gitmiyor, yok neden işten gece çıktığında eve gelmiyorsun.

bende bazen sebepsiz yere ağluom bu eşimi kızdırıo ağlama dio görende ben bişi yaptum sanacak falan dio bu sefer daha çok ağlıom

bende bazen sebepsiz yere ağluom bu eşimi kızdırıo ağlama dio görende ben bişi yaptum sanacak falan dio bu sefer daha çok ağlıom
bende akşam iş çıkışında buluştuk eve dönüşte ağlıyorum yolda oda gözyaşlarımı siliyor diyorum ki silme kalsın görsün herkes bana ne yaptığını ....oda diyorki Allah aşkına ben sna ne yaptım yemek yedik sana alışveriş yapmak istedim biraz vakit geçirelim dedim .... benim cevap net !!!suss konuşma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…