sağlık olsun canım yeni bat.ını yaz da güncelliyim
İnşallah hayırlısı ile...Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip olur inşallah
ben de anlamadım neden böyle oldumçarşamba günü canım.
sen de kremini ihmal etmeden kullan bi fayda etmezse dr. gitceksin ama tmm mı söz mü ?
aynen bende ağlıyorumm.
eşimin hareketleri davranışları bana kasti bişi yapmadığı halde aklıma getirip getirip ağlıyorum .
kızlar bu ay kimyaaal gebelik geçirdim büyük ihtimal ... artık kasıma bakıcaz
sat:29ekim bat:26kasım
inşallah cnm ekim uğursuz geldi kasım uğurlu gelir inşllh çok istemekte yetmio saldım çayıra mevlam kayıra.. sen nasılsın nasıl gidio hamilelik inş. kucağına sağlıkla alırsın canım.hayırlısı olsun canım inşallah kasım uğurlu gelir sana.
canım ben güçlüyümmmaa ne oluyo kızlar size unuttunuzmu KADINIZ GÜÇLÜYÜZZ
hahaha noldu bize böyle yaaaynen bende ağlıyorumm.
eşimin hareketleri davranışları bana kasti bişi yapmadığı halde aklıma getirip getirip ağlıyorum .
oyyy senin de balatalar yanmış güzelim hayırlı olsuncanım ben güçlüyümmm
uzun süredir güçlü olduğum için ağlıyorum.
o kadar laf söylüyorum eşim ben ne yaptım sana diyip duruyorr taaaa nişanlıyken bile olanları çıkarıp meydana o olanlarada ağlıyorum. bi yandan laf söylüyorum yatıcaz artık o da bi yandan üstümü değiştiriyor garibim belim ağrıyor diye elğilip kalkmıyayım diye.
bide adama demez miyim sen bebek tutup tutmucağı zamanlar ben üzülmüyeyeim stres olmuyayım diye eve geliyon adet oldum mu mesai kalıyon eve bile uğramıyon diyeeetmediği yemin kalmadı ne alakası var öyle denk geliyor diye. gelde bana anlat...
hepimizin canım benimpekimecbur napim. allah yardımcım olsun :)
bende bilmiyorum benim bebekle alakalı dğl ama resmen matemdeyizhahaha noldu bize böyle yaa
kesin yarın zeytin topluyorken kendime gelirimoyyy senin de balatalar yanmış güzelim hayırlı olsunyarına toparlarsnın
tabloda ki bilgileri eksiksiz olarak alıyım lütfenkızlar bu ay kimyaaal gebelik geçirdim büyük ihtimal ... artık kasıma bakıcaz
sat:29ekim bat:26kasım
bende akşam iş çıkışında buluştuk eve dönüşte ağlıyorum yolda oda gözyaşlarımı siliyor diyorum ki silme kalsın görsün herkes bana ne yaptığını ....oda diyorki Allah aşkına ben sna ne yaptım yemek yedik sana alışveriş yapmak istedim biraz vakit geçirelim dedim .... benim cevap net !!!suss konuşma....bende bazen sebepsiz yere ağluom bu eşimi kızdırıo ağlama dio görende ben bişi yaptum sanacak falan dio bu sefer daha çok ağlıom
sinirler bozuldu canımbende bilmiyorum benim bebekle alakalı dğl ama resmen matemdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?